Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Ik heb hulp nodig.
Ingezonden:  04 Mrt 2013 18:59
Ingezonden:  04 Mrt 2013 19:00
heb je verder nog tips voor me of niet echt
Ingezonden:  04 Mrt 2013 19:14
.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 15:16
Witte Duif

Ik heb de koper muntjes in mijn schoenen gedaan. Voelde wat apart eerst maar ging snel over.
Ik heb nog niet veel tijd gehad om te mediteren maar echt nodig is het ook nog niet geweest. Wel af en toe even tot mezelf komen als ik merkte dat er spanning was. Ik weet eigenlijk niet eens waarom, maar je handen tegen elkaar doen werkt echt! Ik ben een stuk rustiger nu, en kan me zelfs beter concentreren op school. (Geloof me, concentratie was heel zeldzaam geworden bij mij.)
Ingezonden:  08 Mrt 2013 15:20
Zelfs op mijn zolderkamer voelt het rustig. Zo rustig, dat toen ik een keer mijn kamer binnen rende meteen voelde dat er iets anders aanwezig was. Ik had zelfs muziek op en nog voelde ik het.

Heb het wel weggestuurd hoor, het was een mens die was blijven hangen. Allemaal voetstappen hoorde ik toen ik in bed lag en heb hem dus weggestuurd en de volgende dag naar het licht gebracht. Opvallend hoe snel hij/zij me begreep.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 17:48
Quote:
Ik weet eigenlijk niet eens waarom, maar je handen tegen elkaar doen werkt echt!

Omdat je dan je eigen energie afsluit en bij je houdt.
Er kan dan niets van je energie wegvloeien en energie van buiten kan niet binnen komen.

Succes verder met je terug vinden van je concentratie fijn te horen dat het effect op je heeft.

Maar vergeet niet dat je het zelf bent die de concentratie terug brengt in je zelf door alleen maar een paar kleine tipjes op te volgen.

groet medium de witte duif
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:08
Quote:
Maar vergeet niet dat je het zelf bent die de concentratie terug brengt in je zelf door alleen maar een paar kleine tipjes op te volgen.


Dat was er dus zo verbazend aan.
Alleen mijn darmen zijn nog niet rustiger helaas. Maar ik ben zo blij dat ik me weer kan concentreren. Jemig wat was dat lang geleden. Ik kan eindelijk weer redelijk functioneren hier.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:10
goedzo shadow ....... en met je darmen komt het ook wel weer in orde
Ingezonden:  08 Mrt 2013 22:22
Ja dat hoop ik tenminste. Ik weet niet zo goed wat ik daar mee moet.
Ingezonden:  12 Mrt 2013 18:19
Hoe raak ik de andere drukte in mijn hoofd dan kwijt? De vele gedachten zijn er nog steeds, ik wordt nog steeds afgeleid, en ik ben veeel te druk nog om ook maar in de buurt te komen van communicatie met gidsen.

Alleen heb ik 1 keer doorgekregen dat ik moest slapen en heb die nacht ook gedroomd dat ik met een geest ging praten enzo en ik kreeg een opdracht. Hij zei 'Je moet een plekje voor jezelf zien te vinden, voor later.' Met later bedoelde hij moeilijkere tijden, of angstige, of wat er ook maar aan komt. Ik moet er voor zorgen dat ik me ergens veilig kan voelen ofzo, misschien is dit geen letterlijke plek maar misschien wel in mezelf? Ik weet niet hoe ik dit moet doen maar de droom was zo duidelijk en betekenisvol dat ik zeker weet dat ik niet alles zelf heb bedacht.
Ingezonden:  12 Mrt 2013 20:19
Shadoslayer,
Probeer dit is.
Adem in en visualiezeer of je energie uit de lucht door je energiebanen stroomt. En het alle slechte energie meeneemt. En als je uitademt adem je alle energie+ de slechte energie ook uit.

Mocht dit niet werken vraag om de energie van je zielsgroep.

Als alles niet helpt kan je altijd geesten nog om hulp vragen.

Hopelijk heb ik je hiermee geholpen
Mvg Magia
Ingezonden:  12 Mrt 2013 20:28
Oké ik zal het proberen de komende dagen, hopelijk helpt het. Bedankt voor het antwoord!
Ingezonden:  28 Mei 2013 19:17
Quote:
Mocht dit niet werken vraag om de energie van je zielsgroep.


Wat is mijn zielsgroep?
xD ik ben af en toe heel slim zie je wel...


Nou ja rustig worden is totaal gefaald en ik ben nu zo moe dat ik overdag in slaap val. Dat lukte me anders nooit, hoe moe ziek of versuft ik ook was. Maar nu ben ik zo uitgeput dat het wel lukt.

Hebben jullie nooit zo'n frustratie gevoel van 'kunnen mensen nou nooit ook maar een fractie van een seconde niks zeggen?!'
Echt een vreselijk gevoel.
Ingezonden:  28 Mei 2013 19:29
ShadowSlayer, jij kan mediteren, maar je bent nooit diep genoeg gegaan. Er is een moment geweest dat je op het punt stond... ik zie niet waarom maar je ging toen niet door... angst of kwam er iemand je kamer in? Ik weet het niet. In elk geval staat de "deur" naar dat diepere niveau open. Deze moet je sluiten of je moet het diepere niveau in gaan en meester worden van je geest. Hierbij kan (bijna) niemand je helpen, dit is een reis die je het beste alleen kan maken.
Verlies de hoop niet als het de eerste keer weer proberen niet lukt, het is niet makkelijk en niet vele kunnen het, maar jij wel, je hebt het als eens een keer bijna gedaan.

Ik weet hoe jij je voelt, ik heb het gezien.
Ingezonden:  28 Mei 2013 19:41
Wat... heb jij gezien dan...
Oke apart van dat je dat net hebt verteld xD

Ik ben wel vaker verstoord tijdens meditatie, een broertje die de kat vol op je buik gooit... Dat soort dingen.
Ik weet niet echt waar dat moment was dat ik bijna door de deur ben gegaan (wat klinkt dat lollig). Ik heb eigenlijk geen idee. Maar wat moet er achter die deur zijn dan?
Ik zie trouwens geen paars silhouet meer! Ze is ineens weg! Misschien omdat ik onrustig ben hoor, maar weet jij wie of wat dat was?
Ingezonden:  28 Mei 2013 23:22
Nee sorry, misschien iemand die hulp wou maar het nu elders gaat zoeken.
Echt een deur is het btw niet, maar is even het makkelijkst om het uit te leggen. Achter deze "poort"zijn er antwoorden.
Ingezonden:  29 Mei 2013 15:39
Het was volgens mij iemand die er voor mij is. Maar ik denk dat ik gewoon te druk ben op het moment. Ik zie het ten slotte alleen als ik er niet op ga letten of er niet op reken.

Antwoorden... Dat klinkt geweldig. Misschien toch maar weer gaan mediteren dan. Zou het meer zijn dan alleen antwoorden? En... Laat maar dat zal ik dan zelf moeten ontdekken zeker.
Ingezonden:  30 Mei 2013 00:10
Yup