Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Vraagje over mijn 2 miskramen dit jaar.
Ingezonden:  04 Feb 2013 00:07
Ik ben zo nieuwsgierig naar mijn kleintjes. Vraag mij af of ze bij mij zijn ook al was de ene 5 weken en de andere 11 weken. Kunnen jullie mij misschien iets vertellen? Dank jullie wel.
Ingezonden:  04 Feb 2013 10:49
Misschien dat ik iets meer over mijzelf kan vertellen. Zou graag weten wat het geslacht van mijn kindjes was. Of ik nou 2 of 3 miskramen heb gehad. Of ze bij me zijn en wat ik dan zou kunnen voelen? Of ze het daarboven fijn hebben en misschien bij familie zijn. Bijde 2e zwangerschap heb ik met 6 weken een groot stolsel verloren. Ik dacht dat ik mijn baby weer verloren had. Een echo vertelde dat er niets met mijn baby aan de hand was. Vraag me af en toe af if het een tweeling geweest is of gewoon een normale bloeding. Ik wil jullie niet lastig vallen. Soms vind ik het fijn om antwoorden te hebben. Dank jullie wel iig voor het lezen van mijn verhaal.
Ingezonden:  06 Apr 2013 19:33
Ik ben niet zo goed in alleen berichten lezen, maar ik ga het proberen!
2 miskramen, een jongen en een meisje,  ze zijn nu bij iemand anders geboren (re├»ncarnatie), ooit sul je ze ontmoeten j voelt waarschijnlijk ook een rare sfeer om hun heen als je ze ontmoet. Vertel het ze niet!
Ingezonden:  08 Apr 2013 17:08
Hoi massie,
Ik weet ik heb je foto ook al eens gelezen,wat ik je wil meegeven dit voelt nog steeds zo ,is dat ik je zie met een mooi gezin,je zult zeker nog twee goede zwangerschappen hebben ,helaas kan ik je bij de miskramen niet verder helpen,alleen met wat ik nog zie komen voor jou.
Liefs Niobe
Ingezonden:  08 Apr 2013 20:00
@liveyourownlife. Dank je wel. Dat is wel raar als ik ze ooit tegen kom. Ik ben benieuwd! Zal nix zeggen.

@noibe o wat fijn om te lezen. Geeft me toch goede hoop zo. Kan je misschien ook zien of het nog lang duurd?! Dank je wel!

Liefs massie
Ingezonden:  09 Apr 2013 07:29
Lieve massie,

Een tijdsbepaling is soms moeilijk te geven,dit ook omdat je nog heel erg in je verdriet zit.
Toch zegt mijn gevoel dat het binnen anderhalf jaar zal gebeuren,probeer je miskramen(ik weet dat dit zwaar is) meer los te laten. Zodat je je kan richten op het aankomende nieuwe leven. Wat ik je ook wil meegeven is om een maansteen bij je te gaan dragen, kies de maansteen waar je je goed bij voelt,deze kosten iets van vijf euro maar deze zal je ook helpen bij het zwanger worden en het voldragen van je baby.
Liefs Niobe
Ingezonden:  10 Apr 2013 05:23
@niobe ontzettend bedankt voor je tips. Ik ga er zeker wat mee doen. En mijn verdiepen in de maansteen. Ik ben weer wat wijzer en dan kan ik het ook meer een plekje geven. Dank je wel!

Liefs macha
Ingezonden:  10 Apr 2013 07:17
Heel graag gedaan macha,als je meer wilt weten of als je zwanger bent laat je me het dan weten?
Liefs Niobe
Ingezonden:  10 Apr 2013 14:47
Super lief van je. Natuurlijk laat ik het weten. Heb wel een vraag over de maansteen. Waar kan ik het beste er 1 halen? In een winkel of via internet?

Liefs massie
Ingezonden:  10 Apr 2013 19:33
Hoi macha,
Het best is zelf kiezen in de winkel dan neem je diegene waar je je het best bij voelt,als dit niet mogelijk is als je geen winkel in de buurt hebt is internet ook een optie.
Het gaat goedkomen hoor!
Liefs Niobe
Ingezonden:  10 Apr 2013 19:36
Dank je wel Niobe! Ik ga kijken of er ergens bij mij in de buurt een winkel is. Heb wel in de tussen tijd een mooie site gevonden. Zegt spiritual garden jou wat?

Liefs
Ingezonden:  11 Apr 2013 12:11
Hoi Macha,
De site zegt mij zo niks ,maar ik ga ook altijd naar een winkel zelf in mijn buurt ,de blauwe maan, maar als jij je positief voelt over de spiritual garden is dat goed natuurlijk. intunitief kom je zelf bij de juiste winkel voor jou! heb hierin vertrouwen in jezelf!
Liefs Niobe
Ingezonden:  11 Apr 2013 16:01
Hoi Niobe. Maansteen is besteld. Ik trok elke x naar dezelfde site. Daar hadden ze het model dat ik in mijn hoofd had voor ik ging zoeken. Dank je wel en ik hou je op de hoogte!

Liefs Macha
Ingezonden:  11 Apr 2013 19:49
Hoi Macha,
Heel veel succes,het gaat je lukken!
Liefs Niobe
Ingezonden:  18 Mei 2013 21:05
Hoi Niobe bedankt voor je advies! De maansteen heeft geholpen, want ik ben zwanger! Thanks voor alles!

Liefs Macha