»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / aan m'n haar getrokken.
Ingezonden:  15 Feb 2013 15:52
hallo,
wie kan mij helpen?
vanacht toen ik alleen in bed lag omdat mijn vriend vroeg moest werken.. en ik wakker was omdat.ik veel aan m'n hoofd heb.. werd ik opeens tot2 x toe aan mn haar (staart) naar achter getrokken.. mn hele hoofd naar achter.. hoe kam dat?!

waarom word ik lastig gevallen?!
Ingezonden:  16 Feb 2013 20:09
Dat is zo 1 2 3 moeilijk te zeggen, ikzelf ben ook niet zo'n ster in het contact maken op afstand, doch er wel forum leden hier zijn die dat kunnen. Maar om je alvast te helpen heb ik wel de volgende vragen. Heb je eerder dergelijke vreemde dingen mee gemaakt? Sta je op het punt een echt grote beslissing te nemen? Welke emotie voelde je erbij toen er aan je haar getrokken werd?
Ingezonden:  17 Feb 2013 19:08
ja maar ik dacht altijd dat ik dat droomde. 'k zag een jaar geleden een meisje in mnslaapkamer zitten..en ze zat te huilen.. dit is eigelijk mijn eerste ervaring hiermee.. ja welk gevoel had ik.. nogal apart.. ik ben nog nooit zo gelukkig geweestals nu met mijn vriend.. en we hebben vakantie geboekt.. en gaat damenwonen binnekort.. we hebben wel gezeur met zijn ex die een rechtzaak heeft aangespannen..  mijn vriend vertelde wel dat een oud klasgenoot van hem vorrige week zelfmoord heeft gepleegd..heeft dat er iets mee temaken? toen er aan mn harwerd getrokken was ik helemaal geschokt (aangezien ik t fijn vind als mijn vriend dat bij me doet) . ik was bang, maar dacht dat ik dat niet mocht laten merken en ging aan alle leuke dingen denken.. merkte dat de rillingem dan verdwenen.. maar zodra ik bang werd..begon t koud te worden.. uiteindelijk viel ik in slaap na 1,5 uur..
Ingezonden:  17 Feb 2013 19:32
Hallo Spontaan meisje,

Waarom doe je geen huisreiniging.

Groeten
Ingezonden:  17 Feb 2013 19:35
hallo surimedium,

Als ik daardoor niet meer word lastig gevallen wel.
wat houd dat in, & hoe doe ik dat?
of heb ik daarvoor iemand nodig die daar ervaring mee heeft?

groeten
Ingezonden:  18 Feb 2013 17:43
Spontaanmeisje

Zou je daar waar je het huilende meisje voor het eerst zag een bos bloemen in een vaas willen neer zetten.
Op een of andere manier wil ze naar het licht, jij kunt haar wel sturen. Koop een bosje bloemen (bv witte roosjes) zet die in een vaas en zet deze op de plaats waar je het meisje zag. Brand een witte kaars en vraag of zeg,  dat ze naar het licht mag en dat ze niet bang hoeft te zijn. Zij trekt je aandacht omdat ook zij eens dat geluk kende wat jij nu ervaart. Zij heeft niet in de gaten dat ze al naar genezijde mag.

Succes.

medium de witte duif