Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Hoe zeg ik ja?
Ingezonden:  22 Nov 2012 21:52
Hallo,

Al sinds mijn geboorte is het duidelijk dat ik medium ben, of toch die 'gave' bezit. Erg akelig voor een kind, puber en zelfs volwassene als je er bang voor bent. Ik heb dus ook nooit gereageerd als een entiteit contact probeerde maken en heb duizenden keren in de zetel geslapen met alle lichten en tv aan, slaap nog steeds niet in het donker en zeker niet alleen.

Maar de afgelopen maanden droomde ik heel vaak hetzelfde. Ik droomde dat er in mijn slaapkamer steeds entiteiten van zich lieten horen en dat ik elke keer ging lopen, tot ik op een gegeven moment alle moed bijeen raapte en terug naar mijn slaapkamer ging en hen vroeg zich te laten zien en te spreken tegen mij. En dan zag ik hen, ze stelden zich voor en het bleek allemaal niet zo akelig te zijn. Toen ik tijdens zo'n bewuste droom vroeg waarom ze altijd bij mij moesten zijn, zei hij (toen was het een jonge fransman) dat ze anders niet op hun bestemming raken. Niet om mij bang te maken.

Sinds kort is het weer begonnen, en omwille van mijn dromen sta ik er iets meer voor open. Maar ik ben als de dood voor slechte entiteiten, hoe krijg ik ze weg als ik de verkeerde toelaat of als ze op een fout moment komen?

Groetjes,

Nvz
Ingezonden:  23 Nov 2012 12:57
Door zelf vanuit liefde te handelen, en geen energie te stoppen in het negatieve, zal je het ook niet aantrekken. En als het op je pad komt, kan je altijd de hulp van de engelen en gidsen inschakelen.
Ingezonden:  23 Nov 2012 13:09
Een negatieve entiteit voel je heel gemakkelijk aan. Negeer ze en toon ze geen angst. Creer een lichtschild om je kamer als preventieve maatregel. Zie de topic schilden
Ingezonden:  23 Nov 2012 15:21
Ja, maar dat is het net, voor mij voelen ze allemáál negatief aan. Omdat ik bang ben, en angst is negatief. Een entiteit komt altijd onaangekondigd en daar schrik ik van. Ik weet niet wie het is. Vorige week werd ik wakker gemaakt door een entiteit dat een heel bekend deuntje onder m'n oor (tegen het bedspan) aan het tikken was, vrij luid. Ik schrok, kroop dichter tegen m'n vriend aan en het ging rustig aan door, zonder deuntje dan. Dat zie ik al als negatief omdat ik bang ben. Want wat is het volgende? Een klap tegen m'n gezicht? Dat heb ik niet meegemaakt hoor maar voor zoiets ben ik bang.

Helpt het misschien als ik iemand van jullie mijn foto doormail? Ik zet ze liever niet hier online omdat dit forum openbaar is. Maar ik kan dus geen onderscheid maken. Al weet ik wel dat ik beschermd word door een witte wolf, die heb ik fysiek ontmoet toen ik een jaar of 6 was. Maar ook toen was ik doods en doodsbang.
Ik wil ook eventueel mijn ervaringen online zetten, diegene die ik me het best herinner. Want het is dus heel vroeg begonnen.

Bedankt alvast voor jullie reacties.
Ingezonden:  23 Nov 2012 16:33
Oefen eerst d.m.v. meditatie jezelf wat meer onder controle te krijgen en niet meer bang te zijn voor entiteiten voordat jij je verder openzet. Dan kan je met een gerust hart jezelf ervoor open zetten wanneer je er wel klaar voor bent, overhaast het niet.
Ingezonden:  23 Nov 2012 16:55
Hoe was jouw eerste ervaring? Waar jij openstond voor het contact? Als ik dat vragen mag.. Want elk medium communiceert op een andere manier neem ik aan he? Ik weet niet hoe dat bij mij zal gaan.
Ingezonden:  23 Nov 2012 19:45
Ga eerst bezig met je erin te verdiepen, voordat jij verder contact gaat zoeken. leer je af te sluiten.
Lees boeken, fora, volg workshops, cursussen etc.

