»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / De doden laten rusten
Ingezonden:  14 Dec 2012 10:33
Ik merk dat veel mensen baat hebben bij mediums en dergelijke om overleden mensen te benaderen die dierbaar zijn geweest

1. Niet alle mediums zijn echt, sommige maken gebruik van coldreading. je hebt het niet door behalve als je er over gelezen hebt. op internet is er voldoende uitleg voor te vinden.

Contact met de doden maken kunnen we allemaal als we ons hiervoor openstellen maar waarom zou je dat nou eigenlijk willen?

Mensen die overgegaan zijn naar de andere zijde zoals ik het noem zijn niet meer om ons heen, dus ook niet zichtbaar. wanneer ik ze zou aanroepen en ze komen is het lastiger om ze terug te laten gaan naar de andere zijde. dit leid vaak voor frustratie van de overledene en die kan zich negatief uitwerken op jou. dus waarom zou je zo graag die overledenen willen contacteren en er dan ineens de dupe van worden? maar dan is het wel te laat. contacteer alleen diegene die hulp nodig hebben.. en niet over gegaan zijn voor bepaalde redens. Je gaat toch ook geen levend mens midden in de nacht wakker maken?Gevaar zit in een klein hoekje, vooral in de wereld van het ontastbare. Laat je niet in met geesten en stel ze vooral geen vragen maar laat ze bewijzen.. net als ons mensen kunnen ze liegen

Je kan hun niet aanraken maar zij jou wel. dat is het probleem die jou ten gevolgen kan liggen als je niet weet waar je mee bezig bent. neem vooral niets aan en wees objectief.. laat ze bewijzen wie ze zijn en geef vooral geen antwoorden in je vraag: ben je me oma? geest: ja. nee.. wie ben jij? sommige mensen maken hier snel de fout. Just saying

hartelijke groeten,
Iemand die om jou welzijn geeft
Ingezonden:  14 Dec 2012 10:44
Quote:
wanneer ik ze zou aanroepen en ze komen is het lastiger om ze terug te laten gaan naar de andere zijde. dit leid vaak voor frustratie van de overledene en die kan zich negatief uitwerken op jou. dus waarom zou je zo graag die overledenen willen contacteren en er dan ineens de dupe van worden? maar dan is het wel te laat. contacteer alleen diegene die hulp nodig hebben.. en niet over gegaan zijn voor bepaalde redens. Je gaat toch ook geen levend mens midden in de nacht wakker maken?


Voor het eerst dat ik dit tegenkom...
Alles is energie, dus als ik aan bijvoorbeeld jouw overleden oma zou denken tijdens een gesprek, kan ik haar al aan het lijntje hebben. En dan zou ze door mijn denken al in problemen kunnen komen...

Nee, sorry, daar geloof ik niet in... en nog nooit gehoord.
Alles is liefde (of tenminste het meeste) boven. En ik geloof ook dat als de nabestaanden minder verdriet kunnen hebben door het doorgeven van
een boodschap van de overledene, de overledene dit graag zou willen doorgeven.
Moet je overledenen bewust oproepen dan voor de lol, nee, dat niet. Maar als het vanuit een goede bedoeling is, is het voor mij iets anders.

Objectief zijn is altijd goed. Maar soms is het ook moeilijk om iets door te geven dat te controleren is, zeker als je hiermee net bezig bent. Maar we zijn op aarde om te leren, dus je moet elkaar wel een kans geven, en het is aan jezelf om te besluiten wat je met de info doet.

Waarom mensen contact met iemand willen... waarom zou je het niet willen.... of mogen (vanuit goede intenties)... of het lukt bepaald boven wel...

Ben jij ooit iemand dichtbij verloren???
Ingezonden:  14 Dec 2012 10:54
En als ze ineens voor je staan?
Ik heb ze nooit opgeroepen, maar als er iets is in de familie, dan kan een tante of een oom in levende lijve voor me staan en communeseren via gedachten.
Af en toe vraag ik hulp als ik iemand behandel, dan stel ik me zelf open, dan voel ik de entiteit in me kruipen en me meer energie geven.
Er zweven veel entiteiten om me heen, de een kan ik ruiken en van een ander krijg ik een beeld door.
Bang ben ik er nooit van geweest, als er iets kwaadaardig voor bij komt wuif ik hem weg en af en toe hebben ze een zetje nodig.
Ingezonden:  20 Dec 2012 11:09
Univers als je goed gelezen hebt had ik geschreven je moet niet aanroepen wat er niet is. Hiermee bedoel ik dus dingen die er niet zijn en je ineens naar je toe gaat trekken. Als er iets voor je staat heb je hier zelf niets voor hoeven doen en is dus ook geen probleem. houd er wel rekening mee jezelf te beschermen voordat je besluit terug te communiceren.

