Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Heb hulp nodig..
Ingezonden:  15 Jan 2013 03:03
Beste mensen, sinds gisteren is me iets geks overkomen. Ik weet niet waarom, maar ik keek even op en in ene leek het of iets mijn hand had vastgegrepen. Ik besefte dat ik het me niet verbeeld had en in ene voel ik een kou door mijn lichaam gaan alsof hij/zij zich op deze manier wou laten weten dat ie er echt is. Mijn hand werd behoorlijk koud en toen werd mijn andee hand vastgehouden. Ik heb ooit een pendel gebruikt en stelde toen vragen door in de rontes te draaien en zei dat hij/zij mijn armen mocht tillen. Links voor ja en rechts voor nee. Zo stelde ik vragen en werd gezegd dat ie mijn lichtgids was. In ene werden mijn handen getild naar mijn borstkas en weer terug naa beneden. HOefde totaal niet in te spannen. Was erg maf en vroeg of ik hem/haar kon zien en antwoord was ja en werd richting het bed getrokken. Ik ging liggen en keek op of ik wat zou gaan zien, maar voel in ene soort van druk op mijn lichaam. Bij mijn oren soort van statisch/magnetisch aantrekking. Ik zei dat we maar moesten stoppen want moest de volgende dag gaan werken. Werd met rust gelaten.

Nu is het probleem dat ik vanavond/nacht niet met rust word gelaten. Ik blijf statische gevoel houden over mijn lichaam en leek wel of in bed mij benen geduwd werden. Ik beging het erg worden en dit moet echt stoppen. Nog nooits zoets meegemaakt, maar dit gaat erg ver. Heb salie in huis gebrand en door mijn hele huis gelopen mee en verteld dat ze weg moesten gaan omdat ze niet meer leefden en dat dit mijn huis was. Of ze moeten me met rust laten. Het is nu 3 uur en ben nog steeds wakker door dit gedoe. Zodra ik in bed lig begint het weer.

Kan iemand mij helpe??? Bij wie zou ik afspraak kunnen maken? Dit moet echt stoppen.
Ingezonden:  15 Jan 2013 09:28
Goedemorgen knightboy,


Ik heb de indruk dat je "gids" je wil laten weten dat hij er is. Alleen die salie, tja... ik denk dat je hem boos gemaakt hebt omdat hij nu het gevoel heeft dat je van hem af wilt. Je schrijft iets over een pendel, als je deze nog in bezit hebt zou ik eens vragen stellen aan je gids. En laat hem weten dat hij welkom is!

Neem overdag een moment de tijd en ga hier echt even voor zitten om contact te maken. Je kunt gewoon praten tegen je gids, hardop kan ook hij hoort je wel

Mag ik vragen of jij ook al dingen ervaart verder zoals stemmen in je hoofd of flashbacks ofzo??


Groet BianCiona
Ingezonden:  15 Jan 2013 13:08
Pendelen is net zo riskant als glaasje draaien. Probeer eerst eens een schild om je heen op te roepen (zie topic schilden) en vraag de entiteit je met rust te laten. Helpt dit niet dan kan het helpen om wat meer hulp in te schakelen. De witte duif (van dit forum) heeft hier o.a. een mooie website voor, link mag niet geplaatst worden.
Ingezonden:  15 Jan 2013 14:07
Hoi BianCiona,

Ik geloof niet dat het mijn lichtgids is. Ik heb een vorm gezien wat niet menselijk was. Het was iets van zeker wel 2meter lang. Enorm groot. Ik heb een hand in mijn mond zelfs gevoeld. Mijn benen zijn gestreeld en geduwd terwijl ik in bed lag.

GIng gisteravond nog naar bed toe op tijd, maar werd lastig gevallen. Ik kreeg weer statische/magneet-achtige  aanraking. Voel het vooral bij mijn nek/oren/wang. Het is geen fijn gevoel. Ik word niet met rust gelaten.

Toen ik de vraag opnieuw stelde of hij wel mijn lichtgids was was deze keer het antwoord nee. Welke lichtgids gaat nou sexuele handelingen richten? Hij/zij is toch de beschermer?