Als jij al met angst erin staat, wil niet zeggen dat de spirit ook negatief is, maar angst voedt wel het negatieve.

Je kan gewoon tegen ze praten, en als jij niet wil dat een spirit iets doet, dan vertel je dat vriendelijk tegen diegene.
Vraag je gidsen, en engelen om hulp.

IEdereen doet het op een andere manier. Maar het was vaak wel vreemd, maar ook vertrouwd...
Maar door in de materie te duiken, leer je er meer over, en hoe je kan handelen, en hoe je er vertrouwd mee te raken.
Ingezonden:  23 Nov 2012 20:29
Hoi Roosmarie, bedankt voor je reactie. Ik heb in mijn leven denk ik wel 200 boeken gelezen, ben naar verschillende mediums ed geweest, heb fora gevolgd,... maar uit boeken haal ik niet veel omdat eigenlijk, dat zal je ook wel weten, overal iets anders in staat. En ik weet dan totaal niet meer waar of hoe. Die hebben mij nog meer in de war gebracht en die laat ik nu dus voor wat ze zijn. Maar een schild heb ik altijd wel gebruikt. En mediums ed weten mij altijd hetzelfde te vertellen, dat ik geboren ben om een taak te vervullen waar ik erg bang voor ben, dat ik daar zelf niet voor gekozen heb en dat zelfs niet echt wou. Maar ik wil gerust proberen eens tegen hen te praten als ze weer van zich laten horen.

Het is zo'n ingewikkelde wereld voor mij, zowel deze als de spirituele. Ik voel een gigantische verbinding met energieën en mensen die er niet meer zijn, noem maar op, maar ik begrijp er echt geen jota van. En soms is dat best frustrerend, het contact en de band is er, maar het begrijpen en aanvaarden lukt me niet.
Ingezonden:  24 Nov 2012 00:02
Ik kan zeggen hoe het volgens mij moet, maar als je al zei, iedereen doet het op zijn eigen manier. Als ik jou dus ga vertellen hoe het moet dan werkt dat alleen tegen. Ik kan je alleen algemene dingen melden als mediteren.
Focus in elk geval op niet meer bang zijn en leer (als roos al zei) jezelf afsluiten. Verder diep de momenten dat het goed lukt uit en probeer deze opnieuw te creëren en te verbeteren.
Ingezonden:  24 Nov 2012 20:09
Ok daar ga ik voor, bedankt. Ik ben er vandaag ook mogen achterkomen dat het bezoekje vorige week van m'n grootvader was die een half jaar terug overleden is. Ik had hem vlak voor hij stierf ook gevraagd mij te beschermen van hierboven.
Als het me lukt om niet bang te zijn en contact toe te laten dan zet ik mijn ervaring op het forum. Dus waarschijnlijk tot snel!
Ingezonden:  01 Dec 2012 06:20
Beste NVZ, ook ik heb al van kinds af aan contact met overledenen. Om dit beter in de hand te krijgen ben ik een training wezen volgen op het Arthur Findlay College in Engeland. Dit kan ik je dan ook ten zeerste aanraden. Ik heb hier veel aan gehad enkan nu ook (zonder enige angst) boodschappen doorgeven aan achterblijvers.

Liefs,
Therese
Ingezonden:  17 Feb 2013 11:08
Hallo NVZ,

Ik begrijp nu beter waar je mee worstelt. Ik had dat ook en ik heb mijn ingevingen gedempt. Ik kon anders de hele dag raar naar mensen kijken van oei ik zie door je heen. Ik kon ook niet meer gaan werken.
Ik zie dat er een slang is die jou ook beschermd. Ik kan een amulet voor je maken en ritueel bidden voor jou om je poorten, want jij hebt meerdere, te sluiten. Jij kan dan via een zelfsverzonnen ritueel je poorten open zetten en weer sluiten. De witte wolf zorgt er ook voor dat jou dromen helder door komen.