Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Foto lezen zoon
Ingezonden:  17 Dec 2012 21:38
foto zoontje

En om het lastiger te maken, wat kan er vertelt worden over het praten?
Verder hou ik eventjes mijn mond...
Ingezonden:  17 Dec 2012 22:28
Hahaha, ik moet vooral heel erg lachen als ik hem op deze foto zie. Hij straalt een enorme energie uit en weet soms ook niet wat hij met die energie aan moet. Ik voel hij doet aan een sport, maar de vraag is of dat wel zijn sport is. Een enigszins ietswat chaotische jongen, die het moeilijk vindt om te huilen en liever zn kop in het zand steekt. Wat ik niet zie, is er niet, maar het werkt niet. Hele intelligente, hoogsensitief(al zou jij dat nu misschien nog niet denken, omdat het nog opgesloten in hem lijkt). Iets roept: 'Laat me zelf kiezen, ik wil het zelf doen' . S'avonds zie ik een jongeman met een knuffeltje op een lichte bank zitten die zijn duim in zijn mond heeft. Hele mooie jongen die goed zal uitrijpen. Begeleid hem naar volwassen worden, vooral de kaders maken, hem de inhoud laten bepalen. Hij heeft dit nodig. Nogmaals, hij heeft iets heel blij's over zich, aanstekelijk. Een jonge wilde hengst!!
Ingezonden:  17 Dec 2012 22:36
Dank je, ik hoopte al op een reactie van jou.
Hij doet nog niet aan sport, binnenkort eerst op zwemmen, wat hij ook wil (en al denkt te kunnen), maar hij wil ook voetballen..
Hij is inderdaad sesitief, ziet veel spookjes op zijn kamer en voelt dingen al wat aan.
Hij vindt het heerlijk om 's avonds te tutten, lekker tegen me aan een boekje lezen.

Kan jij nog iets polsen betreffende het slechte praten, of het overgeven?
Hij loopt een jaar achter hierbij, terwijl ik weet dat hij het kan, het komt er niet uit.
Ook gaan we de medische molen in voor het overgeven, maar vermoed dat er uiteindelijk niks uit gaat komen...
Ingezonden:  17 Dec 2012 22:45
Iets zegt mij over een obstructie, lichte beknelling boven de navel, cm of 4. Ook dat hij emotioneel overgeeft. Slechte praten, lijkt te maken hebben met een bepaalde tongval, het leidt me naar de achterkant van zn tong. Hij steekt heel ver zijn tong naar me uit nu, zo van kijk dan kijk dan. Je zou eens met hem naar een osteopaat kunnen gaan voor zijn buik. Hij kan ergens niet tegen Roosmarie, iets qua voedsel. Hij heeft dit nml niet altijd gehad, het lijkt iets van het laatste jaar. Het praten, hij blijft naar zijn tong wijzen, zijn zijn amandelen verwijderd of heeft hij er last van. Er komt iets van school in me op, een wijziging, een andere school of leerkracht? Hij komt een beetje warrig. Er is dit jaar iets wezenlijks voor hem veranderd. Als ik aan hem vraag of hij daar moeite mee heeft, trekt hij zijn schouders naar me op. Zo van ik weet het niet. Alsof hij zelf nog zoekt naar de kern.
Ingezonden:  17 Dec 2012 22:49
Zijn amandelen zitten er nog in. Maar zijn wel groot, dus wel een idee om ze al te laten verwijderen?

OP school is ook het nodige veranderd, vorig jaar waren het invalkrachten, nu de gewone juffen, maar hier zit ook nog wat onregelmaat in, daar 1 ervan op therapeutische basis is.

JA, qua eten lijkt hij op iets te reageren, maar ik kan mijn vinger er nog niet opleggen, ondanks dat dit al lang speelt.
Ingezonden:  17 Dec 2012 22:59
Hoe vindt hij het op school, wat vindt hij van die leerkracht? Let eens op zijn reactie als je ernaar vraagt. Heeft hij een sterke behoefte om te weten waar hij aan toe is, voordat hij lekker in zijn vel kan zitten? Die school die geeft mij een draaiend gevoel in de buik.
Wb die tongval, laat de huisarts eens naar zijn keel kijken. Klinkt misschien raar, maar wie weet?
Ingezonden:  18 Dec 2012 07:03
Hij vindt het fantastisch op school, geniet er ook echt van, ondanks dat het vermoeiend soms is.
Ook wordt hij nu intensiever begeleid, want hij lijkt weinig op te pikken van de opdrachtjes, en het spelen erom heen is geweldig.
Hij lijkt echt stap voor stap te moeten worden begeleid, anders is hij kwijt wat het eindpunt is.

