»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Uitleg mijn paranormale gaven.
Ingezonden:  14 Mei 2013 20:34
Hallo lezers van het forum!

hierbij wil ik jullie na de voorstelronde, uitleggen wat mijn paranormale gaven zijn, en hoe ik ze gebruik.

-erg sterke voorgevoelens:
  ik kan op basis mijn gevoel, aanvoelen of er iets erg gaat gebeuren, of dat er iemand te overlijden komt die dierbaar is, of zelfs uit een andere familie dan de mijne! ik kan zelfs de locatie aangeven, naarmate ik dichter in de buurt bij de plek kom! om een voorbeeld te geven, een vriendin van mij, zat vrolijk achter de pc, tot ik een gevoel kreeg, en haar vroeg, Rimke (naam veranderd om privacy redenen), ik heb het gevoel, dat er iets niet goed is in jou familie, is er toevallig wat gebeurt? waarop Rimke antwoorde: huh nee? dus ik dacht, hm.. oke. en ging verder met mijn ding, 2 minuten later werd Rimke gebeld. ja, haar oma was 2 minuten ervoor overleden..

-Aura's lezen:
ik zie hoe iemand zich voelt door de kleuren die ik om diegene heen zie. dit kan ik overegins ALLEEN als ik me goed concentreer op die persoon. hoe ik dit doe? ik concentreer mijn ogen op een bepaald punt op die persoon, zonder met mijn ogen te knipperen, daarna verdwijnt mijn beeld om de persoon heen, en zie ik alleen de persoon zelf nog, dan sluit ik mijn ogen, zie de schim van diegene, met felle kleuren er omheen, woala, de aura!

-geesten zien, af en toe praten via gedachte:
heb me er in deze periode van mijn leven tijdelijk voor afgesloten, ben van plan hem weer te openen warneer ik mijn eigen leven ook weer op orde heb..!
toch, mijn eerste ervaring met geesten was toen ik 6 was, en ik herinner me jet nog als de dag van gisteren: na een hevige ruzie met mijn zusje, moest ik van mijn ouders naar bed, natuurlijk lukte het me niet om half 1 in de middag te slapen, en ik keen maar lekker naar het plafond, vervolgens, een grote, ronde, zwarte vlek verscheen op het plafond, het draaide in cirkels van 360 graden linksom (tegen de klok ik) vervolgens hoorde ik een stem: "kom me maar halen" waarop ik zei dat ik bang was.. de schim vloog met een snelheid op me af, met het akeligste geschreeuw dat ik ooit heb gehoord.. ik knipperde met mn ogen, en het was weg..

slaapwandelend contact:
moeilijk uit te leggen, krijg het zelf niet mee.
meest bijzondere ervaring: ik ging slapen, en dit deed ik denk ik in mijn slaap: mijn bureau en bureaustoel naar mijn bed geschoven, en vervolgens een stukje papier afgescheurd van een blaadje, een pen gepakt, en gaan schrijven.
toen ik de volgende ochtend wakker werd, stond dit op het papier: "+ 8 .. .. . .. . (op de puntjes stonden ook cijfers, maar die geef ik liever niet, aangezien ik weet wat het betekend..) deze plus, bleek voor een kruisje te staan, en de cijfers.. dat waren versen in de bijbel.. die mijn excacte leven zo ongeveer beschreven..

vragen?
stel ze gerust!

Phen0minum
Ingezonden:  14 Mei 2013 21:28
duidelijk
Ingezonden:  14 Mei 2013 21:56
ik zie 24/7 schimmen per dag
maar het punt is ik wil hier over weten wat ik voor mijn oog schimmen ziet
zo als streepjes
rondjes en meer . echt die vage dingen.
met licht puntjes soms zo helder net of er foto gemaakt wordt.
wat is dat ?
Ingezonden:  15 Mei 2013 10:40
@Sleutelman...zijn het geen mouches volantes wat je ziet?
Wat je schrijft is voor mij nm. erg herkenbaar, maar bij bij zijn het dus echt mouches (veroorzaakt door een infectie in mijn geval).
Ik heb geen gaven voor zover ik dat zelf kan bepalen, dus heeft het bij mij een lichamelijke oorzaak, niets ernstigs hoor.

@PhenOminum, excuses dat ik even off topic ging in jouw post.

Rose.
Ingezonden:  15 Mei 2013 10:47
ik weet niet of een van jullie het nummer van within temptation - faster kent? in het begin zegt een oude vrouw: "we are the things, you see, in the corner of your eyes"
dit klopt, vertoningen van "niet wereldse" dingen, zoals de spirituele wereld, willen zichzelf wel eens laten zien. dit kost deze "spirits" ontzettend veel kracht, daarom laten ze zich meestal alleen zien in vlekjes, schimmen, of wat dan ook.

als jij een foto maakt en je ziet witte, roze of welke kleur dan ook, bolletjes. dan zijn dit meestal aura bolletjes, zelf heb ik geen idee wat dit betekent, maar mooi vindt ik het wel..!

Phen0minum
Ingezonden:  16 Mei 2013 21:39
ik zie namelijk strepen keer vallen op de lange weg een keer toen ik in auto zat dat was eng !
grote velle schimmerige strepen
daar moet keer wat aan gedaan worden
of ik idd een toverkracht of iets blijkt te hebben dat nog niet actief is maar ik het wel ziet .
Ingezonden:  20 Mei 2013 01:44
Sleutelman, zie je kleine lichtbolletjes om je heen of op een korte afstand? Wat ik ervan weet is dat die bolletjes de energie is van een entiteit die zich door de aura willen drukken. Vaak proberen ze zich dan te nestelen in een chakra. Er zijn entiteiten die die bewust proberen, maar het overgrote deel is er niet van bewust en zoekt licht of aarding. Hoe meer je bezig bent met spiritualiteit, hoe aantrekkelijker je aura wordt. De entiteit zoekt een chakra op die openstaat. In een gesloten chakra kan de entiteit zich niet in nestelen. Maar daar doe je weinig aan, bij de meeste mensen staan bepaalde chakra's altijd open of zijn ze niet geactiveerd. Het is niet eenvoudig om door een de aura heen te dringen, en vaak lukt dit ook niet en lost de energie van de entiteit op in laag van de aura of kaatst af. Hoe dit precies werkt is me nog onduidelijk. Wat maar goed is, want de energie van een entiteit in een chakra is niet best en je kunt er letterlijk ziek van worden.
Ingezonden:  30 Jun 2013 18:01
Hey Phenomimun, zoals je zelf al zegt als er vargen zijn stel ze gerust nou bij deze.. Maar voor ik de vraag wil stellen wil ik even iets toelichten ivm je auro en lichtbolletjes. Ik heb heellang gedacht dat die lichtbollen lensfouten waren op me camera tot ik van iemand te horen kreeg dat het orbs warens / entiteiten. Affin zo nuchter als ik ben deed ik het af als larie maar op een zeker moment ben ik er mee gaan experimenteren. En wat bleek ik kon die bolletjes sturen met me gedachte en juist bewust fotograferen. Echt heellang ben ik niet doorgaan met het experiment omdat een maat van me mij als "freak"neer ging zetten en ik op zijn commando het trucje moest vertonen. Anyway dat het geen lensflares zijn dat weet ik 100 pct zeker.

Maar wat ik je eigenlijk wilde vragen is of je in je jeugd tijdens je slaap of droom ooit een ontmoeting hebt gehad met iets of iemand waarbij je een soort van contract moest tekenen waarin tevens je leeftijd van "80" vermeld werd?

klinkt zoiets je bekend in de oren?

greetsz