Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / aura zien stap 1
Ingezonden:  13 Mrt 2013 15:10
hallo allemaal
misschien is het voor mij handig als jullie opschrijven hoe je aura's kunt zien voor iedereen is dit anders. (ik wil namelijk aura's kunnen zien(maar dit kan ik maar een klein beetje alleen deze stappen die ik hier noem))
misschien zo als ik het weet stap 1 kijken op eenn witte achtergrond en dan naar je hand kijken.stap 2 in het donker vingers egen elkaar houden en rustig van elkaar af enz.
en misschien hebben jullie heel veel tips voor mij hoe ik aura's beter kan zien
alvast bedankt
Ingezonden:  13 Mrt 2013 20:15
Ik geloof dat het boek van James Redfield, het tiende inzicht, je ook leert hoe je aura's kan gaan zien (of het werkboek, dat weet ik niet meer... sorry)
Ingezonden:  13 Mrt 2013 20:36   Laatst gewijzigd door: paranormaal
Ik zal je vertellen hoe ik aura's ben gaan zien.

Toen ik was begonnen met ontspanningsoefeningen, zoals rustig de tijd voor nemen om goed leren met de buik te ademhalen en hier een meditatie-oefening van maken. Mediteren brengt je als je al heel wat meditatie-ervaring op hebt zitten in een toestand van zeer diepe ontspanning en je handen kunnen erg warm en kleverig voelen en je voelt je handen ook tintelen van energie, pas toen begon ik voor het eerst aura's te zien en voelen.

Groeten Paranormaal
Ingezonden:  13 Mrt 2013 21:16
bedankt litle girl ik kan nu ook een beetje in het donker zien
en roosmarie weer bedankt
paranormaal ik ga nu langzaam beginnen met mediteren
leuk dat je het verhaal verteld interesant om te horen

bedankt allen
Ingezonden:  13 Mrt 2013 21:23
leuk heel veel s6
Ingezonden:  07 Apr 2013 12:41
Ik heb een spel op de wii balance bord waarbij je stil moet zitten en niet bewegen om de kaars stil te houden, ik kijk dan altijd naar het lijntje om mijn handen en op het begin zag ik alleen een klein kleuren lijntje, nu zie ik allemaal kleuren om mijn handen heen, ik heb het dus geleerd met mediteren en je concentreren op het lijntje om je handen heen en voorde rest alles loslaten. Succes, x evi.
Ingezonden:  07 Apr 2013 17:14
Aha  dat is heel mooi en een mooie oefening. Ik heb mijn wii pass verkocht metbhet board verder nog mensen met leuke ervaringen en tips?
Ingezonden:  11 Mei 2013 11:12
Als je auras wilt gaan kunnen zien kun je inderdaad starten met een witte muur en je kunt inderdaad zon oefeningen doen let wel op voor het nabeeld , dit lijkt op de aura maar het zijn altijd complementaire kleuren dus ga er niet van de eerste keer vanuit dat het een aura is . Als je auras wilt kunnen zien moet dat spontaan gebeuren en in een rustige omgeving . Mischien kan het beginnen met witte lijnen en lichtcirkels rond mensen te zien , maaarja dat is meer mijn ervaring
Ingezonden:  15 Mei 2013 12:59
ook ik kan aura's zien, maar anders als dat hier staat beschreven.

om te oefenen:
vraag aan iemand die je goed kent, en die weet dat jij een beetje paranormaal bent, of jij mag proberen zijn/haar aura te lezen.
ga op max. 2 meter afstand van deze persoon zitten, en concentreer je goed op een plek op zijn lichaam, bijvoorbeel het puntje van de neus. probeer je ogen niet te bewegen, en knipper zo weinig mogelijk (in het begin zal dit erg moeilijk gaan, aangezien je (naarmate je concentreert)) je zult zien dat het beeld rondom die persoon verdwijnt totdat je alleen die persoon nog ziet, in het begin lijkt dit eng, maar er kan niks gebeuren..! op het moment dat jij alleen nog maar de persoon ziet, sluit dan je ogen.
als jij op deze manier aura's zou kunnen lezen, dan zie jij een zwarte schim van de persoon, met vele felle kleuren er om heen, onthoudt minstens 3 a 4 van die kleuren, en zoek ze op!

hoe ik een aura ongeveer zie:

http://us.123rf.com/400wm/400/400/deosum/deosum1202/deosum120200040/12295351-vrouw-en-man-silhouet-met-aura-chakra-39-s-energie--profiel.jpg

Robert
Ingezonden:  15 Mei 2013 17:21
Heel erg bedankt dat ga ik proberen. Mooi plastje trouwens ik oefen de laatste tijd een beetje met fruit haha misschien een beetje dom, maar voor mij kijkt het aksof boven de appel waar dat stokje zit dat dat paars uitziet.
Ingezonden:  18 Mei 2013 13:56
heeft het oefenen gelukt?

Phen0minum
Ingezonden:  18 Mei 2013 14:26
Hallo, nee helaas niet. Maar wel geprobeerd maar is erg lastig. Kun jij ook pijn bij mensen zien door middel van zwarte plekken in de aura if hoe moet ik dat zien? En misschien heb je nog kleine tips voor mij met het oefenen gr d as nny
Ingezonden:  18 Mei 2013 15:04
pijn bij mensen zie ik niet, dat voel ik, helaas kan ik je daar niet bij helpen..
er is al een goede oefening beschreven in een ander topic, voor het ontwikkelen van je paranormale krachten.
met 4 zwarte en een rode kaart, opkop, en de rode er uit zien te pakken, oefen dit 100x per dag, en op een gegeven moment, pak jij zonder probleem elke keer weer een rode uit

Phen0minum
Ingezonden:  18 Mei 2013 17:27
Oke dankje maar komt ddat niet dat je naar bepaalde punten kijkt of is het zo bewijze van ik keg hier 4 kaarten neer en dan kun jij die meteen raden ook als ik ze neer leg met een nieuw pakje??
Sorry als het misschien dom overkomt. Gr danny