»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Hoe moet ik hiermee ongaan?
Ingezonden:  28 Feb 2013 11:10
Oké, allereerst: hoi iedereen! Nou, ik heb best wel veel "paranormale problemen" om het zo maar te noemen. Ik heb ook pas net uitgevonden dát ik paranormaal dingen voel. Gisternacht kon ik niet zo goed slapen. Om een uur of elf veegde ik de tranen uit mijn ogen (ik was aan het nadenken over mijn oma, over alle leuke dingen) en toen zag ik een witte vlek die na 2 seconden verdween. Ik had haar (denk ik) niet aan zien komen doordat mijn knuffels ervoor lagen. Nou heb ik soms, dat als ik in een kamer kom of langs iemand loop, dat ik dan een bepaalde energie voel. Soms is het heel erg "zwaar" dan drukt het op mijn borst en wil ik er niet in de buurt zijn. Dit voelde ik weer toen de schim/geest langs kwam. Ik weet zeker dat ik me niks verbeeldde, want die energieën zijn uniek. Het voelde kinderlijk, speels maar uitgedoofd. Ik denk dat het een jong gestorven kind was. Het kwam me niet bekend voor. Hoe kan ik hiermee omgaan?
Ingezonden:  28 Feb 2013 11:58
Je kan de spirit naar het licht sturen, eventueel met hulp van aartsengel Michael. Gewoon vriendelijk vragen om naar het licht toe te gaan. Net zoals je aan een vriend iets zou vragen om te doen.
Ingezonden:  28 Feb 2013 12:50
Hardop? Dit heb ik ook al eens geprobeerd bij mijn oma... Het lukte in het begin niet maar toen ik een voor mij heel moeilijk proefwerk moest doen klonk er iemand die heel rustig en kalm zei:"het komt wel goed, maak je geen zorgen".
Ingezonden:  28 Feb 2013 23:55
Jij hebt hetzelfde als ik als ik zo begrijp. Eerst voelde ik een geest of werd ik heel moe bij sommige mensen. Als je meer wilt weten ga je de geesten herkennen. Man vrouw groot klein jong of oud. Je zou eigenlijk in je kamer moeten gaan staan en kijken of je iets voelt qua persoon.

Het niet fijn voelen bij sommige mensen en hoe jij het omschrijft als drukkend gevoel op de borst komt door hun energie. Sommige mensen (meestal onbewust) pakken/stelen jou energie. Let maar eens op jezelf of vraag aan mensen om je heen hoe vaak je met je arm(en) voor je buik zit. Of armen over elkaar. Je energie zit bij je navel. Ik sluit dit persoonlijk af elke ochtend. Ik zou je dit willen leren maar zit de aankomende 6 maanden in Italië. Niet zo handig.

Zit nu ook op me mobiel dus niet zo handig.

Maar als je dit zou willen ontwikkelen en dat dan ook goed ga je steeds meer dingen tegenkomen en een plaats geven. Je eerste vervelende ervaringen kunnen later prettig kunnen aanvoelen.
Let er wel op, het is een sneeuwbal effect. Laat je hem van een heuvel afrollen stopt het niet meer en de sneeuwbal word groter. Of te wel je ontwikkel je er in en je kan het niet stop zetten.


Hopelijk kan je hier wat mee?

En als je vragen hebt stel ze en dat praten is wel uniek als het nog klopt ook
Ik kan je zoveel dingen voorschotelen, wat een mooie ervaring kan zijn
Ingezonden:  28 Feb 2013 23:58
Oja vraagje! Slaap jij met je hoofd onder de dekens of gehoord dat je dat in je slaap doet?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 07:48
Bedankt Lucky88! Ja heb ik inderdaad wel eens gehoord, maar mijn dekens zitten achterin heel goed ingestopt dus ik kom niet zo ver meer.... Hoezo?