Ik had wel het gevoel dat ik tikgeluiden steeds hoorde. Nadat ik de salie had gebruikt stopte dat merendeels. Heb de hulp aan de engelen gevraagd en mijn overleden zus, maar heeft weinig uitgehaald eigenlijk. Ik ben zelf christelijk en heb een kruis in mijn hand vastgehouden en zelfs dat bied geen bscherming voor me.

Als ik zo op internet alles lees over die strelingen over mijn lichaam en vooral bij de nek kan het om bezetenheid gaan. Ik ben behoorlijk bang voor nu. Wie weet ging er heel wat meer in dan een hand in mijn mond. Beetje misbruik van gemaakt vind ik. Mijn mond ging gewoon open zonder dat ik daar controle over had.

Ik heb netjes gevraagd nog voor alle ellende of ie me met rust wou laten. Ik heb de salie pas na 2 uur 's nachts aangestoken omdat het niet ophield.
Uiteindelijk pas om half 6 's nachts in slaap gevallen. Ik heb daarvoor steeds geprobeerd in bed te gaan liggen en zag toen ik mijn ogen sloot een soort van skelethoofd en dat was absoluut niet fijn. Probeert me bang te maken uiteraard.

Wie heeft er ervaring mee?
Ingezonden:  15 Jan 2013 14:14
Is het mogelijk dat je een foto waar je alleen opstaat hier plaatst, of me per mail stuurt... dan kan ik je goed oppakken en kan ik denk wel veel meer achterhalen.
Ingezonden:  15 Jan 2013 14:40
Zodra ik thuis ben zal ik dat zeker doen. Ik had trouwens een film van opgenomen en zag overal orbjes door mijn kamer vliegen. Normaal film ik dat weleens en of zie op foto's orbs. Deze keer echter hoorde ik toch soort van een gekrijs. Kon het niet verklaren wat het geluid was. Wat ik las was het beter om ze te verwijderen omdat ze daar geen plezier van krijgen om gefilmd te worden. Hoe kan ik jou per email bereiken? Zal dan overal foto's maken door mijn hele huis.
Ingezonden:  15 Jan 2013 14:49
Je 2e bericht schept al een hele andere indruk van wat er gebeurt is en gaande is bij jou.

En idd deze "sexuele" handelingen dat is niet iets wat een gids zou doen.

Zie graag wat foto's tegemoet.
En sterkte ondertussen!!
Ingezonden:  15 Jan 2013 17:34
Bedankt voor email adres. Zodra ik thuis ben zal ik paar nieuwe foto's maken. Ben benieuwd of jij wel wat gaat zien.

Alvast bedankt.
Ingezonden:  15 Jan 2013 17:48
Knightboy

Mag ik je vragen hoe je bed staat tenopzichte van de deur?
In het eerste verhaal waar je dit topic begint zeg je dat je hand koud werd en toen de andere dit geeft al aan dat het niet je gids kan zijn, daar vergist men zich vaak in maar je gids laat nooit kou achter vergeet dit niet.Tevens ben je hem of haar vragen gaan stellen dit wil zeggen dat er geen belemmering is voor de gene aan de andere kant.

Mensen vergeten vaak dat als men vragen steld ze vrije toegang geven aan het hiernamaals, Hetzij zowel aan de positieve als aan de negatieve.

En dit is weldegelijk een negatieve en dit haal ik uit door alleen maar je eerste bericht te lezen.

Dit zou een ieder die er in thuis is kunnen beamen namelijk een echte goedbedoelde gids zou nooit en tenimmer koud aanvoelen of kou je lichaam in laten stromen. Het kan wel eens dat je gids blaast wat dan koud aanvoelt maar nooit een stroming van koud geven.

ik hoop dat je mijn vraag nog wilt beantwoorden.

veel liefs medium de Witte Duif
Ingezonden:  15 Jan 2013 19:46
Hoi Witte Duif,

Mijn kamer is ongeveer 4 meter lang en ongeveer 3 meter breed. Mijn bed is meer bij het raam en van de deur zo'n 2 meter.

Ik had dit nooit mogen toelaten. Ik ben net thuis uit mijn werk en hoor overal weer gekraak in de vloer. Echt abnormaal is het. Ik heb een vriend gevraagd om mij te komen ophalen, want wil absoluut niet alleen zijn als ik ga slapen vanavond. Ben bang dat ie weer aan mijn benen gaat trekken/duwen om me te pesten. Het leek ook in bed of ik getrokken werd (met mijn ziel dan) zo'n gevoel had ik.

