»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Alleen blijven
Ingezonden:  25 Dec 2012 19:36
Medium Witte Duif heeft in november geschreven dat ik nog dit jaar iemand zou ontmoeten, maar we zijn bijna op het einde van het jaar, dus ik moet hier niet meer op hopen zeker?
Ingezonden:  25 Dec 2012 20:36
Enbrr

Heb je bij het vrijwilligerswerk geen afspraak gehad met een mannelijke collega? En dan zoals ik toen die persoon omschreef. Of was die persoon erwel en heb je zelf al voor dat de afspraak gemaakt kon worden afgehaakt?
Ingezonden:  26 Dec 2012 17:19
Heb intussen geen vrijwilligerswerk meer gedaan.  Maar ik heb wel iemand leren kennen die alleen is komen te staan, ook met een hondje. zou het deze persoon kunnen zijn? Dank,
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:21
Misschien even een vreemde vraag, maar wie leeft jouw leven, jij of de witte duif???
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:29
Quote:
Misschien even een vreemde vraag, maar wie leeft jouw leven, jij of de witte duif???


Dat is een keer zijde men denkt vaak dat je voor alles een oplossing hebt, terwijl men zelf keuzes moet maken in het leven wij kunnen alleen maar handvaten aanreiken.
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:32
Klopt, en zelfs wij moeten onze eigen keuzes maken, en dat is echt niet altijd direct de juiste keuze. (dan zou iedereen wel het leven leiden wat ze zouden willen hebben)

Leuk als je iets aangereikt krijgt, maar je moet er wel wat voor doen. En weer niet teveel zoeken, want dan loop je er soms ook nog langs.
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:57
jammer dat je juist geen vrijwilligerswerk meer doet aangezien je de man juist daar op het werk tegen zou komen, als ik de vorige topic goed heb gelezen, was wel benieuwd naar de afloop.
Ingezonden:  26 Dec 2012 21:35
Discussiëren jullie onderling maar, ik trek zoals altijd wel m'n plan. Daar ben ik intussen zéér goed in geworden.  Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten !
Ingezonden:  26 Dec 2012 23:21
Wij discussieren niet, zoals ik het lees ligt het allemaal op 1 lijn.

Ik hoop nog antwoord te krijgen op mijn vraag.

Wel zijn er handvaten gegeven, maar jij bent diegene die er naar toe zal moeten lopen en ze pakken. Ze komen (meestal) niet vanzelf.

Ook in een eerder topic werd aangegeven dat jij de keuzes moet maken in je leven.
Loslaten is al een goed iets erbij. Hij komt wel, maar als je er zo op gefocust bent, zie je hem niet, zelfs al staat hij naast je.

Ik wens jou ook een fijn 2013 toe
Ingezonden:  27 Dec 2012 00:04
pfff dat aanvallerige is toch nergens voor nodig ??
Wat ik van enbrr begrijp is dat ze geen vrijwilligerswerk meer doet terwijl de betreffende persoon juist daar te vinden zou zijn.

Enbrr waarom ben je gestopt ? Waarschijnlijk ben je em misgelopen door voortijdig te stoppen met dat werk. Ik zou morgen gewoon weer beginnen met werken
Ingezonden:  27 Dec 2012 02:24
Schiet niet echt op als je (indirect) gaat zeggen "jammer joh dat je met dat werkt gestopt bent, nu zal je hem niet meer tegen komen". Dat gevoel krijg ik een beetje van sommige reacties nu. Mogelijk niet zo bedoeld ofc.

@ENBRR
Leef inderdaad je eigen leven, trek je eigen plan. Kan alleen als tip geven om open te blijven staan voor nieuwe mogelijkheden, hoe subtiel ook. Een mooi boekje om eens te lezen zijn van die boekjes als "Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen", grappig en leerzaam om te lezen vind ik zelf.
Ingezonden:  27 Dec 2012 09:54
@psylor het is niet zo dat enbrr hem niet meer tegen kan komen.
Maar de kleine reading die ik haar toen gaf daar ging het wel om een persoon bij het VWwerk.
En als er dan nu een topic geplaatst wordt met de vraagstelling zoals in deze topic, dan leeft men dus alleen op wat er toen gezegd is.
En dat zie ik dan als de keerzijde van waar ik en anderen voor staan.
Dat is dan jammer dat men alleen daar naar leeft. Terwijl men dan al die tijd hun eigen leven voorbij laat gaan.
Ik heb soms het idee dat men vragen steld voor de "fun" en dat men daar van zelfsprekend vanuit kan gaan, dat men kan blijven zitten waar men zit en dan komt het wel aan waaien. Helaas.............


@enbrr jij moet leren dat niet alles wat er als handvat aangereikt wordt ook daadwerkelijk zo letterlijk gaat gebeuren.
Jij zult vast nog wel iemand tegen komen waarbij er een klik is. Ik zet nu bewust niet hier neer dat het die gene met het hondje kan zijn. Want dan zou je je daar weer helemaal op focussen. Dus leef je eigen leven en kijk wat er op je pad komt. Als je alleen maar op zoek bent naar de ware kan het zo maar zijn dat er gebeurd wat Roosmarie al zegt en gaat hij aan je voorbij zonder dat je hem ziet.

Ik wens je in ieder geval een heel fijn 2013.
Ingezonden:  27 Dec 2012 17:09
@psylor, als je iets wil overnemen doe het dan ook goed, ik zeg nergens dat ik denk dat ze hem nu nooit meer tegen zal komen en dat alle kansen verkeken zijn maar dat ze dat werk juist weer zou moeten/kunnen doen. Ik vraag me nog steeds af waarom je gestopt bent enbrr.

En mn opmerking over de aanval reacties was naar de rest bedoelt, niet naar enbrr
Ingezonden:  27 Dec 2012 20:32
Van mij was ook zeker niet aanvallend bedoeld, en sorry als het zo overkomt. Alleen herinnerde ik me ook nog duidelijk het andere topic van TS.
En vanuit dit in mijn achterhoofd houdend reageerde ik.