Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Baan twijfel
Ingezonden:  26 Dec 2012 19:50
Brrr, ben bang dat ik toch te horen krijg dat ik mn baan ga verliezen, zit ik goed met mn vermoeden, en zo ja hoe snel vind ik weer ander werk in deze tijden ?
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:23
Ik kan niet voor jou specifiek kijken. wsel weet ik dat er nog heeeel veel mensen (al dan niet onverwacht) worden ontslagen. Dus de kans is zeker aanwezig vanuit dit punt.
Echter zou ik er niet met negatieve energie erin gaan zitten, maar met positieve energie. Kan helpen.
Ingezonden:  26 Dec 2012 20:53
ik werk in een bedrijf aar het heel goed gaat en waar ze geen last hebben van de recessie
Ingezonden:  27 Dec 2012 09:41
Craftygrl

Die twijfel van jou is nergens voor nodig, maar je zult je wel meer bij de les moeten houden dan je de afgelopen maanden gedaan hebt.
Probeer weer zo aktief te worden zoals je voor 2 maanden terug was. Kijk wat er gebeurd is rond eind september op je werk, mag voor jou geen reden zijn om de zin in je werk te doen vergeten.

Pak de draad weer op en verzet je gedachten, laat ze niet afdwalen naar dat ene voorval maar geef je weer en vind het plezier weer in je werk.

Je moet niet vergeten dat ook jij niet afhankelijk bent van wat twee collegea proberen te bekokstoven. Sta daar boven er zijn immers meer collegae die het wel goed met je voor hebben.Maar je zult je wel iets meer moeten inspannnen en je niet af laten leiden.

gr medium de Witte Duif
Ingezonden:  27 Dec 2012 17:14
ik werkte daar maar een maand en vandaag alsnog te horen gekregen dat ik kon gaan. nu vond ik echt daar niet echt leuk dus echt erg vind ik het niet, wat ik wel irritant vind is dat ik weer als de bliksem op zoek moet gaan naar wat nieuws