Mijn geslacht was ook aangeraakt ben ik bang. Ik weet echt niet wat ik moet doen nu. Heb salie gebrand en het heeft vrijwel niks uitgehaald.

Ik heb eigenlijk al langer last van tintelingen bij mijn wang/gezicht/oor. Dacht eigenlijk altijd wel aan dit, want dit is niet normaal. Als ik bij iemand anders ben dan heb ik dat gevoel niet in bed. Dan heb ik mijn rust.

Ben net direct na mijn werk boodschappen gaan doen en op weg naar huis begon ik weer zo'n soort glitters te zien. Ik keek er niet naar want wil het vermijden. ALs ik lang kijk dan wordt het een grote cirkel. Het speelt met me lijkt het wel.

Wat is jullie advies?
Ingezonden:  15 Jan 2013 21:05
Maar hoe staat je bed tenopzichte van je deur.
Kan je het niet tekenen of een foto plaatsen.

Wat die cirkels betreft kan je beter even ermee langs de huisarts gaan, ik denk dat ook je zenuwen je parten spelen en dat die op de oogzenuw zijn geslaan, waardoor de oogdruk te hoog wordt.

groet medium de Witte Duif
Ingezonden:  16 Jan 2013 00:35
Heb direct hulp nodig. Ik probeerde te gaan slapen bij iemand anders en ja hoor ook daar word ik niet met rust gelaten. Denk dat dit eerder bezetenheid is. Wie kan mij helpen op zo'n tijdstip?????
Ingezonden:  18 Jan 2013 19:18
In onze cultuur (Marokko) geloven wij in DJins. Dat zijn onzichtbare wezens zij kunne 2meter lang zijn. Je hebt ze in allerlij vormen en lengtes.ze zijn uit rookloos vuur geschapen door GOD. Net als de mens, beschikken ze over de vrije will. Je hebt er goeie (de meesten) en hebt er ook slechte die satan aanbidden. Die worden satans genoemd. Probeer te bidden of bescherming te vragen aan, waar je in geloofd, God,engelen,gids enz. Zo zul je, denk ik niet alleen voelen. Hopelijk groetjes.
Ingezonden:  25 Jan 2013 15:02
Hoi knightboy
Heftig zeg, mijn mening is dat je op zoek gaat naar iemand die hier professioneel in is, want dit kost je al je energie.
Ik heb een bezetting gehad nadat ik 3 keer over de kop ging op de autosnelweg. Ik raakte aan het slingeren door de wind die vat kreeg op mijn auto.
Auto een wrak, ik als een wonder nog heel.
Blijkbaar is tijdens het rollen iemand die doolde in mijn nek gaan hangen.
Het leek of ik iemand anders was, zelfs of mijn denken werd overgenomen, dit was niet prettig. Bij jou vergeleken peanuts.
Ik ben toen bij iemand geweest die demonen kon weghalen, het heeft geholpen.
Het was echt een opluchting mezelf weer te zijn, ook te voelen, want angst kost je enorm veel energie en de bezetting voedt zich ermee.
Kijk voor hulp, zonder wordt het denk ik moeilijk.
Ik wens je sterkte, liefs marietje
Ingezonden:  27 Jan 2013 11:44
Hoi,

Zou iemand mij willen helpen?
Bedankt.
Ingezonden:  29 Jan 2013 18:54
Helaas word ik nog steeds lastiggevallen. Gistermiddag had ik nergens last van en 's avonds in ene voelde ik gewoon door mijn hele woonkamer negatieve energie. Mijn buik die drukte ik naar buiten en normaal hoort dit gewoon bol te staan, maar de druk van de energie was zo groot dat het zowat vierkant gedrukt werd. Dat was behoorlijk maf en ik voelde weer vooral bij mijn hoofd statische aanrakingen.

