»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / Aura's op foto's?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 21:55
Nog een vraag op het forum en daarna stop ik ermee.
Er volgt wel weinig respons overal.

Kun je aura's ook lezen op foto's?
Wordt zo een reading gedaan?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 22:03
Gewoon vragen wat je wilt vragen. De antwoorden komen vanzelf wel. Ik ben zelf niet zo'n geduldig persoon wat antwoorden betreft. Maar hier wordt geduld echt beloond. Is mijn ervaring althans. En hoe is het met je angsten? Las wel dat je toch. Ondanks je angst toch gitte haar verhaal had gelezen. Respect!
Ingezonden:  01 Mrt 2013 22:23
Ja, ik besefte het pas toen ik aan het lezen was en kon niet stoppen.
Toch heb ik een nasmaak... Het klopt niet.
Ik blijf erbij dat het veroorzaakt wordt.

Mijn angst zakt wat, ik begin nu alleen verwarrender te worden.
Ik begrijp niet zo goed wat er aan de hand is maar het is net of ik door een mist wordt getrokken. Mijn wereld staat op zijn kop.
Het is raar maar het likt wel of dingen steeds sterker worden...
Vandaar ook de fotoreading. Als ik dezelfde repons krijg, wil ik echt hulp gaan zoeken.

Ik wil zelf geen reading. Ik ben er echt bang voor.
Ingezonden:  01 Mrt 2013 22:32
Ik ben blij dat je angst iets gezakt is. En zo te lezen komt je gave steeds mee naar boven. Logisch dat je hiervan in de war bent. Zeker als het sneller gaat dan jij er eigenlijk klaar voor bent.

En hoe bedoel je hulp zoeken? En waar ben je precies bang voor omdat je geen reading wilt?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 22:45
Confrontatie, erkenning, verwerking...
Nog niet op dat punt om dit te doen.
Heb zelf de eerste stappen gezet voor mij mijzelf. Rust creëren, gezondheid, stabiliteit en vervolgens dat stukje. Nu nog niet, dat wordt een duw voor mij denk ik.
Nu is het tijd mijn balans te vinden. Misschien verklaard dt ook het rappe tempo waarom ik ineens bewustwording krijg ofzo.
Ingezonden:  01 Mrt 2013 22:48
Met hulp, bedoel ik; als de bevindingen van een aantal hier gelijk zijn aan die van mij, dan moet ik hulp gaan zoeken. dan betekend dat dat ik ook vertrouwen moet vernieuwen en aanleren op een ander vlak. En als je dat moet doen terwijl je rust en Wilt creëren dan wordt het een wanorde. Ik heb dan toch hulp nodig van iemand van de zijlijn die mij met beide benen op de grond houdt en leert te dry en vertrouwen op ipv denken dat het tussen je oren zit en probeert weg te rennen.
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:04
Toch denk ik dat je nog niet helemaal klaar bent om zo hard te gaan. Krijg het idee dat iemand aan je arm terkt om je mee te krijgen en jij met 1 arm vasthoud aan een paal. begrijp wel dat je daar dan iemand voor nodig hebt om je met beide benen op de grond te houden. Maar bedoel je daar een medium of een psy mee?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:17
hey massie zou ik je email mogen ?
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:19
Die had ik toch gestuurd via fb? Anders gewoon zo. massie11@hotmail.com.
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:21
euh nee denk dat er toen iets fout gegaan is
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:46
Dat heb je goed massie. Ik ben er ook nog niet klaar voor. Maar ik begin nu te denken dat ik weinig keus heb. Het gebeurt en ik kan het niet tegen houden.
Dus ik probeer me er gedeeltelijk voor af te sluiten en gedeeltelijk over me heen te laten komen omdat ik het toch niet tegen kan gaan. Daarbij is het wel van belang nuchter te blijven. Dus niet jezelf dingen gaan aanpraten, geloven in dingen die er helemaal niet zijn (ik krijg heeel af en toe dat gevoel van sommige verhalen hier), je dingen gaan inbeelden. Wel vindt ik het belangrijk om twijfel zsm uit bannen.

