Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Advies
Ingezonden:  09 Nov 2012 20:55
Hallo,

Ik loop nu al een hele tijd rond met het idee om naar een medium toe te gaan. Met name omdat mijn problemen maar lijken te groeien. Dus nu zou ik graag willen weten of ik met een 'blokkade' zit of dat ik dingen zie die er helemaal niet zijn. Daarnaast wil ik ook graag weten of mijn problemen ooit ophouden of in elk geval minder worden. Mijn vraag is dus of iemand me meer kan vertellen over hoe het proces van een medium werkt.
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:13
De dude

Mag ik je vragen of je iets in je huis hebt staan wat je ooit hebt gekregen.
Het is een schaal met verschillende bruinachtige tinten.
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:20
Hallo de Dude,

Ik reageerde ook al op je andere berichtje toevallig, maar ik zou het zeker aanraden om naar een medium te gaan of misschien zelfs bij je thuis te laten komen. Zelf ben ik nu twee maal bij een beurs geweest en ook al heeft het niet mijn behoefte volledig bevredigt, stapje bij stapje helpt het meer. Daarnaast heb therapie in de vorm van counseling en healing. Dit is ontzettend fijn en effectief. Ik kan iemand die echt blokkades ervaart en het niet meer weet of voelt echt aanraden om eens met iemand te praten of langs te gaan die kan healen.

Hopelijk kom je er een beetje uit voor jezelf.

Liefs Na Na
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:32
Dag Witte Duif,

Niet dat ik weet. Wel een schaal maar niet bruinachtig en niet gekregen...

Dag Na Na,

Ik heb er inderdaad wel eens aan gedacht om naar een paranormaal beurs te gaan maar heb het steeds toch maar niet gedaan.
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:38
Een beurs heeft voor mij twee kanten. Ene kant vind ik het prettig dat als je niet zoveel ervaring hebt je op een vrij gemakkelijke manier goed kan bekijken wat je zoekt en waar je je prettig bij voelt, omdat er meerdere mooie mensen die jou zouden kunnen helpen aanwezig zijn. wat ik zelf wel minder prettig vind is dat je toch vaak een kwartier consult hebt (al nemen de meesten veel meer tijd hoor!) en er nog veel meer mensen om je heen zijn. Dus in jouw geval is het misschien prettiger en veiliger om ergens prive heen te gaan. En misschien heb je in eerste instantie niet de goede te pakken, maar je pad leidt je vanzelf en je leert vanzelf wel wat bij je past.

Als jij al open staat voor 'hulp' van anderen of in ieder geval het terugvinden van je eigen echte ik en je vraagt hierom dan word je echt wel geholpen om de juiste persoon te vinden.
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:39
de dude
thanks voor je antwoord mocht je toch nog eens er achter komen dat je wel zo een schaal hebt kan je het me dan laten weten.
op een of andere manier kom ik bij jou uit bij deze schaal, vraag me niet waarom.
Ingezonden:  09 Nov 2012 21:44
weet je er is een bruinachtige schaal die ik in huis heb gehad. Nadat mijn oma was overleden is er veel weg gegooid, rommel zoals iedereen het noemde. Gek genoeg heb ik veel bruikbare spullen meegenomen, waarom weet ik niet. Waaronder een bruinekleurig servies waar ook een schaal in zat, een paar maanden later heb ik echter veel weer weg gegooid. Het enige wat ik heb gehouden is een fruitschaal en een porseleinen uil.