Ik heb gisteravond paar foto's genomen. Kan iemand er naar kijken? Zie hieronder voor de links.

http://imageshack.us/a/img16/2376/20130128225 ...
http://imageshack.us/a/img545/5272/2013012822 ...
http://imageshack.us/a/img692/4162/2013012822 ...
http://imageshack.us/a/img543/7040/2013012305 ...
http://imageshack.us/a/img855/4905/2013012300 ...
Ingezonden:  30 Jan 2013 13:13
Knightboy, ik adviseer je ten eerste om je pendel en wat je dan ook op dat gebied in huis hebt bij de vuilnis te zetten, niet omdat dit linke dingen zijn maar omdat jij er niet mee om moet gaan. Je bent een 'gesprek' aangegaan en ivm je ontvankelijkheid behaalde je meer resultaat als voorzien en gewenst.
Dat moet je nu niet meer doen dus, dat begrijp je wel. Je zegt dat je christelijk bent, de kerk keurt wat jij doet sterk af en noemt het occultisme etc. Dus manouvreer je jezelf in een lastige positie, een mix van schuldgevoel en de lust tot onkerkelijk expirimenteren, waarom broeder? De djinn's, waar Hafid het over heeft heb ik ook wel eens op bezoek, deze bezoeken duren niet lang en lopen af zoals ik dat wil. Opzouten.Jouw angst, je las het al eerder, is hun brandstof, en eigenlijk hebben deze typen nauwelijks energie, they are goiing down, onthou dat het zijn slapjanussen, net als een hond die op een groepje mensen afholt; hij rent achter degene aan die vlucht niet achter hen die rustig blijven staan.
En een ding maakt het erger als het lijkt, buiten het 6de zintuig zijn er nog 5...Jouw focus is dusdanig geobsedeerd door het 6de dat de andere 5 van de zenuwe op het puntje van hun stoel zitten en bij het minste geringste iets als afkomstig uit het 6de registreren, wat onze gevoeligste plekken zijn heb je al verteld, de huid bv. Maak jezelf niet gek, en fleur je huis een beetje op, maak de omgeving meer kleurrijk en creatief, praat erover met je pastoor, en bijna cliche, maak een altaartje met hart en ziel, onderhoud het dagelijks en zet een bloemetje neer, gewoon om jezelf op te peppen! Zoek jij het voorlopig in de kerk Knightboy, ga daar jezelf terug vinden, ik ben geen kerkman maar een ding is 100% zeker: Jezus is onze man,Djinn's of hoe ze ook heten in welke cultuur dan ook, ze balen van Licht, doe daar je voordeel mee....Shaloom
Ingezonden:  31 Jan 2013 20:16
Beste knightboy, ik moet Bart gelijk geven, ondanks dat ik nog steeds denk dat je professionele hulp moet zoeken. Je focust je enorm op de sensaties, waardoor je ze aantrekt en voedt. Pendelen, glaasje draaien enz. Zijn geen dingen die je uit nieuwsgierigheid doet, maar voor ervaren mensen die weten hoe je jezelf goed afschermt. Bij de foto's voel ik niks, wel mag je inderdaad wat meer licht en warmte creëren. Wat planten, kleurige schilderijen en kaarsjes doen wonderen? Je huis toont zich wat troosteloos, maak het warmer en huiselijker. Ga de natuur in. Dat geeft energie. ...en probeer de juiste hulp te zoeken. Liefs, Marietje
Ingezonden:  03 Feb 2013 20:50
Pendelen heb ik trouwens ook niet alleen thuis gedaan. Vrienden van mij hebben ook uitgeprobeerd en zoals op internet staat zou dat niet gevaarlijk mogen zijn en vandaar heb ik er gebruik van gemaakt en waarom zien sommige mediums dan we negativiteit in de foto's?

Ik heb een plantje gekocht en een leuk beeldje om het huis gezelliger/leuker te maken, maar merk er nog weinig van.

In mijn hoofd 's nachts als ik in bed lig krijg ik steeds beelden. Dan zie ik ogen en of honden die aan het blaffen zijn. Hoe gaat een arts mij hiermee helpen vraag ik mij af? Mijn nieuwsgierigheid zal altijd er zijn en hoe kan ik mij afsluiten voor dingen terwijl ik ze allemaal van dichtbij heb gezien/meegemaakt. Denk dat het absoluut niet mogelijk is en ik blijf trouw aan mijn geloof en vraag altijd om hulp. Maar die dingen geven niet op en ben thuis niet hele dag mee bezig. Ben veel aan het gamen als ik thuis ben en overdag werk ik. Ben met heel wat andere dingen bezig. Waarom achtervolgt het me dan steeds? Heb afgelopen 3 a 4 weken niet normaal geslapen.

