»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Geest of iets anders?
Ingezonden:  11 Feb 2013 15:35
Ik heb best vaak een gevoel dat er iets is.
Ik heb namelijk heel vaak dat er een koude wind is en dan krijg ik altijd rillingen waar het mijn lichaam raakt.
Is dit een geest/entiteit of iets anders?
Als het een geest is, is er dan iemand van jullie die kan zeggen hoe ik hem kan zien, of kan communiceren?
Ingezonden:  11 Feb 2013 15:37
Dit ben ik vergeten te melden.
Mijn raam en deur zijn dan dicht en NIET open.
Ingezonden:  11 Feb 2013 21:01
Is dat altijd op een vaste plek in het huis? Kan tocht zijn (hoeft geen raak of deur voor open te staan) maar ook wat anders. Welke emotie ervaar je erbij?
Ingezonden:  11 Feb 2013 21:19
Hoi psylor,

Het is altijd alleen op mijn kamer.
Als ik op mijn bed lig.
Ik kan niet echt zeggen welke emotie ik er bij ervaar.
Naar mijn weten is er ook nooit iemand doodgegaan waar ik woon, dus of het dan ook echt een geest is, weet ik niet.

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  12 Feb 2013 15:27
Er hoeft echt niemand op de locatie waar je de entiteit ervaart daar dood te zijn gegaan. Vaak als je een entiteit ervaart dan voel je er ook een sterke emotie ervan. Een primitieve/simplistische manier van communiceren. Meer dan dat kan ik zo gauw vanaf hier niet zeggen ben ik bang.
Ingezonden:  12 Feb 2013 15:55
Hoi Psylor,

Wat bedoel je met
Quote:
Een primitieve/simplistische manier van communiceren
?

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  13 Feb 2013 16:06
Dat het communiceren met emoties voor entiteiten effectief maar wel heel beperkt is. Hierin kunnen ze namelijk niet goed hun bedoelingen uitleggen. Echter kan bijna iedereen dit wel opmerken.
Ingezonden:  13 Feb 2013 16:12
Hoi,

Heb je misschien een idee of het een entiteit is, of hoe ik kan proberen om het zelf te merken?
Bv door het te zien of makkelijker te kunnen communiceren.
Ingezonden:  13 Feb 2013 16:51
Je zou kunnen proberen eerst te ontspannen en dan je voorstellingsvermogen gebruiken. Vraag in je gedachten af: "Wie het ook in mijn kamer mag zijn, kan ik je helpen of ergens voor betekenen?" of "wie ook in mijn kamer aanwezig mag zijn, wat is je boodschap?"

Hou die gedachten goed vast op het moment dat je voelt of merkt dat er een entiteit of geest in je kamer aanwezig is. Zorg dat je kalm bent dus even je geest leegmaken voordat je contact probeert te maken met een entiteit is misschien ook een goed idee.

En anders kan je ook een medium of een paranormaal expert iemand inhuren die echt een vaardigheid bezit om met een geest/entiteit te kunnen communiceren, echter wees wel heel voorzichtig en kritisch dat het geen neppe medium of een nep paranormaal iemand is die alleen puur op geld uit is.
Ingezonden:  13 Feb 2013 16:56
hoi paranormaal,

Ten eerste: Ik ben nog geen 18 dus worden mijn ouders boos over dat medium gedeelte.
Ten tweede: Bijna iedereen wil daar geld aan verdienen dus doe ik het zoiezo niet.
Ten derde: Wat zou ik moeten doen als het een slechte entiteit is?
Ingezonden:  13 Feb 2013 17:04
Psykid,

Bij derde geval als het een slechte entiteit is.

Laat je angsten varen. Geesten met niet zo goede bedoelingen voeden zich met angstenergie. Ook hierom adviseer ik je ook te mediteren, ademhalingsoefeningen te doen of gewoon iets doen waar je ontspannen en lekker in je vel voelt, maar mediteren is werken aan je emoties en dat loslaten zodat je pure vrede en liefde van binnenuit voelt naarmate je meer meditatie-ervaring hebt. Laat angst los zodat als het een slechte entiteit mocht zijn, niet meer door jouw angst gevoed kan worden en dan kan het gebeuren dat je geen last hebt van die geest/entiteit.

Verder kun je ook leren stevig te staan en aarden, zelfs bij aanwezigheid van een entiteit. Sta gewoon stevig en wees krachtig in je gevoel aanwezig zonder angst. Vervolgens kun je zeggen(of in gedachte): "Wie ook in mijn kamer bevindt, ik heb last van je dus wil je alsjeblieft bij mij even weg gaan.". Bij sommige mensen die met geesten te maken gehad hebben schijnt dit wel te helpen.
Ingezonden:  13 Feb 2013 17:09
Hoi,

Ik geloof niet dat ik kan mediteren.
Wat kan ik dan het beste doen?
En zoiezo zijn er nog 3 andere mensen in het huis waar ik woon die niks van het paranormale geloven en dat er waarschijnlijk raar uit zien vinden.
Ingezonden:  13 Feb 2013 17:16
Psykid,

Dat is iets waar veel paranormale mensen ermee worstelen daar ben jij zeker niet de enige.

Ik vind het maar triest dat niemand je serieus neemt.


Wat ik jou kan adviseren is boek lezen over mindfulness. Zo heb je een boek "mindfulness voor volwassenen met autisme". Je bent dan geen 18 jaar(jongvolwassen) maar er zal denk ik vast wel een meditatie-oefening in staan die voor jou beste werkt.

Zie hier: http://www.bol.com/nl/p/mindfulness-bij-volwa ...
Ingezonden:  13 Feb 2013 17:23
Ik moet helaas weer gaan.

Tot gauw weer.

Paraormaal,
Ingezonden:  20 Mei 2013 13:33
Als een entiteit niet wil weggaan dan wil het volgende wel eens helpen: maak kenbaar dat alles wat de entiteit doet bij jou, bij de entiteit terugkomt. Zeg iets zoals: "Op het moment dat je incarneert zul je hetzelfde ondervinden als ik nu doe. Het is verstandig om deze plek nu te verlaten en nooit meer terug te keren opdat je hetzelfde zult ervaren als ik nu doe. Niemand is er bij gebaat, dus verlaat deze plek nu." Sommige entiteiten zijn bang voor het licht, ze vrezen dat zodra ze naar het licht gaan dan zullen worden beoordeeld, daarom blijven ze rondhangen op zoek naar aarding. Je kunt ze ook vertellen dat ze beter naar het licht kunnen gaan en dat ze niet zullen worden beoordeeld op hun daden. Immers, we zijn allemaal één.

Wat ik soms doe is de entiteit naar mijn aura toe lokken en 'm dan snel naar het licht werken. Ik doe dan net alsof ik me open stel en zodra dat ik voel dat de entiteit mijn aura heeft bereikt dan sluit ik me af en draag ik de energie van de entiteit naar het licht. Werkt niet altijd, maar soms heeft het succes.