»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Handige Websites / Edelstenen en Mineralen
Ingezonden:  03 Mrt 2013 15:30
Dit is een erg leuke site:

http://www.edelstenenenmineralen.nl/

Je kan er van alles vinden over Edelstenen en Mineralen. Wat de werking is, hoe je het gebruikt, reinigen van de stenen, klachten, enz, enz.

Indien je ook geinteresseerd bent in edelstenen hoor ik het graag. Ik vind het wel leuk om het een en ander uit te wisselen hierover

X
Ingezonden:  03 Mrt 2013 15:39
leuke site fem
Ingezonden:  03 Mrt 2013 16:45
Ik ben ook best geïnteresseerd
Heb zelf een hele mooie tijgeroog. Het lijkt net goud. Dat is ook een van mijn favoriete stenen, samen met de onyx.
Ingezonden:  04 Mrt 2013 12:49
Leuk te horen Firewing! Heb je hem omdat je hem mooi vindt? Of gebruik je hem voor bepaalde eigenschappen?
Ingezonden:  04 Mrt 2013 16:06
Uhm... Ik heb hem een keer van iemand gekregen(die er dus niks mee deed). Ik wist dat tijgerogen handig waren maar ben hem om een of andere reden weer vergeten... Misschien maar eens opzoeken wat voor 'n krachten er ook al weer aan zaten.?...
Ingezonden:  04 Mrt 2013 19:52
Ruim honderd verschillende stenen.
Mijn favoriet tegen de pijn is de magnetiet.
Ingezonden:  04 Mrt 2013 19:53
wat kan je met die stenen doen ?
Ingezonden:  04 Mrt 2013 20:33
Als je een klacht hebt, lichamelijk of geestelijk, dan kun je die aan de hand van de juiste steen de klacht verminderen of bepaalde dingen verbeteren.
Echt boeiend. Zoveel informatie die achter een edelsteen zit... Een wereld gaat voor mij open!!

@ Univers: heb je 100 verschillende stenen bedoel je? Heb je daar een cursus voor gedaan? Of uit het blote hoofd geleerd?

Xx
Ingezonden:  04 Mrt 2013 20:35
zijn duur zeker die stenen en hoe werkt dat dan zelfde als handoplegging ?
Ingezonden:  04 Mrt 2013 21:12
Ja dat is een goede, hoe ze werken... :P Vandaag had ik op mijn werk een steen bij me gedragen. Ik voelde de hele dag energie door mij heen stromen. En ik voelde mij erg prettig en mijzelf. Onbewust merkte ik dat de steen zijn werk deed.
Maar hoe die werkt weet ik niet. Als ik er een bij me draag voel ik wel de energie stromen en ik voel me er heel prettig bij
Ingezonden:  04 Mrt 2013 21:13
en waar koop je ze en wat voor prijs hebben ze
Ingezonden:  04 Mrt 2013 21:15
niet dat ik ze perse wil maar ben gewoon nieuwsgierig meer niet
Ingezonden:  04 Mrt 2013 21:24
weet jij dat of niet
Ingezonden:  05 Mrt 2013 00:56
Ik heb de verzameling: Schatten der Aarde, daar staat in hoe de stenen gevormd worden en ook de genezende werking.
Nee ik heb er niet voor geleerd, bij mij wordt het gewoon ingegeven welke steen ik moet gebruiken.
Je kan Rozenkwarts en Bergkristal in een tuincentruum kopen, daar gaat het per kilo ben je misschien 3 euro kwijt.
Fem heeft al een link gegeven in welke winkels je de stenen kunt kopen.
Ik draag zelf altijd Lapaz Lazuli en loopt er altijd met eentje in mijn rechter hand te spelen, als ik hem links even beet pakt, gaat mijn handchacra zeer doen moet ik hem echt loslaten.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 08:31
Leuk te weten Univers. Over die verzameling heb ik wel eens gehoord.
De stenen kun je ook kopen in van die spirituele winkeltjes of gewoon op beurzen. Per steen betaal je denk ik tussen de 4 en 8 euro. Ligt er ook aan hoe groot ze zijn.
Belangrijk is wel dat je bewust met de stenen omgaan en niet zomaar eentje koopt en hem draagt. Want er komt nogal wat bij kijken
Ingezonden:  05 Mrt 2013 13:57
Nou, het lijkt alsof kristallen nu je van het zijn, maar dat is het dus niet. Ze kunnen wat helpen, maar verwacht er geen wonderen van ofzo, ze zijn ter ondersteuning, maar je moet het zelf doen.
En als je er zomaar 1 koopt omdat je hem mooi vind, is het ook goed, want je koos diegene omdat je hem mooi vind, en onbewust doet hij wat hij moet doen.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 15:12
Het zijn bij mij maar hulpmiddelen ter ondersteuning.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 16:54
Ja, dat geloof ik ook. Puur een hulp voor ondersteuning. Voor zover ik weet zijn geen wondermiddelen
Ingezonden:  15 Mrt 2013 18:09
Zelf heb ik ook veel stenen.
En als uitzondering is de rozequarts echt mijn steen. Ik heb dat laten uitkiezen bij zo'n vrouw die me er therapie in gaf, en heb die steen altijd bij me moeten dragen. En ja ik draai door dr ligt ook een rozequarts in mijn bed, maar ik voel me er heel fijn bij en gek genoeg doet dat ding mij ook nooit pijn als hij in mn bed verplaatst etc.
Ingezonden:  15 Mrt 2013 18:41
ik heb een rozekwarst. Maar die gebreuk ik om energie uit te trekken. Net een battery op een sombere dag. Heel handig.
Ingezonden:  15 Mrt 2013 18:55
Ja die rozekwarts hij hoort gewoon bij mij lijkt wel, hoevaak ik hem perongeluk laat vallen, nooit dat dat ding kapot is gegaan of er een stukje van is afgebroken, ik vind het echt een prachtding
Ingezonden:  15 Mrt 2013 20:51
leuk dat je dat hebt laten uitzoeken. Is dat duur, om naar een edelstenentherapeut te gaan? lijkt me wel leuk om dat te laten uitzoeken!
Ingezonden:  15 Mrt 2013 21:06
Uhm nouja, het was niet echt een 'edelstenentherapeut' volgesmij. Ze ging mijn levenslijn langs en haalde de trauma's en dingen waar ik mee zat uit me. Doordat ik zo'n last had van hoofdpijn en het destijds van stress kwam.