Hij gaat donderdag naar de huisarts toe, dus ik neem het direct mee.Indirect gun ik het hem niet dat hij onder het mes moet, maar dat is voor ieder kind, dat je die het liefste niet in een ziekenhuis wilt hebben.

En het aankijken van hem tijdens een gesprek?

Dank je wel voor de tijd en moeite die je erin steekt.
Ingezonden:  18 Dec 2012 14:35
Ik hoorde vandaag een vreemd verhaal van hem over Amira, maar kreeg niet duidelijk wat er nu gebeurd was.
En hij zou haar slaan??? Dat doet hij hier echt nooit, ook niet bij vriendjes.
KAn je me misschien hier nog iets over vertellen?
Ingezonden:  18 Dec 2012 14:59
Ik krijg de juf in beeld en een klein meisje, wie is Amira? Als je naar de huisarts gaat, amandelen en stembanden/strottehoofd.
Ingezonden:  18 Dec 2012 15:00
en ik neem graag de moeite
Ingezonden:  18 Dec 2012 15:04
Amira is een klein lief meisje van turkse komaf, ze zit bij hem in de klas en lijken elkaar op te zoeken.
Maar ik hoorde dat zij hem had gebeten. En zij vertelt dagelijks dat Jesse haar slaat. Zowel ik als de juf herkennen dit niet van hem.
Ingezonden:  18 Dec 2012 15:31
Lieve Roosmarie, ik moet helaas werken weer en vanavond ben ik ook op pad. Ik reageer nog, misschien als we vanavond thuiskomen of anders morgenvroeg, dan ben ik vrij...
Probeer nog eens te achterhalen bij Jesse waarom hij haar zou slaan zoals hij zelf aangeeft. Niet heel direct vragen, meer met een omweggetje, onschuldig. Kan het zijn dat zij hem plaagt met zijn spraak??
Ingezonden:  19 Dec 2012 19:33
Ik hoop dat je een leuke avond hebt gehad!

Hoe ik ook de weg maak naar het onderwerp, er komt niks.
Maar vandaag had hij een woedeaanval, en nee, zelfs mij sloeg hij niet. En het lijkt me dat dit zeker wel had gekunt op zo'n moment als het in hem zat.
Ingezonden:  19 Dec 2012 19:59
Ja was reuze gezellig, dank je voor je vraag.
Wat betreft je zoon, er komt zo eens even niets wat betreft het onderwerp. Iets waar ik even niet doorheen kom of mag komen, niks ernstigs overigens. Ik vraag me even zonder dingen te zien of er iets bij me binnenkomt af, waarom hij zegt dat hij haar slaat. Ze zoeken elkaar op in de klas, het gevoel over hen beiden is bij mij eigenlijk wel positief. Het is ook normaal dat kinderen bij elkaar in de klas niet altijd even aardig zijn, slaan en bijten is een teken dat ze het verbaal nog niet af kunnen. De vraag blijft dan, is het zorgelijk. Fijn zou wel zijn als hij zich wat beter kon uiten of je kon vertellen wat er aan de hand is.  Jesse is overigens wel een beelddenker, wist je dat?
Wij hebben overigens onlangs een ouderavond gehad bij Puck op school, dat ging over de verschillen tussen jongens en meisjes. Dat jongens eigenlijk pas klaar zouden zijn voor de basisschool vanaf een jaar of 8. De hersenhelften kunnen dan pas goed bij een jongen communiceren. We hebben daar nog een boekje van meegenomen.
Bij Jesse blijf ik wel het gevoel hebben dat hij moet weten waar hij aan toe is, de dingen duidelijk moeten zijn. Nu zie ik hem wel voor me terwijl hij een aai over zijn bol krijgt, vindt hij fijn. Meer complimenten, bemoediging. Ik weet dat je een hele goede moeder bent, vanuit heel je hart. Dus het is niets persoonlijks he, zo bedoel ik het niet. Is zijn vader in beeld, want ik zie een niet zo spraakzame langere man. En oh, er is ook iemand bij hem, een man. Niet zo'n oude man hoor, tenminste zo oogt hij niet. Ik ruik sigaar en die man is ook niet spraakzaam. Een hele lieve man, wel met nukken zegt hij die in het niet vallen met de rest zegt hij met een glimlach. Die man staat wel naast jouw zoon.
Ingezonden:  19 Dec 2012 20:07
FIj ndat je het leuk hebt gehad!

