Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / niet meer durven slapen.
Ingezonden:  16 Jan 2013 03:36
sinds kort durf ik snachts niet meer slapen. waardoor ik overdag niet goed meer kan funtioneren.

ik heb het gevoel open te staan voor allerlij paranormale fenomenen. als ik probeer te slapen, houd mij steeds iets wakker door middel van tikkjes op bepaalde delen van mijn lichaam, puinscheuten, trillingen en warmte voelen, stemmetjes waarmee ik aan het praten ben.

sinds kort denk ik paranormale gaven te hebben, alle iets meer dan een andere. want iedereen heeft die.

hoe meer ik mij daarin verdiep. hoe meer angst  ik krijg.voor aanvallen of bezetenheid van demonen.

ergens hoop ik dat ik geen bepaalde paranormale gave heb en dat het maar ingebeelde fantasie is. want het word een last voor mij.

weet iemand hoe ik hier mee moet omgaan?
Ingezonden:  16 Jan 2013 13:25
wat doe je voor het slapen ?
Ingezonden:  16 Jan 2013 17:47
De laatste tijd surf ik wa op het internet, meestal over het paranormale. Ik denk dat dit de oorzaak is van mijn probleem. Ik ben al gevoelig voor angsten, dit wakkert dat zeker alleen maar aan? Denk dat dit puur met het onderbewuste te maken heeft? Of para en psy ?ik weet het niet
Ingezonden:  16 Jan 2013 18:34
30 min voor het slapen al stoppen met de pc en andere drukke dingen voor het hoofd, je hoofd moet ook tot rust komen

kijk max omroep bv
Ingezonden:  16 Jan 2013 19:12
Ik ga jou raad opvolgen. Bedankt Lenco.
Ingezonden:  17 Jan 2013 08:34
Heb jou raad opgevold, Lenco. Heb heel goed geslapen merci!!!
Ingezonden:  17 Jan 2013 09:23
Volhouden en slaap lekker voortaan
Ingezonden:  18 Jan 2013 13:15
Hi Lenco,

Misschien moet je je afvragen of je er iets mee wilt of niet. Ik herken jouw dingen wel van 's nachts. Geef duidelijk je grenzen aan of ze wel of geen contact mogen maken.

Van de week zei iemand tegen mij: 's nachts moet je slapen en dat is om tot rust te komen. Als ze contact willen maken moeten ze tijdens 'kantooruren' komen.

Eigenlijk heeft hij wel gelijk.

Probeer niet bang te zijn als je gaat slapen en aan mooie dingen te maken. Hoe meer je bang bent, hoe makkelijkere je prooi je bent voor wat vervelende energieen.

Sterkte.

Liefs Na Na
Ingezonden:  18 Jan 2013 18:45
Ik ga da eens proberen' merci na na groetjes. Das waar, Ze moete maar tijdens de kantooruren komen
Ingezonden:  19 Jan 2013 03:46
Het is mij en beetje gelukt, maar het is mijn eige schuld, na na. Vandaag wou ik naar de film, The possesion kijken. In het begin van de film. Hoor je een stemmetje van een demon. Dit heeft mij zo bang gemaakt, ik heb niet meer verder gekeken. Vannacht in mijn bed gelijk angstig geworden, van dat stemmetje. Daardoor 2nachtmerries gehad. Ik weet van mijn eige, dat ik gevoelig ben voor z'on films. Moe leren mijn eige grens daarin te respecteren. Het is wel moeilijk, z'on films trekken mij aan.
Ingezonden:  20 Jan 2013 15:19
Hafid, het paranormale moet je absoluut niet in films zoeken en andere sensatiebronnen in de media, 100% gelul met rare muziekjes die ik in 32 jaar medium uiteraard nog nooit heb gehoord,een goed voorbeeld is -aan het begin hoor je een stemmetje van een demon-...Word wakker jongen het is een Hollywoodproductie, lariekoek! Het woord demon is door de eeuwen heen (bv de bangmakers van de kerk)steeds meer creepy geworden, zo houd de kerk de mensen vast en Hollywood de kijkertjes. En als het al zo is dat je een overgevoeligheid hebt die richting het paranormale gaat weet dan dat je niet passief moet zijn, speel de rustige baas. Als er iemand is die moet gaan leren te mediteren ben jij dat wel.Als er paranormaal is is er ook normaal, en zelf weet je het antwoord vaak al; het grootste deel van je tijd, 95%, moet je besteden aan normaal.100% mag ook, maak jij uit. Zoek/denk/voel er alleen over  als je er klaar voor bent,in jouw geval dus niet s'avonds als je in bed ligt, je hebt zelf het woord demoon eng gemaakt en nu ben je er bang van... Eerlijk gezegd hafid het kan best dat jij helemaal niet paranormaal bent een incident daar gelaten, maar als je je er teveel mee bezig houdt dan kan dat je nerveus maken, en overgevoelig voor wat je vreest, wat er ook is ga zowiezo 'de goeden aanroepen',zodat je die andere wereld niet gaat zien als een poel des verderfs want dat is het niet!
Ingezonden:  20 Jan 2013 18:13
hey Bart B

het is een heel boterham,
ben gewoon nog zoekend, naar het zin geven van mijn leven. Inderdaad niet in fims en andere zakens zoeken en  das grootendeels alleen sensatie.

het leven op zich is al een wonder. Ik weet ook niet of ik paranormaal begaafd ben of niet, wie zal het zeggen? je hoeft dat ook niet te zijn, om daarmee geconfronteerd te worden. kan zakens die ik vroeger en nu heb meegemaakt beter plaatsen. ben daar minder blind voor. voor de rest is alles relatief.Groetjes
Ingezonden:  21 Jan 2013 08:38
Elk mens in begaafd , maar niet iedereen zal er wat mee doen. je moet er aanleg voor hebben om het zo te zeggen en goed luisteren naar jezelf en niet films
Ingezonden:  23 Jan 2013 10:06
bedankt lenco, na na en bart b voor de tips. ik slaap s nachts veel beter. Groetjes