Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  17 Mei 2013 14:09
lieve mensen,ik hoor steeds meer dat mensen toch bang zijn voor de dood,(begrijpelijk) de grootste angst is voor het onbekende,maar ik vind het toch dwaas om daar angst voor te hebben,ik heb meer angst voor de onzekerheid ,dan de zekerheid( de dood dus),,,,mensen geloven niet in B.v,b, reincarnatie maar weten toch dat een rups een vlinder wordt,rups laat velletje achter, ,een made wordt  een vlieg,made laat velletje achter,dat is de natuur zeggen de wetenschapper,s( maar wat is natuur dan?)als je dat vraagt? geen antwoord...wat heb dan het leven voor zin???als dood ,dood zal zijn???nu,lieve mensen,stel dat wij de rups zijn,ons lichaam is de cocon waar onze ziel in leeft,na het ontpoppen(dood gaan)treden wij ook daar uit,en laten ons velletje achter om aan een nieuw avontuur te beginnen....waar alleen liefde, geluk,geen pijn,of egoisme is,en onsterfelijk wordt, met een nieuw lichaam zonder gebreken ,en met jou eerder  overgegane ouder,s of  broer,s zuster,s kinderen verder mag  gaan,,,,(en moeten wij daarover  angst hebben)?????nee toch,,.......natuurlijk kan ik niet bewijzen dat het zo is...maar kunnen jullie dan bewijzen dat het zo niet is,,,,met grt van antota....
Ingezonden:  21 Mei 2013 16:33
Hallo Antota!
Ik denk niet dat er een reden is om bang te zijn voor de dood, en dat ben ik zelf ook niet.
In tegen deel, het lijkt me erg vredig. Ik heb ooit gelezen over een man die iets van 14 uur lang dood was, maar weer op wonderbaarlijke wijze tot leven kwam.
Hij vertelde over een plek die te vergelijken was met de hemel, en dat er engelen waren die hem terug naar de aarde gestuurd hadden, omdat het nog niets zijn tijd was.
Als ik lees over zo'n plek, en over engelen, kan ik het me niet voorstellen dat iemand bang is voor de dood.
Liefs, Wolfje
Ingezonden:  22 Mei 2013 12:33
hallo wolfje,die man (wat jij gelezen heb) was in coma, ik kan jou ook en stuk vertellen ,twee auto,s botsten op elkaar,de chaufeur.s stonden naast hun auto,en begonnen te kibbelen,van het is jou schuld,nee zij de ander het is  jou schuld,gingen  zo een tijdje door, toen ze in de gaten kregen dat er een persoon achter  hun stond ,en hun vertelden dat ze samen overgegaan waren,dus helemaal geen zin had wie schuldig was,,,er was ook een rijk persoon die s,nacht,s een stem hoorden, van  ik kom je morgen halen,,,(dus de dood) hij de anderen dag een vliegtuig nam om te vluchten, naar een onbekende plaats,nam voor de zekerheid nog een trein reis,en kwam tenslotte aan in een heel klein dorpje,kwam bij een boerderij en zag een boer op een hek zitten,hij ging naast de boer zitten ,en ging zijn verhaal vertellen,toen hij klaar was met zijn verhaal,,,,zij de boer,,,zoo,ben je er nu eindelijk..(dus was de dood)...ik wil daar mee zeggen dat het on nodige energie verspilling is om de dood jou leven te laten beheersen,daar er maar twee dingen voor de mens zeker is,wij worden naakt geboren ,en gaan later z.g,n, dood,,,,ben blij dat jij op jou leeftijd toch die soort zaken overdenkt,,,,maar staat er niet telang bij stil,,,met grt van antota,,,,
Ingezonden:  22 Mei 2013 15:18
Hallo Antota,
het is niet dat ik er te lang over na denk. Je ziet gewoon zo veel van de dood om je heen. Radio, omgeving, TV,krant dat het moeilijk is om er omheen te kijken.
Door wat we door de media zien, is het ook moeilijk om de dood niet als een negatief iets te zien. Natuurlijk doet het pijn voor de geliefden, maar ik denk niet dat de dood zo slecht is.
Groetjes