»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Advies gevraagd over mogelijke paranormale eigenschappen
Ingezonden:  20 Mei 2013 01:16
Lieve mensen,

Vandaag ben ik reeds weer geconfronteerd met het paranormale. Het is iets wat op me afkomt, en ik doe totaal geen moeite voor. Nu wil ik graag een aantal dingen weten en of hoe ik hier mee om moet gaan.

Ik heb het onderstaand aan niemand verteld.

Vandaag zijn de twee broertjes gevonden. De arme jongens zijn door de vader omgebracht. Ik weet dat dit wel zeer recent en een gevoelig onderwerp is, en ik toon respect voor alle nabestaanden, maar gezien mijn ervaring van afgelopen week heeft het wel weerslag op deze omstandigheden. Ik zoek geen aandacht, ik wil alleen weten wat ik hiermee kan en wat ik er aan heb. Ik blijf dus graag anoniem.

Het ging als volgt:

Afgelopen week voor het slapen gaan, lag ik nog wat rustig in bed met mijn ogen dicht. En toen kwamen de beelden. Zoals altijd en ongevraagd. Ik zag voor me wat de vader had gedaan en waar ze lagen. Ik dacht: ik zeg maar niks, want niemand geloofd het. Had ik het maar opgeschreven en in een enveloppe gedaan en opgestuurd als bewijs, want is het echt nagenoeg identiek. Nogmaals: Ik vraag er niet om, het overkomt me gewoon dat ik bepaalde beelden zie.

Wat ik waarnam: ik kwam binnen op een grasveld met een sloot. Aan de linkerkant stond een soort schuur/huisje op een afgelegen plek. Het schuurtje nam ik waar als rood/steen/grijs. Daarnaast zag ik een betonnen structuur. Ik zag beelden hoe de vader de jongens in "het beton" legde. Daarna zag ik niets meer. Ik zag vandaag op het nieuws een luchtfoto, en ik schrok er gewoon van. Als ik het een week geleden had uitgetekend dan was het 100% identiek. Maar nu komt het: voordat ik zag dat de vader bezig was met het beton, zag ik de jongens naast een donkere prullenmand liggen in een park. Hij sleepte de jongens via een soort helling naar boven. Toen werd het donker en zag ik niets meer. Mijn gevoel zei dus: ze zijn niet omgebracht op de plaats waar ze zijn gevonden.

Ik dacht bij mezelf: ik zeg maar niets. Men geloofd het toch niet, dacht ik. Dus ik hield het voor me. Daarnaast had ik geen plaatsnaam/locatie. Dus veel had men er toch niet aan gehad.

Nu is het probleem dat de beelden soms niet helemaal duidelijk zijn, of door elkaar heenlopen of aan elkaar verbinden. Moeilijk uit te leggen. Is dit normaal? of is dit gewoon omdat ik geen ervaring heb? Ik weet wel dat ik niet moet vragen om plaatsnamen, exacte locaties e.d. die lijken nooit te kloppen bij mij. Wat ik krijg toegesproken is vrijwel altijd onjuist. De beelden zijn altijd nagenoeg exact. Is dit ook een gebrek aan ervaring? of klopt het? Ik ben een beginner en ik heb het min of meer weer her-ontdekt dat ik dingen zie en moet accepteren dat dat niet weggaat. Ik zou graag met een ervaren paragnost willen praten, om te zien of er overeenkomsten zijn.

Vriendelijke groet,

Aura1111
Ingezonden:  20 Mei 2013 09:54
Dat is idd normaal, vele vinden het moeilijk te interpreteren. Ook qua plaatsnamen/lokaties hebben vele er moeite mee. Het kan wel beter worden door oefening.
Ingezonden:  20 Mei 2013 12:29
Ja inderdaad. Ik merk bijvoorbeeld dat sommige gebeurtenissen zich samenvoegen in 1 beeld. Alsof ze overvloeien. Alsof het door elkaar loopt en daarmee kun je in verwarring komen van hoe iets samenhangt. Dat weet ik pas zodra ik een bevestiging krijg. Ik zie dan korte "filmpjes" voor me. Soms lukt het me om het filmpje opnieuw te draaien. Ik kan wel op en en neer kijken, links en rechts kijken. Heel af en toe lukt het me om 360 graden vrij om mij heen te kijken en rond te lopen, alsof ik er zelf aanwezig ben. Het is wel altijd op ooghoogte. Alsof ik er achteraan loop.

Ik heb ook het idee dat bepaalde beelden of objecten soms symbolisch zijn. Net zoals in een droom. Maar over het algemeen zijn de bewegende beelden wel heel helder en duidelijk.

Ik weet niet zo goed wat ik er mee aanmoet. Ik ben toch wel van nature een redelijk sceptisch en rationeel persoon, al is dat steeds minder geworden de laatste jaren. Soms heb ik weer zo'n ervaring welke ik niet meer kan negeren.