»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Gave ''oppakken''
Ingezonden:  22 Feb 2013 16:30
Beste Paranormale leden

Ik ben al sinds mijn 7e(ben nu bijna 18)met geesten bezig.
Dat is sinds de tijd dat mijn oma is overleden.
Ik ben 'onbewust' helderziend en voelend, maar ik zou dat graag bewust doen.
Ook zou ik graag het contact met geesten weer willen oppakken zonder dat ik er dit keer weer problemen mee krijg.

(ben er depressief/angstig door geweest)

Ik wil graag tips en jullie ervaringen erover horen.

Heb je misschien hetzelfde meegemaakt?
Ingezonden:  23 Feb 2013 14:15
Leer eerst jezelf, je eigen energie, goed kennen door middel van meditatie. Probeer hiermee ook een sterke rust in jezelf te creëren. Dit is het eerste startpunt vanwaar je moet werken. Trek er rustig een jaar voor uit voordat je echt goed kan mediteren. De een is hier sneller in dan de ander, maar overhaast het niet.
Ingezonden:  23 Feb 2013 15:26
Oké dankje!
Ingezonden:  24 Feb 2013 13:47
Vogeltje..wat zing je vroeg, een gave is ook een kwestie van enorm geduld. Je wilt graag het contact met 'geesten' weer op pakken, maar je bent er depri en angstig door geweest, dat snap ik niet...Moet dat dan? Een tip is deze: voor de ontwikkeling van jezelf is het paranormale absoluut geen vereiste. Haal dat niet door mekaar CB. Mij hebben ze nooit bang gekregen, je moet ook niet denken dat het contact altijd lukt of makkelijk is,er zit geen 'gat' in je hoofd waardoor dingen binnen komen, jouw state of mind is van zeer grote invloed, en verder sluit ik aan bij Psylor, take it easy...
Ingezonden:  24 Feb 2013 14:06
Nergens staat dat ik het wil overhaasten, ik weet alleen niet hoe ik het weer moet ''oppakken''

Bedankt voor de reactie.
Ingezonden:  24 Feb 2013 14:53
Overhaasten en vroeg zingen zit nog wel een verschil tussen, had het wel liever anders uitgedrukt dan. Waarom wil je het weer oppakken vraag ikmij af?
Ingezonden:  24 Feb 2013 14:56
Ik vind het interessant/bijzonder en wil er graag mensen mee helpen aangezien ik veel mensen ken die na jaren nog steeds rouwen of niet lekker in hun vel zitten.
Ingezonden:  26 Feb 2013 14:15
Oke, dat is een geweldig antwoord. Even een persoonlijke noot, deze motivatie heb ik ook, mensen zo kunnen troosten, wat me al jaren helaas opvalt is dat de meeste mensen er niet in zijn geintresseerd, of je hebt hen die in het paranormale een oplossing voor van alles zien en te goedgelovig zijn, als een medium wat zegt nou dan komt dat van het hogere..Succes met het oppakken, als ik jou was zou ik mij richten tot je inner circle on the other side, er zijn zat stemmen die willen praten maar daar zit veel geleuter bij, ook aan de andere kant zijn wannabees, en pure kletskousen! Wees behoedzaam en mocht je je vorderingen willen delen hier graag..
Ingezonden:  26 Feb 2013 14:44
Bedankt!

Ik ben me bewust van goede en slechte geesten(ik heb enorm veel last gehad van slechte geesten)

Mijn nicht is ook paranormaal begaafd en die kwam langs bij ons in het vorige huis, daar was een soldaat uit de 2e wereldoorlog die helemaal overstuur was omdat hij niet wist waar hij was. Dat pikte ik enorm op! Ik wist dat het een soldaat was maar hoe of wat kon ik toen niet beschrijven, ik hoop dat over een tijd wel te kunnen.
Ingezonden:  26 Feb 2013 15:13
Als je echt zoals jij op helpen uit bent dan is een ding zeker, aan de andere kant worden al je pogingen gade geslagen en men zal je graag helpen bij je ontwikkeling, met vallen en opstaan maar dat hoort erbij. De slechte geesten, er zijn er wel een aantal 'slecht' te noemen doch dit zijn uitzonderingen, de meeste van deze zijn zoals meelopers en hebben geen fatsoen, ze kunnen met bangmakerij of negatief gefluister een effect verkrijgen en daar kicken ze op, maar zijn eigenlijk zelf bang, laten we zeggen doodsbang.. Veel mediums proberen ze op afstand te houden door zich sterk in te beelden dat ze beschermd worden door een dier, een leeuw, hond en dergelijke. Deed ik ook tot ik uit Boedistische hoek een tip kreeg: duiven. Zoals je weet is angst voor hun een handvat om je te beinvloeden, ik probeer soms een z'on typje persoonlijk aan te spreken in een rustig sfeertje maar wel met een ondertoon van: Pardon, gaan we moeilijk doen broeder? Helemaal dicht krijgt bijna niemand het gat maar bedenk wat het beste bij je past, het is een psychologies ding, duivels en andere clichees? Nee, gewoon ongelukkigen, verdwaalden. Mazzeltov!