»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Zwarte heks
Ingezonden:  15 Feb 2013 19:19
Beste forum leden,
Ik heb net een best heftige ervaring gehad.
Bij die gennen zitten allenmaal demonen.
zijn oom is overleden en vraagd of ik zijn neef kan helpen met zijn huis, ik voel zo slechte dingen.
er zijn taloze demonen, en heb het gevoel dat er een zwarte heks zit, allen hoe kan ik die weg sturen / krijgen.
Ik wil zelf er niet heen dus als het kan kan het ook zonder daar heen te gaan? als dat niet kan ga ik er mischien heen als het mogelijk is en hoe moet het dan?
Jeffrey Kroonenberg (Net begingende paranogs)
Ingezonden:  16 Feb 2013 10:45
Hoi Jeffrey,

Ik heb zelf nog nooit demonen weggestuurd, maar ik denk dat het het handigst is als je bescherming vraagt van aartsengel Michaël.
Verder denk ik dat je ook kan visualiseren dat er een bol licht om je heenzit.

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  16 Feb 2013 20:42
Jeffrey,

Een zwarte heks is geen entiteit, heksen zijn personen, eenmaal overleden dat worden het negatieve entiteiten of demonen als ze zich dermate met negatieve energieën bezig hielden. Er zijn ook genoeg heksen die met het positieve bezig zijn en lopen hierdoor dit risico niet. Hoewel het voor sommige "zwarte heksen" ook meer een keus is.

Waarom denk je dat het demonen zijn en niet slechte negatieve entiteiten? Als het daadwerkelijk demonen zijn dan moet je heel voorzichtig te werk gaan. Het verdrijven ervan kost is zeer riskant als je niet weet wat je doet en het vernietigen van demonen moet je nooit aan beginnen als je matig tot geen ervaring ermee hebt. Demonen zijn namelijk zeer gevaarlijk, zelfs de zwakste onder hun. Gelukkig voor mensen houden demonen zich normaal niet met hun bezig, puur omdat ze niet interessant genoeg zijn. Dit in uitzondering tot mensen die veel bezig zijn met andere mensen en entiteiten te helpen (vaak met behulp van het "paranormale"). Waarom dit zo is kost mij even teveel tijd om uit te leggen.

Persoonlijk denk ik eerder dat je met een of meerdere "negatieve entiteiten" te maken hebt. Het verschil van een negatieve entiteit en een demon is dat een demon niets goeds meer kent. Een negatieve entiteit nog wel, zei het weinig, maar daardoor kunnen deze vaak nog makkelijk geholpen/verdreven worden. Vergelijk het maar met een zeer chagrijnig persoon, doch deze vergelijking niet volledig is.


Nyjama zit naast me en zegt:
Er is een vrouwelijk persoon met een cape en een capuchon op (entiteit) aanwezig welke van alles en nog aan het doen is op een soort van aanrecht. Ze is in een tranche en heeft niet volledig meer de controle over zichzelf. Ze heeft een dunne zwarte prikkelende aura om zich heen. Mogelijk bezeten door iets nog sterkers. In die tranche probeert ze zwak leven weg te nemen. Er zijn al 3 engelen bezig om te proberen haar acties te beperken. Doe hier niets zelf aan, vraag op zijn hoogst aan de engelen of ze haar willen verplaatsen naar een andere locatie waar de entiteit geen schade meer kan veroorzaken. Kan het kloppen dat er in je bekenden/familie kring pas geleden een pas geboren baby is overleden of door ter wereld is gekomen, mogelijk een jongetje? Er is namelijk een hele sterke entiteit die dit doorgeeft en wil laten weten dat hij goed terecht is gekomen. Volgens Nyjama komt dit bij jou vandaan.


