»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Is mijn vader nu wel trots op mij?
Ingezonden:  19 Jan 2013 20:42
Mijn vader is 13 jaar geleden overleden. Als kind hield ik zo verschrikkelijk veel van hem. In zijn ogen heb ik hem erg teleurgesteld met keuzes die ik gemaakt heb in mijn leven. Ik heb geen afscheid kunnen nemen en het gesprek is er nooit geweest die hij mij een half jaar voor zijn dood had beloofd. De dromen die ik heb gehad over hem waren in het begin niet goed maar later positief .Als ik van de dromen uit moet gaan, gaat het goed met hem en heeft hij zich ontwikkeld tot een wijze man. Hij kwam als een herder in mijn laatste droom. Met een stok. Ik vraag me af, Ik had zo graag nog even met hem willen praten. Mijn leven gaat prima en je wil gewoon als kind dat je vader blij met je is en trots is op wat je gedaan hebt. Wie kan mij wat meer vertellen. Ik zal de zoveelste zijn maar ik weet het anders ook niet meer soms.

Lieve groetjes, Bianca
Ingezonden:  25 Jan 2013 14:44
Hoi Bianca,
Ik denk zeker dat je vader trots op je is. Ik weet niet of jezelf kinderen hebt, maar zo wel, dan merk je dat je als ouder altijd het beste wilt voor je kind, als je kind dan anders kiest valt dat niet mee, geloof me, ik heb 3 kinderen.
Ik heb vroeger altijd geprobeerd iedereen blij te maken, maar het maakt jezelf niet gelukkig, het is belangrijk om als kind eigen keuzes te maken, uiteindelijk zul je ook leren dat je de verantwoording over die keuzes zult moeten dragen, positief of negatief.
Als ja andermans verwachtingen volgt en het resultaat van de keuze valt tegen, dan zal de verantwoording ook tegenvallen. Dan wordt je enkel boos, omdat het eigenlijk jouw keuze niet was.
Een herder is een leider, en jij hebt door eigen keuzes de leiding over jouw leven genomen. Geloof maar dat jouw vader trots op je is, een duidelijkere boodschap kun je niet krijgen.
Liefs marietje