»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Re├»ncarnatie / Vraagje over dochtertje
Ingezonden:  26 Feb 2013 23:49
Mijn dochtertje van net 5 heeft het sinds ze een jaar of 3 is veel over vroeger toen ze groot was.
Aangezien ik volledig onbekend ben op dit gebied vraag ik me af in hoeverre je je daar dingen van kan herinneren.
Ze vertelde een keer een heel duidelijk verhaal ze was met een klein meisje uit een land naar duitsland gevlucht en woonde daar in een groot huis met een tuin vol roze zelfs bepaalde meubels vertelt ze heel precies.
Ik geloof ook zeker wel dat er meer is dan alleen dit leven en laat haar dan ook zeker haar verhaal doen en geef haar totaal niet het idee dat het raar is.
Maar verder weet ik er echt weinig van.. Wie kan mij hier meer over vertellen?
Ingezonden:  27 Feb 2013 10:17
kinderen staan open en weten nog alles, maar door opvoeding, school en vriendjes sluiten velen zich.

We komen vaak op aarde of andere planetenstelsels om bepaalde levenslessen te leren. Soms lukt dat, en  anders komen we nog een keertje terug (vaak onder andere omstandigheden). Zo kan het zijn dat zij een keer jouw vader was of partner bijvoorbeeld.

Daarnaast heb je ook met zielengroepen te maken (hier heb je nog meer varianten van, maar dat is voor later), deze groep spreekt ook af wat ze willen leren. Zie deze groep als een vriendengroep. Je herkent ze vaak: er is een bepaalde klik met die persoon.
Ingezonden:  28 Feb 2013 20:02
Kleine kinderen kunnen soms door hun onbevangenheid en heldere zuiver geest nog veel meer open staan voor de paranormale dan de meeste volwassenen. Het gebeurt wel vaker dat kleine kinderen dingen uit hun vorige leven(s) kunnen herinneren en het zou ook heel goed kunnen dat je dochter iets over haar vorige leven herinnert en dat aan je heeft verteld.

Groeten Paranormaal,