Vandaar dat ik vergelijking zoek.
Dus met andere ervaren mediums.

NEE ik wil helemaal geesten op bezoek hebben, kaarten lezen of een carrière als medium (want die mensen zijn er!) en dan bedoel ik het sensatie zoeken!
Dus geen 6de zintuig maar graag erbij willen horen of aandacht ofzo!
VOOR ik iemand voor het hoofd stoot!! Hoop dat jullie me begrijpen en niet denk dat carrières bespot! Schriftelijk k
Ingezonden:  01 Mrt 2013 23:49
Sorry! Schriftelijk komt anders over.

Geen psychiater dus want die kijkt op wetenschappelijk niveau. Wil dat ze minimaal 1 jaar in therapie komen voor 1x per week en €85,-

Ik spreek er liever ook niet met mijn omgeving over. Ik merk dat het angst zaait. Mijn man verklaard me voor gek. Terwijl die ook zaken niet kan verklaren. Soms denk ik weleens roep eens hard boe in zijn oor ofzo. Misschien dat hij dan eens luisterd.
Ingezonden:  02 Mrt 2013 00:00
Maar goed.... Ik heb weer genoeg gebrabbeld. Ik kom alleen maar wazig over waarschijnlijk. Sorry hoor. Zitten jullie ook niet op te wachten.
Ik ben er ook ff klaar mee. Heb het gevoel me hele ziel open te gooien op openbaar internet en daar heb ik nu alweer een beetje spijt van.
Ik ben alleen naar vragen aan het beantwoorden maar heb eigenlijk nog geen antwoorden kunnen vinden die mij kunnen helpen.

Aangezien ik weer tegen mezelf zit te kletsen, houdt ik het voor gezien.
Prettige weekend allemaal!
Ingezonden:  02 Mrt 2013 08:43
@vivelena' als je met angsten kampt mag ik je dan haptonomie aanraden,dit is voor mij echt een uitkomst geweest,.na de intake een behandeling al een wereld van verschil!! Bij haptonomie wordt je door middel van aanraking weer bewust van je lichaam en blokkades en leert deze op te lossen,dit zit meestal ook wel in je vergoedingenpakket! Groetjes
Ingezonden:  02 Mrt 2013 09:54
vivelena jou man hoort jou niet voor gek te verklaren dat is niet netjes vind ik
Ingezonden:  02 Mrt 2013 10:34
ik vind dat jou man jou hoort te steunen wat er ook gebeurt
Ingezonden:  02 Mrt 2013 20:05
Nee dan is het duidelijk wat je voor ogen ziet. En je verveelt me niet hiermee. Ik vroeg ernaar en ben oprecht geïnteresseerd.  En waarom heb je spijt om dit op het internet te gooien? We kennen je niet persoonlijk en hier kan je je ei kwijt. Zeker alsje omgeving er niet voor open staat en jij je niet begrepen voelt. Denk je dat veel mensen het eng vinden of heb je ervaring mee. Bij mij is het namelijk juist andersom. Ik heb een aantal mensen die het zo fijn vinden dat er nog iemand is die zo over het paranormale denkt. Loopt er niet te koop mee maar ben er wel eerlijk over.

En je man staat er totaal niet voor open en vind het waarschijnlijk onzin. Daar ben ik het met lpfan eens. Hij kan wel naar je luisteren en je steunen. En je hoeft nix te worden ey. Gewoon doen waar jij antwoorden bij nodig hebt. Ben zelf absoluut nietpparanormaal en kan je dus ook niet overal mee helpen. Mischien dat je idd wat aan het antwoord van niobe hebt.

Fijn weekend en als je je hart wilt luchten kan altijd!
Ingezonden:  02 Mrt 2013 20:24
vivelena ik ben er ook voor je dat weet je he ..