Ik geloof graag dat hij een beelddenker is, soms laat hij dat ook aan mij zien. Tja, ik vang zijn woorden soms in gedachten op, of eigenlijk zijn denken met een woord wat er niet bij klopt.
Zijn vader, is een geweldige man, maar indirect nog bezig is zijn jeugd te gaan herinneren. Het grootste gedeelte moet hij dus van mij hebben. En ik probeer hem ook dagelijks zo goed mogelijk de hemel in te prijzen, geloof ook dat dit beter is dan op de negatieve dingen te richten. En dit wil ik de kids ook meegeven.
Een man.... met hoe hij zich omschrijft kan ik weinig of eigenlijk niks
dit kunnen Mint of Gerrit zijn... Of mogelijk Eddy... of Jacob.....
Ingezonden:  20 Dec 2012 19:54
Vandaag bij de huisarts geweest. Volgens hem komt alles van een geirriteerd slijmvlies. Ik zet er erg mijn twijfels bij.
Hij heeft ook in zijn keel gekeken, maar zag niks bijzonders...
Uiteraard vond Jesse het geweldig om weer pufjes te mogen hebben.
Ingezonden:  20 Dec 2012 20:17
http://www.kno.nl/publiek/voorlichting/stem_k ...

Hoi Roosmarie, kijk eens naar bovenstaande link. Sorry dat ik niet zo snel ben deze week, maar het is hier een beetje druk
Ingezonden:  21 Dec 2012 18:53
Hoi Roosmarie, leuke kerstviering gehad op school?
Wat betreft bezoek aan de huisarts, als je zijn antwoord niet voldoende vindt, zoek gewoon verder. Vieren jullie de kerst, want ik zie een leuk kado voor Jesse in mn hoofd voorbij schieten.
Wat betreft die, man, die met de sigaar. Het is een echte opa-figuur, met ook zo'n muts die een stukje opgerold is in een donkere of donkerblauwe kleur. Het eerste wat in me opkomt is de vader van je moeder.
Ingezonden:  21 Dec 2012 19:27
Zo nog even een bericht. Alles wat er betreft Jesse of jou uitkomt, ga ik eruit gooien zonder al te veel na te denken(have mercy on me als het niet klopt). Ik voel nml bij jou ook een blokkade zitten ter hoogte van je hart en je buik. Dit heeft met een verwerking te maken en heeft te maken met iemand binnen je directe gezin. wellicht hebben we het daar in de door mijn geplaatste topic ook al over gehad. Nu schuift Jesse weer wat meer naar voren en telkens als hij tevoorschijn komt krijg ik een heel warm gevoel bij hem. Wacht maar tot hij wat ouder is, jullie hebben een enorm sterke verbinding met elkaar en dat wordt alleen maar meer. Er zijn zeker mensen uit het hiernamaals bij jullie allebei. Ik zie een drietal mensen, waarvan een klein en de andere 2 groot en die ene man zit daar ook weer bij. De derde blijft een beetje in de schaduw. Ik zie een kleine trip aankomen voor jullie gezin, die voornamelijk op jullie drieen gericht is en ik zie je ook met Jesse hulp gaan zoeken. Het zal even duren voordat je de juiste plek zal vinden, want ik zie jullie samen lopen en zoeken maar wel vinden. Jullie lopen hand in hand. Zijn hoofd net boven de hoogte van je heupen uit. Ik zie een soort therapie waar hij zijn probleem zal verhelpen. Hij gaat volgend jaar sporten en jullie zullen blijven hangen op twee soorten sport. Ik zie hem ook hulp krijgen bij het duidelijk maken van zijn dagindeling, weten waar hij aan toe is. Jij zal je rust weer gaan vinden
Ingezonden:  21 Dec 2012 19:40
Wil je me misschien mailen? MIjn mailadres is :Ik ga zo dit bericht dan weer wissen, om eventueel misbruik te voorkomen, maar ik weet dat dit bericht bij je is binnengekomen...
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:06
Ik denk dat het mijn vader is, hij had volgens mij zo'n muts.

Kerst vieren we wel een beetje, maar niet met cadeautjes, sint is al geweest met de cadeautjes.

Die persoon waar we het in een ander topic over hadden, zal een indirecte rol hierin spelen vermoed ik, maar er zal nog voldoende onbewust zitten.

Mag die korte trip ook voor ons vieren zijn? We hebben ook nog een dochtertje Die zal na mijn verjaardag zijn, even een weekendje weg.

Ik geloof graag dat het een lange zoektocht zal worden om hem te helpen... de kno-arts hebben we al een keertje gehad, toen had hij last van zijn oren. Maar volgend jaar gaan we zijn kant weer eens op.

