Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  29 Mrt 2013 15:42
grappig,ik dacht,zijn deze wel allemaal paranormaal begaafd op deze site,en las op de site de zelfde vraag, (ik (ben pas op deze site),als ik het zo bekijkt,en leest lijkt het mij dat sommigen zich willen meten met de anderen,als die genen nu willen  beseffen dat het( O, ZO klein is), om altijd beter te willen zijn als een ander,en niet de kans pakken om van gedachten te kunnen wisselen,en bij zich denken,Hee.zo had ik dat niet benadert,wat doen ze dan op deze site,het is toch de bedoeling elkaar te helpen,en te leren en  zoveel  mogelijk antwoorden tegeven op vragen die serieus worden gestelt?het zal toch jammer zijn dat de werkelijke goede weg blijven om dat sommige interessant willen doen...er zijn al zo weinig goede site,s met deze vragen,,,denk daar goed over na,alvast bedankt en met grt van mij...
Ingezonden:  29 Mrt 2013 17:47
Ik begrijp wat je bedoel
Ingezonden:  30 Mrt 2013 01:32   Laatst gewijzigd door: Psylor
Door open te staan voor nieuwe ideeën, hoeveel ervaring je ook denkt te hebben, kan je altijd weer nieuwe inzichten creëren en daardoor het uiteindelijke plaatje scherper zien.
Dit is iets wat ik altijd probeer vast te houden, plus natuurlijk om de vraagsteller altijd zo'n volledig mogelijk antwoord te geven. Ik hoop ook altijd dat dat ook voor andere forum leden op gaat.
Wat dat betreft ben ik het dus met je eens, maar je moet het ook gewoon open kunnen zeggen als jij je niet in iemand anders standpunt kan vinden. Door nette discussie's kan je zo mogelijk nog beter nieuwe inzichten verwerven. Met name als niet alles in eerste instantie helemaal duidelijk is of kan zijn.
Ingezonden:  30 Mrt 2013 16:55
hallo univer,s hopelijk voel je dat ook aan komen,daar het uiteraard gevaarlijk is met auto rijden,dan ga je als ware op de autamatische piloot rijden,en kan het gebeuren dat je astralen lichaam op het dak manifesteert,en zo toch een gevaar op de weg bent,want zoals je weet, als je lichaam een nood seintje geeft aan je astralen lichaam,  met een schok in je lichaam terug keert(dat is mijn ervaring) dus een verkeerde in schatting kan maken met het huidige verkeer,en vandaag aan de dag rijden ze toch al als gekken,en is autorijden lang zo leuk niet meer,met grt van mij
Ingezonden:  30 Mrt 2013 17:31
Dat is één van de redenen dat ik mijn auto heb weggedaan. Ik was hele stukken kwijt.