»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / vraag over mijzelf
Ingezonden:  08 Mrt 2013 13:08
Hoi allemaal,

Ik zal in het kort vertellen wat ik mee heb gemaakt zonder te veel te vertellen. Niet dat ik geheimen heb, maar ik wil niemand woorden in de mond leggen. Misschien hoort grootste gedeelte bij topic voorstellen maar goed.

Ik weet niet goed hoe te beginnen en te verwoorden.
Ik heb altijd het gevoel dat er iets is.  Mijn eerste ervaring met een geest was toen ik op mijn brommertje van school naar huis ging. Ik reed op een fietspad en werd de berm ingedrukt door een fietser. Ik draaide me om en er was niets. Later hoorde ik dat op diezelfde plek een man was verdronken die op de fiets een epileptische aanval heeft gekregen en in de sloot was beland.
De tweede die ik zag was een oude vrouw op de trap bij mijn vrouw thuis. Dit duurde maar een paar seconden. Ik keek de andere kant op en keek terug en weg was ze.
Soms als ik op bed lig zie ik wel eens een schim lopen. Gelukkig ben ik niet de enige en zag mijn vrouw en ik 1 maal tegelijk een schim door de gang wandelen. Het laminaat kraakte zelfs. Toen ik ging kijken was er jammer genoeg niets te zien.
Ook voelde ik altijd entiteiten om mij heen maar kon ze helaas niet zien en kon er niet mee praten. Ik wist waar ze stonden zonder dat ik wist wie het waren en zonder dat ik ze kon zien.
Helaas heb ik dit de laatste jaren niet meer. Nu moet ik zeggen dat er veel is gebeurd de laatste tijd. Misschien is dit er de oorzaak van.
Ik heb altijd al bepaalde gevoelens en gedachtes bij mensen. Dit is moeilijk uit te leggen. Vaak weet ik hoe iemand is, in de positieve maar ook in de negatieve zin in elke vorm. In de meeste gevallen komt dit ook daadwerkelijk uit. Ik praat hier nooit over alleen soms tegen mijn vrouw. Bij sommige mensen voel ik mij ook anders, het is net of ik mezelf niet ben op dat moment. Gelegenheden waar veel mensen zijn vermijdt ik daarom liever. Vaak denk ik aan een persoon en die belt dan of komt langs. Het is net of ik het van te voren soms weet. Soms speel ik hier wel eens mee en denk ik aan pizza's. Later komt mijn vrouw en zegt dat ze zin heeft in een pizza, haha. Lekker toch.
Nu lag ik van de week in bed en dacht ik (weer) aan mijn vader. Mijn vader is enige tijd geleden overleden (zelfdoding). Ik heb veel vragen waar ik het antwoord niet op weet en was aan het denken waarom hij geen contact met mij wil. Ik heb een sterke band met mijn vrouw. Toen we s'morgens koffie dronken vertelde me vrouw dat zij raar over mijn vader had gedroomd. Ik ga er niet te ver over in maar mijn vrouw gaf mij antwoorden waar ik aan dacht die nacht. Dat was wel bijzonder. Ze wist zelfs te vertellen welke kleren hij aanhad. Dit kon zij niet weten trouwens.

1 van mijn vragen is nu,
Ik heb het gevoel dat ik hier meer mee moet doen maar ik heb ook het gevoel dat het vervaagt. Komt dit uberhaubt nog terug of wil ik juist teveel.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:28
Het kan zeker terug komen hoor, maar niet forceren. Dan sluit je jezelf weer af. Ga naar lezingen toe, workshops, boeken erover lezen, maar zorg vooral voor innerlijke rust, zodat je goed naar je gevoel kan luisteren.

Soms is het gewoon even stil om ons heen, omdat de aandacht naar andere dingen mag gaan, en dat is goed, we zijn immers mens.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:46
Meer innerlijke rust kan best kloppen, daar heb ik best wel moeite mee. Mede doordat ik vrij veel heb meegemaakt de laatste jaren is het een beetje rommelig in mijn hoofd.
Ik zal daar eerst aan werken, dank voor je reactie.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:48
Zoek een rustige hobby, waarbij je goed je hoofd kan leegmaken.
Zo ga ik binnenkort bezig met tekenen, ik kan er helemaal in wegvallen.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 19:53
harm ik sluit me bij roosmarie aan
Ingezonden:  08 Mrt 2013 20:08
ja, een hobby heb ik niet meer en met sporten ben ik ook al gestopt. Ik zal het weer een beetje oppakken. Toen de tijd deed ik heel veel aan sport en had ik vrij veel hobby's om lekker te ontspannen. Dank je
Ingezonden:  09 Mrt 2013 13:50
Ah ongeveer dezelfde topic, voor hier ook mijn reply op je voorstel topic.
Ingezonden:  09 Mrt 2013 20:33
dank je voor je reactie. Ik zal het proberen, ben er eerlijk gezegt nooit mee bezig geweest.