Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  30 Mrt 2013 14:03   Laatst gewijzigd door: De Grote Boze wolvin
Alweer hallo,
(hmm, ik ga lekker zo te zien hahaha)
Ik heb iets waar ik mee zit.
In mijn kamer zie ik dingen die ik in de rest van het huis niet zie. Mijn kamer is dan ook het donkerst, koudst en heeft een ergere sfeer dan de rest van het huis.
Nu blijk ik niet de enige te zijn die hier last van heeft.
Ik heb twee katten. De ene kat, Koetje, is hier geboren, de andere Dhanie, komt uit het asiel.
Dhanie komt graag op mijn kamer, maar Koetje niet. Op de gang is er niets aan de hand, maar ze wil letterlijk geen stap naar binnen zetten, en als ik haar op mijn bed neer zet worden haar ogen groot, gaan haar oren plat op haar kop liggen, word ze klein, en begint ze heel bang te mauwen. Ik weet niet waarom zij zo reageert en Dhanie niet, misschien omdat Koet hier geboren is, maar er is iets raars met mijn kamer en haar, want wij reageren allebei zo. Kan iemand me helpen?
Liefs Wolvin.

PS. Koetje en ik zijn heel erg close, ze kruipt in mijn nek, gaat daar slapen, komt naar me toe als is verdrietig ben, enz. Kan onze band ook iets met de gevoelens te maken hebben, aangezien wij de enige zijn in huis die het voelen.
Ingezonden:  04 Apr 2013 15:30
Dag wolvin,

Dit is niet raar hoor, de hond van mijn moeder heeft een gedeelte in de woonkamer waar hij niet wil zijn. Hij is daar echt met geen poot in te krijgen.
Dieren hebben sterke zintuigen, het kan heel goed zijn dat de geest van onze vorige hond daar veel is en dat hij daarom daar niet heen wil.
Zelf heb ik contact met overledenen, zij kunnen heel sterk aanwezig zijn bij andere dieren/mensen.

Groet,
Layla
Ingezonden:  04 Apr 2013 17:34
Oke bedankt dat je hierop regeerde, niemand anders deed het.
Groet van mij
Ingezonden:  19 Apr 2013 19:02
beste wolfje,ik heb jou al vertelt dat een dier erg sensitief is ,en alles als een antenne opvangt,de reactie slaat op de ( poes of kat),jij straalt al negatieve straling uit voor dat jij jou kamer instapt,met de gedachten, wat gaat er nu weer gebeuren, dus creeer jij als waren een angstbeeld.dat het dier opvangt en gestrest van wordt,ik kan dat best begrijpen, wat jij al gezien  en gehoord hebt in jou kamer,dat komt dat jij  nu paranormalen gave aan het ontwikkelen bent,en sommigen entiteiten zich nu al willen manifesteren,terwijl jij daar nog niet aan toe bent,en nu krijgt jij ook nog, dat jij regelmatig  gaat dromen(is geen droom) dat jij valt in b,v,b een  put,en dan wakker schrikt( dat legt ik jou later wel uit),waarom? ga jij jou kamer niet met een licht kleurtje sausen of behangen ,en zet een paar plantje,s op de vensterbank,of tafeltje,neem een tijd schakelaar en zet daar een klein lampje op,met liefst een radio er bij en zet hem op de tijd dat jij meestal de kamer in gaat,Als je gaat slapen, denkt dan in jezelf, wie u ook bent, ik kan u nu niet helpen, maar wilt het later doen,enof proberen als ik sterker bent,,,,bedankt dan de kracht en jou beschermer,s,,,met grt van mij
Ingezonden:  19 Apr 2013 20:13
Oke, bedankt! Maar het verklaard nog steeds niet waarom mijn ene kat (Koetje) zo raar doet en de andere niet!
Groetjes terug.
Ingezonden:  20 Apr 2013 12:00
wolfje,dat is net met mensen,de een is gevoeliger en zeer sensitief,en paranormaal open staand,de ander nuchter en zeer realistich ingestelt,dat is namelijk ook met dieren zo,de een is aanhankeler dan de ander,en uiteraard ook gevoeliger.....met grt van mij
Ingezonden:  23 Apr 2013 15:25
Oke! groetjes Teruggg
Ingezonden:  18 Sep 2013 16:36
omdat dhanie helderziend en helderhorend is en uw andere poes koentje niet dit heb je bij de mens toch ook niks verkeerd aan veel liefde en licht disneyfreakje
Ingezonden:  24 Dec 2013 10:44
Sterker nog, dieren hebben inderdaad zeer sterke zintuigen.
Ikzelf heb 3 katten waarvan 1 helemaal wit en ook doof, maar op een avond werd hij wakker gemaakt, en begon wild om zich heen te kijken alsof hij iets volgde. Ik heb me toen even geconcentreerd en zag een balletje ter grootte van een pingpongbal om hem heen cirkelen. Er werd simpelweg met hem gespeeld, maar hij was er zo bang voor, het was gewoon zielig. Ik heb diegene weg gejaagd dmv energie en sindsdien is het niet weer gebeurd. Ongetwijfeld hadden mijn andere katten het wel leuk gevonden.