Groet,
Nyjama en Psylor
Ingezonden:  16 Feb 2013 22:13
Ik kan niet zo veel over hem zeggen.
Maar als ik met hem praat heb ik zelf contact met zijn oom (denk ik). hij laat me ook voelen dat er daar veel te veel slechte engersienen zijn.
Ik heb vandaag geen contact met hem gehad.
Zijn vriendin (Beweert hij) is ook paranormaal begaafd. hij zij dit tegen mij: maak je niet druk ben met de bijbel alles door huis gegaan. ik weet 95 % zekker dat hij een poort open hebt gezet.
en doet zijn huis 2 x per week met wierrook helpt bijna niet, allen het is al wat rustiger.
Ik ben zelf natuurlijk paranormaal begaafd. en heb vermorgen iemand bij mij gevoelt. heeft u dit vermorgen getiept en gedaan?
Vriendelijke groet
Jeffrey
Ingezonden:  18 Feb 2013 16:36
Ons advies blijft hetzelfde (dat wat Nyjama al had gezegd). Wij waren die ochtend niet bij je, misschien Psykid? Wij keken er past naar vlak voor de post van onze reply. Echter heeft Nyjama wel het vermogen om dit te doen.
Wierrook kan averechts werken, dus let daar wel erg mee op.
Ingezonden:  20 Feb 2013 16:46
Hallo Jeffrey,

Helaas mag ik geen gegevens meer op deze forum zetten, maar ik kan je er mee helpen. Er zijn andere middelen die jullie niet kennen en ik wel. Je kan het zeker wieroken maar aangevuld met bepaalde kruiden enz. Nu ik ga het recept niet hier zetten. Ik heb veel ervaring met het uitdrijven van slechte neg wat dan ook. Wat wel gevaarlijk is, is dat als je een slecht iets uit een huis haalt, het jou kan komen achtervolgen...als je spiritueel niet sterk genoeg bent dan moet je hier niet aan beginnen....
Ingezonden:  20 Feb 2013 17:23
Jeffrey, ik pak op dat er 2 krachtige negatieve entiteiten met de scepter zwaaien in dat huis. Demonen... nee geloof ik niet.... Tis wel zo dat die 2 entiteiten nog al wat "vriendjes" hebben die daar ook lopen te klieren....

Wat surimedium zegt over dat als je je hiermee bezighoud met ze weg proberen te krijgen dat klopt. Heb dat ook al gehad dat ik zo'n entiteiten dan op "visite" kreeg... dus ja je kan er zelf last van krijgen dus bescherm je ertegen alvorens je ermee begint. Maar laat dit aan een ander over want ze zijn best wel krachtig Jeffrey....


Groet,

BianCiona
Ingezonden:  20 Feb 2013 18:05
Je kan mij inschakelen daarvoor als je wilt. Ik ben het volledig met BianCiona eens.
Ingezonden:  20 Feb 2013 20:37
@Surimedium
Quote:
Er zijn andere middelen die jullie niet kennen en ik wel.
Ben je daar wel zeker van. Kijk smok oso kan door meerdere mensen hier gedaan worden en hebi watra of loku watra kunnen misschien ook wel meerder mensen doen. Dus denk eerst voor je schrijft.

@ Jeffrey doordat je al zegt dat er vaak gewierookt wordt , kan dat ook een averechtste werking hebben je wierookt immers de kracht van de eerste reiniging weg.

groet medium de witte duif
Ingezonden:  20 Feb 2013 20:57
@witte duif....als je me iets duidelijk wilt maken dan mag je zeker je toon aanpassen. Ik heb niks verkeerds gezegd vind ik tot nu toe..je moet er niet van uit gaan dat ik niet na denk. En smoko oso en hebi watra was prati en weet ik veel watnog meer kan iedereen zetten dat klopt. Het effect is weer anders het maaky wel degelijk uit wie wat voor je zet of doet. Sommige mensen hebben gewoon weg niet de kracht en voldoende wijsheid om dingen aan te pakken. Zelf een huis wieroken met normale dingen zoals velen hier het doen moet je weten hoe je hey doet en wat je zegt dat er moet gebeuren. Laten we het vriendelijk houden aub we doen allemaal ons best.
Ingezonden:  20 Feb 2013 21:07
surimedium

ik wil het netjes houden alleen mag ik je dan wel op jouw toon aanspreken jij oordeelt over velen hier. En dan mag ik er niet op reageren. Je zin die ik hier boven heb aangehaald laat zien dat jij een vooroordeel hebt over anderen hier op het forum. Dus ik reageeer ook alleen maar en ook ik zeg niets verkeerds.
Maar laten we het idd vriendelijk houden en laat een ieder in zijn of haar waarde.
En verder gaan met de topic van Jeffrey.

groet medium de witte duif