Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / onzeker over toekomst
Ingezonden:  27 Dec 2012 20:45
Goede avond,

Ik ben net vrijgezel na een (moeizame) relatie. Het is mijn eigen keuze geweest om deze relatie te beëindigen wegens het niet eerlijk zijn van mijn partner. Ik heb hier echt heel veel verdriet van, en zou het liefste willen vervallen in mijn oude patroon en kiezen voor "zekerheid" en "vastigheid" die ik kan vinden bij deze ex-partner. Dit alles omdat ik de toekomst een beetje moeizaam tegenmoet zie...

Wie zou er willen invoelen op mijn toekomst... Kom ik snel weer een leuke partner tegen? Is dit wel de liefde die ik zoek? Voel ik me binnenkort weer wat steker in mijn schoenen? In welke hoek moet ik mijn "herstel" vinden?

Alvast heel erg bedankt voor de moeite. Ik wens iedereen een fantastisch en liefdevol 2013.
Ingezonden:  27 Dec 2012 21:37
Ik kan niet in de toekomst kijken, maar zou je eerst willen adviseren om te zorgen dat je eerst plaats op jezelf richt, dat je weer goed in je vel komt te zitten. Liever alleen goed in je vel, dan bij iemand waar je niet echt gelukkig bij bent toch?
Ingezonden:  27 Dec 2012 21:41
Ja dat klopt ook1 Het is ook niet dat ik nu 'hopeloos' op zoek ben naar iemand. Maar een berichtje of iets kleins over de toekomst geeft me wat houvast zegmaar. Ik ben een echte twijfelkont.. haha
Ingezonden:  27 Dec 2012 21:45
Niet doen joh! wordt je alleen maar onzekerder van! (zegt een oud-twijfelkont)
Mogelijk reikt iemand anders wel iets aan...
Ingezonden:  27 Dec 2012 21:46
Haha, ja ik hoop het! Bedankt voor je berichtje in ieder geval.
Ingezonden:  28 Dec 2012 02:49
Quoting "Roosje86"
het liefste willen vervallen in mijn oude patroon en kiezen voor "zekerheid" en "vastigheid" die ik kan vinden bij deze ex-partner

Dit kan ik snappen, helaas doen veel mensen dit ook wel eens nadat hun partner een affaire gehad heeft. Echter doordat die vreemd is gegaan zal "zekerheid" en "vertrouwen" nooit meer kunnen bestaan in de relatie.

Quoting "Roosje86"
Kom ik snel weer een leuke partner tegen? Is dit wel de liefde die ik zoek? Voel ik me binnenkort weer wat steker in mijn schoenen? In welke hoek moet ik mijn "herstel" vinden?

Probeer eerst weer jezelf te vinden en vrede met jezelf te krijgen voordat je meteen jezelf weer in een relatie stort. Dit kan goed gaan, maar vaak helaas niet. Je kan dit proberen door te mediteren, maar kan ook gewoon in hobby's en andere leuke dingen doen.
Wanneer je weer een beetje tot rust bent probeer weer eens nieuwe mensen te ontmoeten. Via vrijwilligerswerk, hobby/sportverenigingen, clubs, vrijgezellen reizen, uitgaan of iets anders. Benader mannen alleen niet meteen als dat je er een relatie mee wilt. Ga eerst gewoon vriendschappen aan. Leer mensen goed kennen alvorens je de volgende stap neemt.
Bedenk, je kan het beter rustig aan doen dan je overhaast in iets storten waar je waarschijnlijk spijt van zal krijgen. Maar doe bovenal dat waar jij je goed bij voelt.
Ingezonden:  29 Dec 2012 17:47
Het klopt dat ik eerst eens rust en vrede met mezelf zal moeten vinden. Kan de situatie gewoon erg lastig accepteren...

bedankt in ieder geval..
Ingezonden:  29 Dec 2012 23:22
Ik heb een waardebon om naar Paragnoste Tresi Barros te gaan met 2 personen voor €20. Mocht je geinteresserd zijn dan kun je mailen naar noach03@gmail.com

Groetjes