Mijn werkgever heb ik ingelicht over mijn situatie. Ik ben er heel open over en niemand die raar op gerageerd heeft en daar ben ik erg blij om.
Ingezonden:  04 Feb 2013 10:58
Hoi knightboy,,
Ik bedoel niet zozeer een arts, maar iemand die dat weghaalt wat jouw lastigvalt, ik denk dat het jouw bezet, omdat je er ook bij anderen last van hebt, je neemt het dus mee.
Het zou dus kunnen zijn dat je op zoek  zou kunnen gaan naar iemand die die energie weghaalt, en het is verstandig om iemand te zoeken die daar ervaren in is.
Ik hoop dat je hier iets mee kunt,  en geloof me, pendelen is zeker niet zonder gevaar.
Veel sterkte en kracht, marietje
Ingezonden:  04 Feb 2013 13:37
"Ik heb een plantje gekocht en een leuk beeldje om het huis leuker/gezelliger te maken maar ik merk er nog niks van" Lees dat nog 's kb en denk daar diep over na. Je blijft kennelijk ook je geloof combineren met je nieuwsgierigheid, ik zeg combineer je geloof niet met paranormale expirementen, wees niet zo eigenwijs en laat het 100% vallen, het is niet jouw ding, OF WEL KNIGHTBOY????????? Je slaapt niet eens meer normaal dus zeg het maar...Niets wijst erop dat je ondanks paranoia en hevige angsten onze raad opvolgt....vreemd. Net als Marietje zegt ga naar de dokter, en verbreed je horizon want je bent cirkeltjes aan het draaien in een geisoleerd wereldje dat alleen negativiteit genereerd. Van dat gamen word je een robot, lees ook 's wat als het maar niet gaat over.....Je bent eigenwijs kb en je koopt er niks voor, shaloom!
Ingezonden:  06 Feb 2013 07:29
Voor goede order. Ik ben geen robot door gamen! Mijn leven bestaat meer uit alleen dan maar gamen! Heb mijn werk en in weekenden ben ik met mijn partner en zijn we heel wat andere dingen aan het doen. Dat jij bepaalde ideeen hebt over hobbies dat moet jij zelf weten en er zijn genoeg andere mensen die dat ook spelen!

En voor goede orde heb sinds paar dagen nergens meer last van. De persoon die het op me heeft afgestuurd heb ik op aangesproken en toevallig houdt het in ene op. Mijn positiviteit is mijn kracht en dat jij dat misschien niet kunt zien/voelen is jouw probleem. Vaak zitten mediums ook erg naast omdat ze verkeerde informatie doorkrijgen!

SHALOOM
Ingezonden:  06 Feb 2013 22:26
Beste knightboy,
Mijn mening is dat je nu oordeelt over Bart omdat je niet de antwoorden krijgt die je verwacht.
Positieve kracht komt daaruit voort dat je niet oordeelt en geen verwachtingen schept.
Zeker zitten mediums er ook wel eens naast, het zijn tenslotte mensen en geen goden.
Zij krijgen boodschappen door, om jouw iets aan te reiken, maar keuzes maken en ervoor gaan is je eigen taak in dit leven, mediums zijn er niet om voor de oplossing te zorgen.
Ook ik heb je suggesties gedaan voor hulp, maar het is jouw keuze om nieuwsgierig te zijn naar de oorzaak van je probleem in plaats van er vanaf te willen zijn.
De grootste leugen in je leven is misschien wel het ontkennen van de waarheid.
Het kan zijn dat Bart zijn boodschap wat minder genuanceerd overbrengt dan mij, maar ik ben het wel met hem eens.
Jezus was een healer, de zoon van God, maar ook een mens. Zodra je een medium als een God gaat zien, ga je oordelen, en nagel je hem letterlijk aan het kruis, zoals jij nu met Bart doet.
Jammer, zelfs in de bijbel staat "Gij zult niet oordelen!!!  Dat leer je in de kerk toch ook!!
Ik adviseer je toch nog om de juiste hulp te zoeken, dat wat jouw beheerst is niet weg!!!
Ik wens je veel liefde en kracht in de toekomst en kies ervoor om mijn aandacht en energie te richten op mensen die het echt nodig hebben!!
Marietje