»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Overige Stromingen / Automatisch schrift
Ingezonden:  09 Nov 2012 15:03
Heeft iemand ervaring met automatisch schrift?
En wanneer weet je of iemand echt iets schrijft van je overleden dierbaren of engelen,of wanneer ze een standaard tekst neerpennen?

Een vriendin van mij laat het wel eens doen en soms is het zo een standaard tekst die bij iedereen past,en het viel me laatst op toen ik er bij stond dat het schrift helemaal niet zo automatisch ging,de vrouw was nogal afgeleid door het aardse gebeuren om haar heen en moest als ze op het papier terug keek even het laatste geschrevene terug lezen en ging dan verder.Voor mijn gevoel had ze alleen contact met r eigen hoofd.Ik voelde ook helemaal niks daar.
Ik weet niet wat ik er van moet denken.
Ingezonden:  09 Nov 2012 16:23
Automatisch schrift is ook wel het opschrijven van signalen die je door krijgt. Sommige mensen hebben namelijk moeite zulke signalen te visualiseren of te verwoorden en moeten het daarom eerst opschrijven om het te snappen. Het wordt vaak verward met een entiteit via je eigen lichaam laten schrijven, iets waar ik geen fan van ben omdat je een entiteit nooit zomaar controle over je lichaam moet geven.
Ingezonden:  09 Nov 2012 16:27
Bij mij lijkt het alsof mijn hand niet de mijne is. Er zit dan een onder gevoel in.

Hierbij blijft het net als gewoon mediumschap belangrijk dat je bewijs krijgt, zodat je precies weet met wie je communiceert. Dingen die het medium niet had kunnen weten en ook niet algemeen toepasbaar is.

Liefs Therese
Ingezonden:  09 Nov 2012 16:37
oke bedankt