Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / toekomst voorspellingen
Ingezonden:  11 Dec 2012 17:10
Hallo,

is er iemand die toekomst voorspellingen heeft gehad over dingen hier op aarde die in de toekomst gaan gebeuren? dus niet over jezelf maar in het algemeen? en hoe zagen deze eruit?
Ingezonden:  11 Dec 2012 18:44
Ja en vrij algemeen, vaak in dromen, alleen soms heel lastig te herkennen omdat het slechts iets echter dan mijn standaard droom lijkt.
Ingezonden:  12 Dec 2012 18:47
kun je er een paar beschrijven?
Ingezonden:  12 Dec 2012 19:39
B.v. overstroming toen in india. Dromen dat je weg rent voor golven in een wijk in india, hoewel toen het niet echt kon plaatsen maar meer een wijk uit die streek leek. Zag geen naambordje, u bent nu in india of zo.
Zelfde verhaal met twin towers, twee grote torens zien instorten vanaf veilige afstand. Andere hadden het ook wel eens dat ze er in stonden.
Ingezonden:  14 Dec 2012 20:48
wow! heb je dit je hele leven al gehad of getraind? en waar denk je dat die gedachtens vandaan komen? weet je ook iets wat nog moet gebeuren in de toekomst?
Ingezonden:  14 Dec 2012 21:00
Wat denk JIJ erover???
Ingezonden:  15 Dec 2012 01:35
Tien dagen voor de tsunami stond ik er midden in.
In de jaren zestig was ik bij de bouwput van de Twintowers zag ik wat ik toen dacht, een raket in een ervan inslaan, in de jaren zeventig zag ik N.Y. in een vuurbal,weer later zag ik een tsunami door de straten razen.
Ik heb de eerste twee beelden altijd met elkaar in verband gebracht, maar mijn gevoel zegt dat ik fout zit en dat er nog wat te gebeuren staat.
laatst zijn er nog een paar straten onder gelopen, maar dat is niet wat ik gezien hebt.
Laatst heb ik in een andere forum verteld van beelden over een soort aarden wal die door een modderstroom door zou breken, ik stond er voor, ik heb verteld dat ik niet wist waar het gebeurde en wanneer, ongeveer drie maanden later gebeurde dat in China waar vele schoolkinderen omkwamen er stond een foto afgedrukt van de plaats precies de wal waar ik voor stond