»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  03 Mrt 2013 20:55
Wist niet onder welk kopje dus doe het maar hier. Bestaat Karma? Zo ja wat heb ik in mijn leven zo slecht gedaan dan? Wil niet zwartgallig overkomen, maar zou het graag willen weten.
Ingezonden:  03 Mrt 2013 21:07
geen idee of het bestaat ja of nee maar zelf geloof ik er niet in
Ingezonden:  05 Mrt 2013 13:59
Ieder mens heeft karma bij zich. Door te gaan handelen vanuit liefde en niet vanuit ego kan je al een stuk veranderen.
MAAAARRRR een levensles kan ook al voor karma worden aangezien.... terwijl dit heel iets anders is....
Ingezonden:  05 Mrt 2013 18:15
Dank je wel Iphan.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 18:18
Dank je wel roosmarie voor het antwoorden. Soms vraag ik mij wel eens af of ik nou zo slecht ben in mijn leven waar ik bepaalde gebeurtenissen aan verdient heb. Ik ben altijd zo goed mogelijk voor alles en iedereen. Dat ik mij echt wel eens afvraag waar ik dit aan verdien. Je antwoorden maakt wel veel duidelijk dank je wel.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 20:38
Naast eigen leerlessen, heb je vaak ook met leerlessen van andere mensen te maken. en dan nog karma en dan nog de vrije wil van een mens.
HOe meer je gaat denken over hoe het in het echt zit, hoe onduidelijker het eigenlijk wordt...
Probeer je hart te volgen en ga niet over je grenzen heen, geef ze duidelijk aan, en respecteer ook de grenzen van anderen. Dan kom je al een eind mee.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 20:39
nee massie jij bent niet slecht hoe kom je daar bij
Ingezonden:  11 Mrt 2013 20:23
Dank je wel voor de info. Je tips leefde ik al na. Soms is het moeilijk om positief te blijven denken als je graag iets wilt en het is je nu niet gegund. En mensen ,die wat jij graag wilt, wel krijgen en het niet willen en niet dankbaar ervoor zijn. Vreselijk vind ik dat. Daarom vroeg ik mij af wat doe ik dan verkeerd?
Ingezonden:  11 Mrt 2013 20:26
Dat zie ik ook in mijn omgeving hoor
Maar ik gooi het er ook op dat dit een stukje is wat bij je lessen hoort, en het pad dat je van te voren hebt gekozen voordat je op aarde komt. Alleen wat bij wat hoort, daar komen we later achter.
En het loslaten van de anderen, je leeft je eigen leven, en tracht dit zo goed mogelijk vanuit je hart te doen. dan doe je al zo goed mogelijk je best hierbij.
Ingezonden:  11 Mrt 2013 20:39
Ja echt bizar hoe je zo kan kiezen voor keuzes. Je hebt wel gelijk. Zoals je misschien al begreep gaat het over mijn miskramen. Ik merk wel idd dat ik het steeds meer een plek geef en mij erbij neerleg. Gaat ook heel goed. Alleen soms heb ik even een zwak moment en dan baal ik dat het bij anderen wel lukt en bij mij niet. Bij sommige mensen duurt het ook even voor ik blij ben voor diegene. Komt ook door een bepaalde instelling van mensen. Zij kunnen het uitrekenen en nog gelijk zwanger worden ook. Dan baal ik ook van mijzelf dat ik dan ' mijn zwakheid' toon. En dan duurt het ook wat langer voor ik het een plekje kan geven.

Dank je wel voor het antwoorden.