Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Ik voel mij niet lekker in mijn huis
Ingezonden:  18 Nov 2012 02:51
Hallo

De laatste tijd post ik hier veel, dat komt omdat ik de laaste maanden meer open sta.
Dat komt omdat ik er een lange tijd niet voor openstond atans bij mij zelf. Nu wil ik het wel openen om mijn instinkt en gevoel meer kracht te geven meer niet.

Maar zou iemand kunnen invoelen of er iets aan de hand is in mijn huis? Inlichting komt hieronder:

Maar nu voel ik mij al een tijd niet lekker in mijn huis, elk geluid of detail dat ineens opvalt laat mij strikken. Met de angst een indentiteit te ontmoeten.
Nu hoop ik echt dat het allemaal gewoon tussen mijn oren zit.
Ik neem ook helemaal niets waar, maar ik voel gewoon een nare sweer en dat vooral in mijn slaapkamer en dat heeft betrekking op mijn dromen, ik zal je uitleggen waarom:

Zoiezo zijn mijn dromen veel bewuster, ik kan nadenken in mijn dromen, mijzelf vragen stellen of de dingen wel kloppen.
Dan komt daarbij dat als er iets beangstigends gebeurd in mijn droom, ben ik bewust dat die situatie in de droom niet echt is.

Zo is er een droom geweest dat ik werkte onder een aziatische vrouw in het buitenland, ik werkte daar in een laboratorium, toen ik merkte dat er doden vielen in dat laboratorium, deed ik net alsof ik even weg ging, ik zei de vrouw dat ik zo terug kwam toen ik weg liep hoorden ik dat ze achter mij aanliep
Toen ik buiten stond en nog voelde dat ze achter mij aanliep werd ik bewust dat ik mij in een droom bevond ik draaide mij om en zag de vrouw die langzaam (dacht ook zwevend boven de grond) op mij af kwam, ik sprong boven op haar, (omdat ik ergens blijkbaar wist dat ik wakker zal worden als ik de angst nog even groter maakten) Ze maakten nog een beangstigende indruk door te grommen en met haar klauwen een grijpende beweging te maken, toen werd ik wakker.

Sindsdien heb ik al het vreemde beangstigende gevoel voor ik ga slapen.

In de laatste dagen heb ik ook mijn eerste slaapverlamming gehad, dit was gelukkig niet zo beangstigend. Toen ik merkte dat ik niet meer kon bewegen deed ik weer me ogen dicht en viel weer snel in slaap, ik wilde niet meemaken wat er zou gebeuren als ik dat niet zou doen.
Wel was het echter zo dat voor ik wakker werd iemand mij vertelde dat er indentiteiten in mijn kamer aanwezig zouden zijn, hier schrok ik zo van dat ik wakker werd, maar in een slaapverlamming.
Ik kon mijn lichaam wel voelen ik voelde mijn hand die ik tussen mijn onderbenen had ik sliep met gebogen knieen maar ik kon gewoon niet bewegen.
Ingezonden:  18 Nov 2012 20:10
Zou het kunnen dat jij je eigen angst voedt, omdat je het eng vindt om een spirit tegen te komen?

MIsschien kun je voor jezelf je gaan verdiepen in spirits en hun verschijningen, zodat het minder angstig is.
Ingezonden:  18 Nov 2012 20:29
Daar had ik nog niet aan gedacht Roosmarie, bedankt.
Ja ik heb al erg lang die angst, vooral als kind heel bang in het donker, toen heb ik rond mijn 14de wel een ervaring gehad, dat ik geesten zag in mijn huis ong een jaar lang, toen was ik niet echt bang voor ze maar was wel bang dat ik op ten duur hun gezichten zou zien, die zag ik namelijk niet, het waren zowel lichte en donkere gedaantes.

Nu heel lang over die angst heen, omdat ik bij wijze van spreken een deur dicht had getrokken daarvoor, maar door mezelf open te stellen opnieuw toch bang (goed of slecht) weer te ontmoeten.

Maar kon wel gister weer even rationeel bepalen dat die dromen enkel de angst hebben gegeven, wand door het bewuste dromen is gewoon die slaapverlamming onstaan.

Misschien is het inderdaad goed om er in kleine stapjes een beetje over te leren, dat ik er dan niet meer zo bang voor ben =)
Ingezonden:  19 Nov 2012 11:28
Ik lees inderdaad een blokkade voor jezelf. dromen zijn bedrog. al hebben ze vaak wel een betekenis over hoe je zelf op dat moment in het leven staat.
Ik ben het eens met Roosmarie.
Je kan je beter gaan verdiepen in de angst die je hebt. want als je erin verdiept ga je er meer begrip voor krijgen en verwijnt je angst als sneeuw voor de zon.