Meestal worden dit soort therapietjes niet vergoed door de verzekering, maar deze werd deels vergoed, ik hoefde per therepie maar 5 euro bij te leggen, derest werd dus vergoed.

Ze liep je levenslijn langs, en soms moest je een bloemendrankje drinken, en elke keer werd er een steen uitgehaald bij een bepaalde opdracht over hoe je je voelt en wat er bij je past, meestal kwam de rosekwarts er uit, maar af en toe ook een paar andere stenen die gewoon in je leven horen om het zo maar te zeggen
Ingezonden:  15 Mrt 2013 21:36
Oh interessant! Heeft die persoon een website of zo? Lijkt me echt leuk om daar ook eens naartoe te gaan!!
Ingezonden:  15 Mrt 2013 21:44
Ik heb het opgezocht, helaas kan ik me de naam niet meer herinneren.. Ik zal er binnenkort eens even langsfietsen om te kijken of zei die therapie uberhaupt nog wel weet. Ik kan niets meer op internet vinden omdat ik haar naam helaas vergeten ben, wat ben ik toch weer slim haha.

Ik zal het laten weten zodra ik het weet is dat goed ?
Ingezonden:  15 Mrt 2013 22:03
wat lief van je, dank je wel!
Ben benieuwd...!
Ingezonden:  16 Mrt 2013 10:48
Hoi, ik ben ook dol op stenen,
Zelf draag ik zwarte toermalijn ,(tegen negatieve energie,en straling)
En een maansteen (omdat ik veel onderweg ben,bescherming)
Thuis heb ik in de kamer liggen bergkristal zwarte toermalijn en rozenkwarts.
Groetjes
Ingezonden:  25 Sep 2014 13:52
Hallo,

Wat vinden jullie hiervan:

Enige jaren geleden tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk, brachten wij een bezoek aan de zoutmijnen van Hallein. Op het pad van de parkeerplaats naar de ingang van de mijnen, stond een kraampje met een hele berg kristallen, pendels, hangers enz. Eén van die pendels trok enorm mijn aandacht en ik kreeg heel sterk het gevoel dat hij mij riep en het met mij mee wou. Ik heb deze pendel niet gekocht maar tot op de dag van vandaag denk ik er aan, zie ik hem en heb er spijt van dat ik hem niet mee heb genomen. Hij is gemaakt van roze kwarts en ik ben bang dat ik hem nooit meer terug zal zien.

Kan iemand hier iets over zeggen?

Dank
Ingezonden:  07 Nov 2014 19:48
Hallo,

Ik hou van magnetiet, ik heb veel magnetiet stenen in huis liggen. Ik heb de stenen zelf gevonden in Zuid Frankrijk vlak bij het plaatje Usat. Ik ben er als kind vele jaren op vakantie geweest. Mijn ouders kende er een argeoloog en hij heeft ons de  inwijdingsgrot van Bethlehem laten zien (dit is de inwijdingsplek van de Katharen)De beste man vertelde mij toen dat de katharen vaak een zwarte steen bij hadden die hun kracht gaf. Hij wist zelfs de plek waar de stenen gevonden werden. Nou ik wou natuurlijk ook wel een steen die mij extra kracht gaf en we zijn gelijk naar de plek gegaan. Het was bij een rivier vlak bij de inwijdingsgrot. En daar heb ik nog jaren lang de magnetiet stenen gezocht.

Ik heb de eerste stenen gevonden toen ik 6 jaar was.
Nou heb ik in de loop van de jaren veel van de stenen weg gegeven. maar ik heb er toch altijd een paar voor me zelf gehouden. gewoon onbewust denk ik. Het verhaal van de katharen geloofde ik natuurlijk allang niet meer. Tot ik een paar maanden geleden, toen was ik via via op een website met genezende mineralen terecht gekomen en daar vond ik mijn zwarte stenen terug. Ik stond er echt versteld van en ik moest gelijk aan het verhaal van de argeoloog denken.Het klopte dus echt wat de man mij vertelde!!

De grootste magnetiet steen die ik heb gevonden weegt bijna 4KG en deze ligt op het dressoir.
Ik krijg er echt veel kracht van.

Groetjes Robbie
Ingezonden:  12 Nov 2014 14:23
Het is prachtig hoe kristallen werken. En allemaal weer op andere niveaus. Van dichtbij/lichamelijk, tot hele grote afstanden.