»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  19 Feb 2013 21:09
Aye!
Dus ik bekeek overlaatst veel dingen over Illuminati..
Wow het is gewoon afschuwelijk!
Maar uhm,dus eigenlijk is dat tegen God en jezus?
Maar euhm,dus eigenlijk als je een driehoek vormt met je handen en er met een oog doorkijkt ,ben je een part van de Illuminati?
Kunt u me er wat meer over zeggen.(hoewel ik de meerderheid weet)
Ingezonden:  19 Feb 2013 21:44
De illuminati of de nieuwe wereld orde. Met die driehoek en dat oog is niet echt waar, dat is gewoon een teken zoals vroeger tijdens de 2de wereldoorlog het hakenkruis. Maar nee dat je een driehoek vormt en daar met je oog doorkijkt dan ben je geen illuminati. Dan zou iedereen op de wereld van de NWO kunnen zijn. Er wordt veel over verteld zoals ze maar  een klein aantal mensen willen overhouden en de rest zullen worden afgemaakt.  Je kan over de NWO vele pagina's lezen en over schrijven. Volgens mij is dit eigenlijk een occult, maar dat durf ik niet met zekerheid zeggen.
Als ik iets fout heb gezegd zeg het maar ;-)
Ingezonden:  20 Feb 2013 18:56
Hoi,

Wat is illuminati?
Wat is NWO?

Groetjes,
Psykid96
Ingezonden:  20 Feb 2013 19:57
Illuminati is een 'geheime' groepering . Er wordt vaak verondersteld dat bv. Lady Gaga, Obama, ... , maar dat is nooit echt bewezen en zij hebben ook het bekende Card game dat wereld rampen zou verspellen. En de nieuwe wereld orde is het zelfde als illuminati.

http://esotericsymbols.blogspot.be/2011/04/pr ...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Wereldorde
Ik hoop dat het iets duidelijker is geworden.
Ingezonden:  22 Jan 2016 17:03
Mensen,
mss kan ik hier later antwoord opgeven...moet even met mensen overleggen hoe en wat. Maar alsjeblieft, laat het beeld wat je van de illuminatie hebt als NWO los; gewoon, omdat het niet de waarheid is die wordt gezegd. Ik erger me dood dat de beweging wordt zwartgemaakt, omdat ik hun essentie ken. Denk hier eens over na....de invloed van de kerk zoals we die kennen uit de boeken en de term "verlicht" zijn. Dit zall je alvast oop weg helpen
Ingezonden:  24 Jan 2016 13:46
Wordt inderdad veel over gezegd maar neem het allemaal maar met een grote korrel zout Het zou een groepering zijn binnen de vrijmetselarij die, terwijl vrijmetselarij staat voor het vrij maken van kennis voor mensen, diezelfde kennis zou willen geheimhouden en enkel voor zichzelf zou willen houden. Maar volgens mij zijn mensen die deel uitmaken van deze vrijmetselaars niet per se slechte mensen. Er zullen wel tussenlopen met hun eigen ideeen, sommigen misschien iets minder positief dan anderen maar dat heb je overal binnen elke groep. Kan er ook nog altijd naast zitten maar volgens mij is er niet per se een groep mensen die voor depopulisatie en een wereldmacht streeft onder de naam illuminati of NWO. Er zijn nu eenmaal machtige mensen, zoals bankiers etc die veel te zeggen hebben over de wereld en misschien onderling met elkaar hierover praten en misschien plannetjes uitdokteren maar dat heft niet te maken met een bepaalde groepering, illuminati of NWO. Enkel met die bepaalde mensen, die misschien teovallig deel uit kunnen maken van een vrijmetselarijloge    Maar nogmaals weet ik er ook niet per se het fijne van.
Ingezonden:  19 Feb 2023 04:01
De illuminati is wel interessant, ze hebben ook wel gevoel voor humor. Ze waren van oorsprong de bewakers van de graal uit de legende van Arthur. De kerk eisten een zekere complete overgave aan hun waarheden, echter ze waren doodsbang dat de geheimen van de graal openbaar gemaakt zouden worden, en hun volgelingen zouden beseffen dat de God die ze zoeken al van begin af aan bij ons was. De kerk zou dan instorten en verbanden de illuminati. Kijk de "the Davinci code" met Tom Hanks die legt het goed uit.