Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  06 Feb 2013 13:11
Waarom is glaasje
Draaien zo gevaarlijk
Ingezonden:  06 Feb 2013 16:36
Hoi Thirzaaa,

Ik heb net geantwoord op dezelfde vraag van Selina.
Ik vind het iets te veel om 2x te schrijven.
Dus vind je het niet erg om dat antwoord te lezen?

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  06 Feb 2013 20:36
omdat jij waarschijnlijk niet weet hoe een slechte spirit te herkennen en hoe dan te handelen. Dit kan je leven radicaal ten negatieve veranderen.
Het trekt meestal lage en slechte spirts aan. dat wil je niet....
Ingezonden:  06 Feb 2013 20:52
Omdat je je open stelt voor alle energie├źn om je heen en er dan niet altijd de leukste langs komen. En geloof me, daar heb je echt geen zin in!
Ingezonden:  07 Feb 2013 08:12
Plus omdat als je vragen stelt betreffende je toekomst je eigenlijk jou toekomst in hun handen stelt. Vele gaan er namelijk ook naar leven.
Ingezonden:  28 Feb 2013 00:07
Dat vindt ik super verwoord psylor! Kort en krachtig maar hij blijft wel hangen.
Ingezonden:  28 Feb 2013 04:29   Laatst gewijzigd door: lpfan1986
gewoon nooit aan beginnen je kan  psychisch compleet de weg kwijt raken  zeg maar plus het kan zelfs dodelijk zijn ..........
Ingezonden:  28 Feb 2013 07:59
Dat je je leven in hun handen legt kan ik beamen. Ik had een klasgenootje toen ik dertien was die het ook had gedaan. Ze zou sterven op haar 16de.
Het zijn 3 angstige jaren geweest! Het kwam niet uit.....
Ingezonden:  28 Feb 2013 08:37
dan heeft dat meisje heeeeeeeeeel veel geluk gehad moet ik zeggen
Ingezonden:  28 Feb 2013 09:14
Nou, als je de 4 jaar hebt meegekregen valt dat vies tegen.
Ingezonden:  28 Feb 2013 09:15
wat bedoel je vivelena
Ingezonden:  28 Feb 2013 20:21
Ik heb geen idee of glaasje draaien gevaarlijk is en ook ik heb ergens in me dat zegt wel zo avontuurlijk ingesteld te zijn om het ook echt eens te proberen, dat glaasje draaien, maar ik doe het toch maar niet, want ik heb best redelijk veel slechte dingen en verhalen gelezen over mensen die geesten opgeroepen hebben en wel tot aan dood toe!

Zou het je niet willen aanraden om te proberen.

