»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Gedachten die mij zeer laten schrikken
Ingezonden:  05 Dec 2012 16:39
Hallo,

Vorig weekend ben ik op de paranormale beurs in Rijswijk geweest en ben ik bij een medium / kaartlegger gaan zitten. Ze leek me te vertrouwen en ze heeft me ook zeker weten te overtuigen dat zij wél echt is. (In tegenstelling tot sommigen die het standaard verhaaltje doen). Zij vertelde mij over dat ik stemmen in mijn hoofd hoorde, en op dat moment had ik zoiets van: "da's niet waar", maar dat is het denk ik wel.
Af en toe schrik ik me dood van dingen die ik denk, bijvoorbeeld als ik een baby'tje of een kitten of ander dier in mijn handen heb, soms komt er ineens een gedachte in mijn hoofd van "als ik hem/haar nu laat vallen, is hij/zij dood... Ik ZOU het kunnen doen.". Ik word vaak overstuur van deze gedachten, zo ben ik absoluut niet en zo wil ik niet zijn ook.. Ik heb soms ook ineens gedachten in mijn hoofd dat ik uiteindelijk een hersentumor krijg. Ik zat een TV-programma te kijken en ineens dacht ik "dat krijg ik ook", en die gedachte blijft vaak terug keren. Als ik erg moe ben krijg ik ook verschrikkelijke beelden te zien die ik niet zomaar zou verzinnen (een wolf met zijn ingewanden eruit bijvoorbeeld). Ik weet niet of dit mijn eigen "fantasie" is, wat mij erg sterk lijkt aangezien ik juist een tegenstander ben van geweld en een prachtig karma zou hebben. Ik doe nooit iets gewelddadigs, en ik kijk er niet naar ook, dit zit niet in mijn aard en ik zou zoiets ook absoluut nooit verzinnen.
Door deze gedachten ben ik een dwangmatige afklopper geweest. Zijn dit puur mijn hersenen of hangt er iets engs rond mij wat mij zo laat zijn? En zou dit kunnen zijn wat zij bedoelde met "stemmen in mijn hoofd"?
Ingezonden:  05 Dec 2012 23:25
ik kan me zelf horen praten
net zo als ik hier aan het typen ben.
zie je ? bedoelde je dat ook ?
dan denk je hard op te zeggen terwijl het niet zo is.

komt goed ...
Ingezonden:  06 Dec 2012 08:12
Hmm, ik kon helaas niet naar de beurs in rijswijk, ik ga wel weer naar de (nu 10e) midwinter fair in archeon.

Zulke stemmen is eigenlijk vrij normaal, sommige noemen het ook wel hun slechte en goede geweten. De slechte hoor jij vaak maar toch doe jij het niet, dat is het belangrijkste, er niet naar handelen.
Iedereen legt bij bepaalde emoties bepaalde beelden vast. Wat jou echt vreselijk lijkt is om aan een hersentumor te overlijden, mede door de machteloosheid. Vandaar dat als jij met gerelateerde zaken geconfronteerd wordt deze beelden (welke zo'n indruk op jou gemaakt hebben) weer terug ziet. Eenzelfde geldt voor de wolf.
Ook de gedachte die je krijgt wanneer je o.a. een baby, pup, kitten of kuiken vast houdt is vrij normaal. Deze komt voort uit het besef dat het een zeer kwetsbaar wezen is welke volledig aan jou is overgeleverd. Als je er naar zou handelen dan zou te, ten negatieve, juist uitzonderlijk zijn. Maar bijna iedereen heeft zo'n gedachte wel eens gehad.