Volgend jaar gaat hij op zwemles,en ik op yoga (in de sportschool, kan ik tenminste zeggen dat ik ook in de sportschool te vinden ben)
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:08
Ja natuurlijk ook met zn vieren, maar jullie gaan wel dus
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:09
Ik kan je mailadres niet zien? (ben te snel met typen, mag niet binnen 60 sec)
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:10
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:14
Zet m op in de sportschool he, ik zie m al een paar jaar niet meer van de binnenkant gege, wel hardlopen en lopen buiten, maar kon niet tegen elke week vaste dag en tijd. Nu kan ik zelf bepalen wanneer ik tijd en...zin heb
Yoga is wel heerlijk, heb een tijd dru-yoga gedaan, is een soort bewegende yoga met meer zachtheid voor lichaamsklachten enz..en toen werd ik zwanger en toen te dik met mn 7 maanden buikkie.
Ben je al bekend met yoga?
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:16
its gone with the wind
Ingezonden:  21 Dec 2012 20:19
Ik ben zelf niet echt een sportster, ja paardrijden en stijldansen vond ik geweldig.
We hebben hier 2 sportscholen, en 1 biedt body-balance 4x in de week aan, dus de meeste kans dat er altijd een dag bijzit dat lukt.
Ik ben er een beetje bekend mee, maar nooit beoefend. Vooral het mediteren spreekt me erg aan, omdat ik nogal gemakkelijk hierin glijdt.
Ingezonden:  08 Jan 2013 14:33
Dingen zien die hij niet begrijpt, maakt hem angstig. Wat ik binnen krijg, maar ben nog aan het leren hoor.

Zou liefst `alles` willen weten en begrijpen, erg nieuwsgierig. Graag met zijn handen bezig

Hangt er naar mama, (niet lullig bedoeld) maar hoe is de band met papa? Mogelijk vader veel op reis of moeizame band? Eventueel onbegrip van vader. Zoeken naar bevestiging

Heel gevoelig, wijs voor zijn leeftijd
Communicatie met zijn opa die bij hem is (2-3 jaar geleden overleden misschien), vindt het naar mijn idee niet eng om met opa te praten. Mogelijk andere entiteiten wel eng

gr senseihomer
Ingezonden:  09 Jan 2013 22:50
Quote:
Dingen zien die hij niet begrijpt, maakt hem angstig. Wat ik binnen krijg, maar ben nog aan het leren hoor.

Bedoel je vanuit de aardse wereld?

Hij is erg leergierig, maar ook vaak gemakzuchtig.
Hangt inderdaad veel aan mij. Vader eerder moeizame band door vader zelf (en zijn lessen vanuit het verleden)
Opa is bijna 20 jaar geleden overleden, en ze zijn zeker vertrouwd met elkaar.
Andere spirits inderdaad eng.

Dank je, je zit erg goed!

Heb jij nog enig idee welke richting ik met hem op moet betreffende zijn slechte taal? (medische weg is al bewandeld en verwacht hier weinig/niks van)
Ingezonden:  11 Jan 2013 08:41
Dag Rosemarie,

Leuk te horen dat ik enigzins in de richting zat :-)

Angstig enerzijds over de band met zijn vader en de situatie waar je man in zit, voor mijn gevoel maakt hem dat opstandig. Alsof hij het idee heeft wanneer zijn vader er niks aan wil doen (zijn eigen problemen, waarom zou ik het dan wel doen (spraak).

Mogelijk ook machteloos, dat hij niet meer voor zijn vader kan betekenen. Die machteloosheid frustreert hem en anderzijds doet hij het ook (passief in leren van de taal en andere Zaken)

Ik denk dat hij ook dingen ziet die niet geheel aards zijn, Denk niet dat hij er angstig van wordt. eerder rust uit haalt. Denk dat de situatie van zijn band met zijn vader hem meer angstig maakt

Over zijn slechte taal, ik persoonlijk heb het idee dat het een intelligente jongen is. En dat hij eigenlijk zich afzet tegen zijn vader op deze manier.

Maar mijn gevoel zegt dat jij dit vermoeden ook hebt, weet niet of dit klopt. maar dan hoor ik het vanzelf.

Denk persoonlijk niet dat het iets medisch is, maar krijg het gevoel dat het met de band die hij met zijn vader heeft te maken heeft.

Ik heb het gevoel dat verbetering van de band met zijn vader vebetering zal geven. Dus spelenderwijs taal leren met zijn vader en hierbij (meer) complimenten krijgen. Alsof hij nu zegt (je zoon) als je toch verwacht of vind dat ik het niet kan, waarom zou ik dan het wel laten zien.

Maar eigenlijk vertel ik je niks nieuws, heb ik het gevoel.

gr senseihomer