Roosmarie je gaat weer op de zoektour. iemand van dichtbij verloren? kan je op verschillende manieren opvatten natuurlijk.. net als tarot
Ingezonden:  20 Dec 2012 12:15
De gedachten komt niet eens bij me op om ze aan te roepen, laat ze lekker rusten aan hun zijde.
Ingezonden:  20 Dec 2012 19:51
Is er wel eens een (groot)ouder (bij de grootouder als je er een intense band mee had) of een geliefde van jou gestorven?
Ingezonden:  21 Dec 2012 12:13
@univers:
@Roosmarie: Ja, mijn oma is twee jaar geleden overleden maar ik had niet echt een band met haar eigenlyk. wel is het zo dat ze afentoe probeert contact te maken maar het lukt haar niet.
Ingezonden:  21 Dec 2012 12:59
Hou je zelf de deur dicht?
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:31
De meeste mensen hebben er wel degelijk vragen over na het overlijden van een geliefde hoe het met ze gaat. Ze hopen dat de pijn er niet meer is bijvoorbeeld...


Waarom zou het jouw oma niet lukken???
Vaak lukt het diegene wel maar is het zo subtiel dat de ander het niet in de gaten heeft...
Ingezonden:  22 Dec 2012 00:47
Quote:
Mensen die overgegaan zijn naar de andere zijde zoals ik het noem zijn niet meer om ons heen, dus ook niet zichtbaar. wanneer ik ze zou aanroepen en ze komen is het lastiger om ze terug te laten gaan naar de andere zijde. dit leid vaak voor frustratie van de overledene en die kan zich negatief uitwerken op jou.

Maar hoe zit het dan met overledene (familie) die je gids zijn, of gewoon een bezoekje komen brengen?
Ik ben het met je eens dat je ze niet onnodig moet lastigvallen, maar niet over dat het dan voor hun lastiger is om weer terug te gaan naar de andere zijde. De enige entiteiten welke wij (ik en m'n vriendin) zijn tegengekomen welke moeite hebben om naar de andere zijde te gaan zijn entiteiten die daar nog niet geweest zijn. Vaak is dat ook puur uit angst om er heen te gaan. Maar eenmaal daar geweest hebben ze er geen moeite mee om even terug te komen en weer erheen te gaan.

Vind het wel altijd vreselijk dat er van die ghosthunters zijn bij wie het puur om de leedvermaak gaat. Sporen een entiteit op, vallen deze lastig, maar helpen hem niet...
Ingezonden:  22 Dec 2012 01:13
Ik ben na 66 jaar nog geen veertien dagen geleden er achter gekomen dat mijn opa altijd mijn beschermengel is geweest en waar ik ook de gave van heb, Hij was ook een gebed genezer, de mensen kwamen zelfs uit de grote steden naar hem toe voor genezing, ik heb nog nooit zo'n emotie gevoelt en de kracht die hij me gaf, ik weet nu ook wie mij uit het water tilde toen ik drie jaar was, Ik was vergeten een steentje los te laten die ik over een singel wou gooien, ik weet nog de plons, en in eens stond ik weer zeiknat op de kant, ik was er nog vlugger uit dan er in. En mijn straf was het ergste wat ze me toen konden aan doen,ik moets achter op de fiets in een meisjes jurk, ik schaamde me kapot.
En na drie maanden dat ze overleden was had ik al contact met mijn nicht, (als je het over de duivel hebt staan ze achter je mee te kijken) ze moet er wel om lachen.
Ik roep ze nu echt niet op, ze komen gewoon even buurten en ze laten me ook gewoon met rust maar ze zijn nieuwsgierig wat ik aan het doen ben.
Ingezonden:  23 Dec 2012 17:29
@ psylor: waar komt je theorie vandaan dat als ze al aan de andere zijde zijn geweest het makkelijker voor hun is om terug te komen?
Ik denk zelf dat als je aan de andere zijde bent je eigenlyk geen behoefte meer hebt om terug te gaan..
Het zijn vaak geesten die nooit naar de andere zijde zijn gegaan die hier zijn voor bijv nog zaken die ze willen afhandelen zoals bijvoorbeeld afscheid nemen. of natuurlijk sommige die express blijven hangen met een bepaalde intentie en op een gegeven moment gewoon niet meer terug kunnen omdat het te lang heeft geduurd.

