Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Liefde?
Ingezonden:  31 Jan 2013 22:22
Beste mediums,
Ik ben nieuw op dit forum en hoop dat ik zo vrij mag zijn om om jullie advies te vragen. Het is alweer enige tijd geleden dat ik een relatie heb gehad. Hoewel ik een fijn leven heb, draag ik de teleurstelling en het verdriet van deze relatie nog steeds met mij mee. Ik ben bang dat ik mijzelf blokeer voor nieuwe liefde? Krijgen jullie hier iets over door? Daarnaast heb ik nog steeds het toekomstbeeld van een fijn gezin met man en kind(eren). De weken, maanden, jaren vliegen voorbij en de biologische klok tikt door. Misschien dat ik al eventuele voorbereidingen kan treffen voor het geval dat? Ik ben benieuwd of iemand iets bij mij door krijgt om als handvat te kunnen gebruiken. In ieder geval hartelijk bedankt voor het lezen van dit bericht. Groetjes, K2013
Ingezonden:  01 Feb 2013 10:35
Ik ben geen medium. Maar kan je wel vertellen dat zolang jij niet het verleden loslaat m.b.t. een relatie, een nieuw begin er ook niet zal zijn.
En al zal je teleurgestelt worden, je zal ervan kunnen leren, wat jij wel en niet wilt. Het is niet leuk om verdriet te hebben, maar je kan wel zo verder groeien.
Ingezonden:  01 Feb 2013 22:40
Bedankt voor je reactie Roosmarie. Het is niet dat ik graag aan het verleden wil blijven hangen en ben niet bang om een nieuwe relatie aan te gaan. Teleurstelling en verdriet laten je zekers verder groeien. Het is dat er sinds al die jaren niemand meer op mijn pad is gekomen, waardoor ik bang ben dat ik het misschien niet herken omdat ik mijzelf ongewild blokeer? Het is echt goed dat deze relatie toen verbroken is, hoewel ik de mooie tijden koester weet ik dat dit het beste voor ons beiden is geweest. We zijn elkaar met een reden tegenkomen en daardoor gegroeid, maar het was gewoon niet "meant to be". Maar wat ik raar vind is dat ik nu nog steeds een soort van verbondenheid voel? Ik zou heel graag verder willen en ben benieuwd of iemand hier iets over doorkrijgt? Bedankt en groeten, K2013
Ingezonden:  02 Feb 2013 18:32
hoi k20123  als je zolang met iemand samen bent zal je altijd een soort van verbintenis voelen dat is niet gek of raar dus en dat je liefde mist in je leven (om het zo te zeggen) reflecteer je terug in de tijd naar je gevoelens die toen wel beantwoord werden.

Wat doe je om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen ? disco eten kroeg theater ect ?