»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / vraag over contact met mn vriendin
Ingezonden:  17 Nov 2012 20:53
Dag mensen,

Ik ben Michiel 22 jaar en zou erg graag contact willen met mijn vriendin die helaas op een vroege leeftijd van 29 is overleden aan kanker. Het is erg snel gegaan en wil erg graag weten of ze goed terecht is ofniet. Vraag me af of ik het zelf ook kan leren. Is er iemand hier of iemand die iemand kent die mij eventueel contact met haar zou kunnen leggen? Zou je ontzettend dankbaar zijn.

Ik ben zelf ook ontzettend hoogsensitief en kan me compleet vind in het nieuwetijdskind verhaal. Toch zou ik graag een bevestigende paranormale ervaring willen hebben om al mijn onzekerheid over het leven achter me te laten. Ik zou zo graag willen dat ik een nieuwetijds kind ben en bevestiging hebben dat ons leven niet voor niets is. Vanuit de maatschappij gezien heb ik add maar wil dat niet geloven, wel herken ik me in de "klachten" die er mee gepaard gaan. Voel me zo onzeker ben ik nou een nieuwetijds kind of gewoon iemand met een beperking. En waarom zie ik zoveel bij mensen? (niet echt auras maar zie elke intentie gedachten kan door muren heen kijken en zie altijd de echte persoon achter de maskers) En waarom zie ik veel bij mensen en verder niets? Ik zou erg graag een bevestiging willen hebben dat er meer is en zo graag willen weten dat mijn schat goed terecht is.
Ingezonden:  18 Nov 2012 12:47
Wees er niet onzeker over, vertrouw je gevoelens. Je kan gewoon tegen haar praten, ze hoort je echt. Kan je haar niet horen vraag haar dan bijvoorbeeld in je dromen te reageren.