»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Magnetiseren / hand opleggen
Ingezonden:  27 Mei 2013 12:18
Ik weet niet of dit magnetiseren is of reiki of wat dan ook. Wat ik doe is mn handen tegen elkaar aan houden ter hoogte van mn hart. Ik draai met mn rechterhand enkele keren richting mn hart, en haal dan mn handen ietsje uit elkaar. Tussen mn handen voel ik op een gegeven moment een kracht alsof mn handen tegenpoolen zijn geworden. Hoe beter ik me concentreer, hoe groter en sterker deze kracht wordt. Dan leg ik beide handen op een pijnlijke plek bij mensen, en zo genees ik hen meteen of op langer termijn.

Maar ik merk dat ik er zelf erg moe van word, en dat slaat daarbij ook nog eens om mn lichamelijke zwakte, nml mn rug. Heeft iemand tips voor mij om dit te kunnen voorkomen? Ik weet pas een paar maanden van mijn beschermengel dat ik dit kan, maar heb geen idee wat ik doe...
Ingezonden:  30 Mei 2013 18:33
Magnetiseren heet dit

Je kan leren om jezelf af te sluiten voor anderen, want je neemt zo onbewust dus energie van anderen op.
Ingezonden:  31 Mei 2013 13:28
Quote:
Magnetiseren heet dit


Kijk, dan weet ik dat ook weer!
Weet je dan misschien ook hoe ik mezelf afsluit voor die negatieve energieen? Dmv het visualiseren van een licht/goudkleurige koepel om me heen? (las ik eens ergens)
Ingezonden:  31 Mei 2013 14:45
Een koepel om je heen, goed aarden, gebruik van hulpmiddelen. Het is voor iedereen weer anders, probeer je eigen ding erin te zoeken.
Ingezonden:  31 Mei 2013 20:12
En aarden doe je door regelmatig flink te stampen, liefst in moeder natuur, toch?
Sorry voor alle vragen, ik ben wat deze gave betreft echt nog een beginnend sukkeltje