Groeten Paranormaal,
Ingezonden:  28 Feb 2013 20:23
het is inderdaad een mogelijkheid dat het dodelijk kan zijn
Ingezonden:  28 Feb 2013 22:15
Hangt van de persoon af die het doet, zijn karakter, zijn eigen bewustzijn maar ook zijn omgeving en liefde. Trend hangt het van de Entiteit af die je oproept. Zelfs als het alleen geesten zijn, zijn het ook mensen geweest met goede en slechte karakters en bedoelingen die allemaal kunnen liegen.
Ingezonden:  26 Mrt 2013 19:44
beste thirzaa,ik ben pas op deze site en las jou vraag,nu,met glaasje draaien opent je deuren die
(als je niet beschermt bent) niet meer kan sluiten,en mensen die glaasje draaien stellen on nodige vragen en maken gekheid,veronderstel dat jij iemand,nodig hebt en je weet dat hij je kan helpen(dat hoopt jij dan)dan neemt hij of zij contact met je op.jij bent blij met die hulp.en merkt dat hij helemaal geen verstand van jou probleem hebt,en je krijgt onzinnege dingen te horen ,,,en neemt je in de maling,,,hoe reageer jij dan????jij wordt kwaad teleur gestelt, precies,dat doen hun ook.dus heb je er een probleem bij,wist jij dat er in amerika duizende zelfmoorden worden gepleegd,door jongeren,met stemmen in hun hoofd,oorzaak glaasje draaien,zolang jij niet weet wat je aan het doen bent,LAAT DAT DAN,je begeeft je op een weg waar geen terug keer mogelijk is,en poltergeist af roept...laat dat aan mensen over die er verstand van hebben en beschermt zijn,,,,,met grt van johanna1
Ingezonden:  26 Mrt 2013 22:54
Glaasje draaien vind ik onnodige risicos nemen.Hoe meer ze aanwezig zijn hoe heveriger dat het wordt.Ze dringen je leven binnen en laten niet meer los.Ze komen zowel in de dag als snachts.Zij zullen met jou speelen en niet andersom.En krijg ze maar buiten.Dat duurt maanden.
Ingezonden:  26 Mrt 2013 23:27
hallo eric,zo als je leest ben ik pas op deze site,ik zelf gebruik een pseudo naam ,daar ik zeker 15 jaar practijk aan huis had,ben zelf o.a ook chiromantist,heb zelf veel mee gemaakt,vooral met poltergeist,mijn vrouw kon er niet meer tegen,was ook vaak van huis,had helaas geen eigen ruimte,dus mijn vrouw hoorde ook allen problemen aan,dus ben gestopt,met de practijk,maargeen rust van de entiteiten, wordt regelmatig gebeld om weer een of meerderen  entiteiten met mijn hulp geesten naar het licht te sturen,is dankbaar werk maar geestelijk erg vermoeiend,als ik  vraag waarom ik ?steeds het antwoord waarom een ander,maar genoeg over mijn zelf,,,,ik kan best begrijpen dat de jeugd nieuwsgierig is naar gene zijde toe,maar vind zelf dat er veel te weinig voor gewaarschuwd wordt,voor al op scholen,de entiteiten gonzen als waren om iedereen die glaasje gaat draaien als muggen,het zijn laag geplaatsten zielen enof entiteiten die niet zo best zijn geweest en in het voor geborhte blijven,(derde laag tussen aarde en gene zijde)en als er dan onzin wordt gevraagd in de trent,van bewijst het ons ,haal dat doekje weg van de stoel,pak mij hand vast,hoe is het daar?terwijl de genen die overgegaan zijn zelf daar geen antwoord op kan geven,en zelf terug getrokken worden,en belemmert in hun op steiging,blij dat jij ook de waarschuwing geeft aan hun,,,,,met grt van mij
opstijging
Ingezonden:  27 Mrt 2013 07:29
Dat s gevaarlijk omdat alle energieen er op af kunnen komen, dus ook de slechte en als je het dus vor het eerst doet weet je niet eens  wat je moet doen, bent niet goed beschermt, je kan op t ernstigst bezeten raken. Deppressief laten worden of zelfs zelfmoord laten plegen,, dat is volgenss mij niet iets wat je wilt.
Ingezonden:  27 Mrt 2013 11:26
nu lieve lezer,s het doet mij deugt dat er nu goed voor gewaarschuwd wordt om glaasje te draaien,helaas niet bij de bron,o.a in scholen,en in  jeugd wijkgebouwen,ben zelf erg geschrokken van de berichten uit amerika van zoveel zelfmoorden daar,kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden,als je weet of je goede beschermer,s bij je zijn,(kan je weten door in je linkerhand op de venus heuvel)is de berg naast je levens lijn rond de duim,zie je veel horizontalen strepen,met daar door een raster(lijkt op een hekje)rechtop staand,en als je alleen in een kamer bent,en je voelt je nekharen overeind gaan staan,en voelt dat er iet,s is,,,(wees daar niet bang voor)dat zijn je beschermer,s,nu nog ff wat ander,s natuurlijk wil jullie dan weten wie het zijn,kijkt dan in je rechterhand op de venus heuvel ,duwt je duim zachtje,s naar binnen,zie je schuinen strepen is het overgeganen familieleden,diepen mannelijk,lichte vrouwelijk,,,nu is het niet mijn bedoeling julie de chiromantie teleren,maar te waarschuwen als ze daar niet staan,,,,met grt van mij
Ingezonden:  27 Mrt 2013 22:29
Ik kan best begrijpen dat mensen zelfmoord plegen.Zeker kinderen ,ze zijn nog niet zo sterk in het leven.Ik zelf heb ook een hele tijd gestrest rond gelopen.De laatste 2 weken is er weer een opflakering van activiteit.Het was al 8 maand geleden.Ik hoop dat het terug stilvalt.Mijn vrouw kan er ook niet goed mee overweg.Daarom dat we in huis daarover niet meer praten.Het wakkert de activiteit alleen maar aan.
Ingezonden:  28 Mrt 2013 11:31
beste admin,ik denk zelf dat jij berichten enof raad  wilt sturen naar litlegirll,maar je stuurt ze naar mij toe,ik sta onder johanna 1,is bewust een pseudoniem van mij ,daar ik naar een practijk ervaring van ruim 15 jaar bewust gestopt ben ,daar mijn vrouw er niet meer tegen kon, want ik had helaas geen ruimte apart voor mijn reading,en zij ook alles moest aan horen,,,en dat haast elken avond,uiteraard met allemaal problemen,ik heb dat altijd met liefde gedaan,en uiteraard er niet,s voor wou hebben,ik bedank jou wel voor het waarschuwen voor glaasje draaien,kan nooit teveel gezegt worden,,,met grt van mij