»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  07 Sep 2008 15:49
Ok gister was ik met mijn vriendin in Maastricht en daar heb je en kleine kapel, echt 4 bij 4 ofzo,

ik leg even kort uit wat er is gebeurd.
Ik stap naar binnne want ze wou daar even binnen kijken.
het moment dat ik naar binnen stap  slaat me hart over, en komt er een druk op me borst alsof ik niet kon ademen.

de chakra's in me hoofd, borts en buik deden zeer.
Toen heb ik geprobeerd de pijn los te laten en dat lukte alleen kreeg me vriendin het direct,
dus d.m.v helen heb ik de pijn terug genomen in bij me gehouden.

Het lijkt alsof ik alle emoties van al die mensen die daar door de jaren zijn geweest nu bij me draag. ik durf het ook niet los te laten omdat er dan misschien iemand anders dat op zich krijgt...

De hele dag heb ik zoiets gehad dat ik mijzelf gewoon van kant wil maken maar ergens weet ik dat dit nniet mijn pijn is.
Ik tril ook nogsteeds echt heel eng.

Ik heb dus fysieke en emotionele pijn die niet van mij is!
kan iemand mij helpen??? ik weet hier geen raad mee.
Ingezonden:  17 Sep 2008 09:22
Ga op een rustige plaats op een rustig moment recht op een stoel zitten met beide voeten plat op de grond. Leg je handen losjes op de bovenbenen en sluit je ogen. Probeer je te ontspannen. Maak je hoofd leeg. Stuur elke aardse gedachte uit je hoofd. Adem heel rustig en diep. Adem met je buik, niet met je borst. Als je moeite hebt met ontspannen denk aan de zee. Zie in gedachten het water op het strand rollen om vervolgens weer terug te stromen naar zee. Probeer je adem aan het ritme van de zee aan te passen. Adem in als het water het strand op rolt. Houdt je adem een fractie van een seconde in totdat je het water weer terug naar zee ziet stromen. Adem dan weer heel rustig uit. Trek als het ware bij het inademen het water het strand op, en duw het water vervolgens met uitademen weer terug de zee in. Het enige dat je nu nog in je hoofd hebt zitten is de zee en het water dat heen en weer stroomt. Blokkeer elke andere gedachte. Je zult merken dat je steeds meer ontspannen wordt. Als je zo ontspannen bent, dat je je niet meer bewust bent van je omgeving doe je het goed. Het kan zijn dat je allerlei flitsen, kleuren en beelden gaat zien, hoewel je je ogen nog altijd dicht hebt en je hoofd leeg. Dat hoort erbij en geeft aan dat het je gelukt is om in je onderbewustzijn te komen. Het is belangrijk om je voeten gedurende de hele meditatie plat op de grond te houden en zodoende contact met de aarde te houden. Probeer, als je volledig ontspannen bent, je voor te stellen dat je hoofd aan de bovenkant open gaat en dat vanuit de hemel één grote dikke straal prachtig wit licht naar binnen stroomt. Dat licht stroomt dan via je hoofd naar je nek, schouders, armen en borst, benen en voeten. Het licht verlaat via je voeten je lichaam en stroomt de aarde in. Laat met dat licht alle emotionele en fysieke pijnen je lichaam uit stromen. Zie het maar als een spirituele spoeling. Het komt allemaal neer op visualiseren of zoals je wilt fantaseren dat die straal licht dat via je hoofd binnenkomt alle negativiteit uit je lichaam spoelt. Dat licht bereikt elke plek van je lichaam en verlaat samen met de pijnen die niet bij jou horen via je voeten je lichaam en worden aan de aarde afgegeven. Houdt dit zolang vol als je prettig vind. Als je "schoon" bent sluit je de bovenkant van je hoofd weer en laat het nog aanwezige licht de aarde in stromen. Zodra je helemaal leeg bent kom je weer langzaam bij bewust zijn. Je voelt je voeten weer op de grond staan en je handen weer op je benen liggen. Je opent langzaam je ogen en draait je hoofd, nek en schouders los. Blijf nog even lekker nagenieten van deze heerlijke ontspanning.

Bij mij werkt bovenstaande meditatie heel goed. Probeer het maar. Als het je niet in één keer lukt probeer je het op een ander tijdstip nog een keer. Je zult merken dat je na veel oefenen steeds vlugger in je onderbewustzijn komt.

Succes met deze oefening en ik hoop dat hier wilt laten weten hoe je het ervaren hebt.
Ingezonden:  17 Sep 2008 15:47
dankjewel!!! ^^ heb deze oefening al eens geprobeerd van de week maar kam niet to rust omdat ik geen rust kreg vanuit de omgeving, overmorgen weer op een rustige plek dus dan ga ik het maar weer eens proberen! thank you very much!
Ingezonden:  14 Okt 2008 15:15
Hoe gaat het nu Stinky? Is deze meditatie gelukt en ben je je negatieve gevoelens kwijt?

Wat een mooie meditatie, Blanky! Hele simpele, maar qua visualisatie een hele mooie voorstelling.

Liefs, Judith
Ingezonden:  20 Okt 2008 08:32
Ach, het leven is op zich al ingewikkeld genoeg
Ik ben van mening dat je dingen niet moeilijker moet maken dan het is.

Stinky (hoe kom je eigenlijk aan die naam ), ik hoop dat je nog even wilt laten weten of het uiteindelijk gelukt is. Ik ben overtuigd van de werking maar behoeft enige oefening. Vol blijven houden, hoor! Je merkt het direct als het goed gegaan is. Het is namelijk heel lastig iets te be- of omschrijven als de ander het nog nooit zelf ervaren heeft. Maar als het je eenmaal een keer gelukt is zul je zeggen van: "Ooooh, nu begrijp ik wat hij bedoelt...." en zul je je eigen draai erin vinden en wellicht zelfs hier en daar iets aanpassen aan je eigen idee.
Ingezonden:  20 Okt 2008 15:01
sorry voor de late reactie, het gaat nu veel beter heb wat negatieve energie bij mijzelf en bij me vriendin kunnen wegwerken aan haar is meer te werken dan aan mij, gelukkig blijf ik zelf nog staan oh dde naam komt omdat ik zo genoemt ben. werkte als roady voor een band genaamt the stinksisters en ik was het kleine stinky >.< leuk... dus ik ben die maar gaan gebruiken


maar het is  idd gelukt kan me vriendin er ook mee in nemen en dan zie ik haar daar staan en dan hou ik haar voeten droog als we het samen doen! Ik kon haar dus zien en de negatieve energie ook, ging van haar buik razend snel om haar heen en in de zijkant van haar hoofd, was en donker paarse vlek in haar aura die ik nog neit weg heb gekregen maar kan het wel onderdrukken nu alleen nog ff verhuizen zodat ik het kan wegwerken :P 200 km is niets niks
Ingezonden:  21 Okt 2008 08:57
Altijd fijn om te horen dat m'n afvies iemand heeft kunnen helpen. Toppie!
Ingezonden:  26 Mei 2010 20:16
Is Stinky nog weleens online dat iemand weet? Ik heb een belangrijke vraag aan hem.