»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Ontwikkeling in contact met overledenen
Ingezonden:  11 Feb 2013 21:05
Dag allemaal,

Bijna 5 jaar geleden ben ik heel plotseling mijn allerliefste vader verloren. Al heel snel heeft hij contact met mij gezocht. De grote klap werd daardoor draaglijker.
Dit contact werd steeds sterker en sterker. Hij vertelde mij van alles en nogwat, op vele manieren.  Ook liet hij altijd merken dat hij vlak bij me was, dat voelde altijd heel erg goed.
Contact met andere overleden mensen heb ik niet, en ook nooit behoefte aan gehad.

Nu heb ik onlangs mijn lieve katje in moeten laten slapen, ze is in hele korte tijd heel ziek geworden (leukemie) en de dierenarts kon haar niet redden.
Ook mijn katje heeft direct contact met mij gezocht. Ik ruik heel regelmatig haar geur sterk om mij heen, en ik voel haar langs mijn benen lopen.
Daar dit nieuw voor me is, ben ik op internet soortgelijke verhalen gaan zoeken. Ik kan er echter niet zo veel over vinden. Wie kan zich vinden in mijn verhaal?? Het contact met mijn vader blijft sterker worden, ik heb het gevoel dat ik nu door moet zetten om mijn contact met overleden mensen/dieren verder te ontwikkelen, maar ik zou niet weten hoe. Ik heb er tot nu toe geen moeite voor hoeven doen, contact gaat altijd heel vanzelf.

Groet, Layla
Ingezonden:  12 Feb 2013 19:27
Als het de bedoeling is dat jij hierin verder mag gaan, gebeurt dit vanzelf.
Het is voor mij geen onbekend verhaal, maar zelf heb ik een andere weg te gaan.
Ingezonden:  12 Feb 2013 19:45
Dag Roosmarie,

Bedankt voor je antwoord. Ik denk dat je gelijk hebt, misschien is het het beste om het gewoon over me heen te laten komen. Het contact wat ik regelmatig heb voelt goed en vertrouwd.

Wat bedoel je met dat jezelf een andere weg te gaan hebt?

Groet, Layla