Engelen vind ik zelf de grootste onzin: ik heb nog nooit een engel gezien en gesproken. wel loze beloftes van zongenaamde engellen die achteraf slechte intenties hadden.
Ingezonden:  23 Dec 2012 19:04
Ik heb heel vaak engelen gezien bij terminale mensen en bij begrafenissen...

Dat iemand niet in engelen gelooft, dat kan, ik weet dat ze pas komen als je op een bepaald punt bent (vraag me niet wat dat is hoor) Maar ik heb ze ook niet altijd waargenomen.

Evenals elfjes, die heb ik pas sinds heel kort mogen ontmoeten, evenals een eenhoorn.

Er zijn nog voldoende redenen om terug te gaan, wat dacht je om te laten weten dat het niet is wat mensen denken? Om te zeggen dat ze geen verdriet hoeven te hebben, dat het hierboven mooi is. En die zijn echt wel eerst hierboven geweest. Maar tijd zoals hier kennen ze niet. en ik heb het nog niet ervaren of gehoord dat ze niet meer terug zouden kunnen.
Ze kunnen altijd terug naar het licht toe. Maar spirits die bijvoorbeeld snel zijn overleden en niet weten dat ze zijn overgegaan, die kunnen blijven hangen. Hoeft echter niet, laat me dit er ook bij zetten, want de engelen en andere spirits zijn eigenlijk al direct erbij om te helpen. Maar als je niet weet wat er gebeurd, zijn er ook voldoende spirits die niet mee durven te gaan.
Ingezonden:  23 Dec 2012 21:31
@Marantha Anastasia" wat jij omschrijft dat is de ene groep die zijn idd nog niet aan de andere zijde geweest. En idd ik kan je zeggen dat je als je daar bent idd bijna niet terug wilt, maar als de behoefte zo sterk is om nog even een sein te geven aan de achterblijvers dan komen ze heel graag terug naar het aardse.

Ik mag dan als doorgeefluik fungeren en weet je hoeveel inpact dat heeft op de nabestaande, ze kunnen het een plaatsje geven men krijgt een berusting.
In mijn readings als ik contact mag maken met genezijde dan krijg ik boodschappen door die ik niet kan weten en ik heb moeten leren om bepaalde boodschappen door te durven geven.
Soms zijn er voor mij hele rare boodschappen bij maar als je dan de nabestaande ziet huilen omdat ze idd de overledene erin herkennnen. Dan ben je blij dat je hebt kunnen helpen.

Een speciale boodschap kan ik hier wel neerzetten. Ik ben bij een gezin geweest waarvan er iemand in de familie was overleden, de man van het gezin heb ik na mijn reading mee naar buiten genomen ik had een speciale boodschap voor hem.
De overledene zei dat hij het zijn broer niet kwadelijk nam dat zijn broer geen schuld had aan zijn overlijden.

Dan ben ik blij dat ik als doorgeefluik fungeer.

Hij had namelijk de overledene voordat hij overleed midden in de nacht aan de deur laten staan.En als ik de man dan nog mag vertellen dat hij zijn broer die nacht gewoon heeft laten staan, terwijl hij zich verscholen had achter het gordijn van zijn slaapkamerraam zodat zijn broer die voor de deur stond hem niet zag dan zijn dat net de kenmerken die de man nodig heeft.....

Weet je dat de man aan wie ik de boodschap mocht brengen een reus van 2 meter was en een bonk van een beer en dat hij in elkaar zakte en huilde van blijdschap. Hij had immers vanaf de dag dat zijn broer verongelukte ( 9 jaar ), gelopen met het idee dat hij hem de dood in had gedreven.Hij had dit voordat ik hem de boodschap vertelde nooit aan iemand durven te vertellen. Negen jaar heeft hij gelopen met het idee dat hij het was die zijn broer de dood ingedreven had.

Weet je op die momenten ben ik blij om zulke boodschappen door te mogen geven. En dat de overledene terug is gekomen om juist die boodschap nog aan zijn broer is komen vertellen.
Ingezonden:  23 Dec 2012 23:21
kippenvel van uw verhaal witte duif, je bent echt gezegend als je op zo'n manier mensen mag en kan helpen