»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / nieuw hier en veeeel hulp nodig ajb
Ingezonden:  27 Mei 2013 22:24
hooii,,

Ik ben iris en ik ben 14 jaar

ik ben al sinds mijn geboorte paranormaal begaafd denk ik. ik zie en voel en praat heel soms met geesten ookal lijkt t vaak alsof ik tegen mezelf praat.  ik voel andermans gevoelens en kan deze beïnvloeden. ik zie aura's. verder kan ik ook soms dingen laten bewegen (telekinese) en heb ik dejavu's en voorspellende dromen. Ik ben nu vooral bezig met de elementen. Al vanaf groep 3 ben ik bezig met lucht sturen. Dat kukt me echt goed en vuur lukt me ook een beetje. Ik wil alleen water zo graag ontwikkellen en als laatste aarde. Iemand tips of heeft er iemand ervaring mee die me kan helpen?
Ingezonden:  28 Mei 2013 13:56
Welkom Iris,

Met water moet je niet te snel willen gaan, het is lager in energie dan lucht. Probeer eerst in een rond bodem schaal welke op een vaste ondergrond staat een beetje water m.b.v. telekinese heen en weer te laten zwenken.
Ingezonden:  03 Jun 2013 21:33
Bedankt!  Dat lukt wel een beetje maar nog niet echt.
Ingezonden:  04 Jun 2013 11:24
Het zal ook niet snel gaan, dit vergt veel oefenen,denk aan maanden tot jaren (hangt er persoon af).
Ingezonden:  17 Jun 2013 15:33
hoii, hoe doe je dat eigenlijk, lucht sturen enzo?
het lijkt mij wel leuk om te kunnen. natuurlijk gaat het dan nog wel lang duren voor ik het kan maar ik wil het wel proberen te leren. ik ben nog niet zolang bezig met dingen zoals auras zien ik kan het dan ook nog maar een heel klein beetje. maar kan je dat leren, lucht sturen? zo ja, hoe? want ik zou het heel leuk vinden om te kunnen. ik hoop dat je dit nog leest,
groet, enid.
Ingezonden:  17 Jun 2013 15:47
Ik wil ook lucht kunnen sturen
Ingezonden:  17 Jun 2013 17:46
Hey,
Sinds dit bericht ben ik bezig geweest met energieën sturen. Nu kan  ik bv. Energie uit een bloem haleni dan meteen verwelkt. En op dat lucht sturen: vanaf mijn vijfde geloofde ik er in dat het mogelijk zou zijn om te kunnen doen. Met een paar vriendinnen lukte het toen ook. Iedereen heeft een eigen element die je tegenkomt wanneer je er klaar voor bent. Mijn element is dus lucht. Ik stel me sinds een paar maanden voor dat de oost'west'zuid'noordelijke winden met een soort touwen aan je handen vast zitten. Als je dan je handen omhoog doet gaan de winden mee. Zo kan je zr steeds van hoog naar laag brengen enzo. Gewoon experimenteren. Zoek eerst je element dje kan je dan het snelste leRen. Hopelijk hebben jullie zo genoeg informatie?
Ingezonden:  17 Jun 2013 18:01
ok, maar hoe zoek je eigenlijk wat je element is? :s
en met lucht sturen, kan je dan bijvoorbeeld wind maken? of moet ik er me iets heel anders bij voorstellen?
en hoe zie je dan als het lukt?
groet, enid.
Ingezonden:  17 Jun 2013 18:21
Enid, om het te kunnen moet jij jezelf eerst meer in balans brengen. Mediteer, doe dit dagelijks voor minimaal een maand voor je verder wat gaat doen, maar blijf het daarna ook doen. Na zegge een maand moet je proberen de energie stomen om je heen te leren voelen. Begrijp, alles om je heen is energie. Wind is ruw gezegd bewegings energie. Maar ook een tafel bestaat uit energie, de energie die moleculen, atomen, pro- neu- en electronen en quarks bij elkaar houdt. Maar er zijn ook energie lijnen door overal doorheen lopen, deze moet je echt voelen om te weten wat ik bedoel.
Als je eenmaal van alles wat wel en niet leeft de energie kan voelen heb je een goede basis om materie te kunnen sturen. De fase (element) van deze materie hangt puur van jou af. Waar heb je de meeste affectie bij, water (vloeibaar), lucht (gas), aarde (vast) of vuur (plasma)? probeer je daarop als eerste te focussen
Ingezonden:  17 Jun 2013 18:55
Bedankt Psylor,
ik kan soms een beetje tintelingen voelen als ik mijn handen dicht bij elkaar houd en dan beweeg, hoe langer ik dat doe, hoe meer tintelingen. Bedoel je dat, met energie voelen? Soms kan ik ook een licht gekleurd randje om mensen zien, ook vooral als ik moe ben (ik denk het begin van auras zien).
Sorry als ik een beetje vervelend ben of dom lijk ofzo, ik ben nog maar 11, in augustus 12 (1ste middelbaar) :S

En telkens als ik mediteer, begint mijn rechtervoet meestal heel hard te tintelen. heeft dat ook te maken met energie? of 'slaapt mijn voet' dan gewoon?
Ingezonden:  18 Jun 2013 12:10
Ja en nee, het is idd een s.v.m. energie voelen, maar je moet bewust worden van alle energieën om je heen. Het kunnen voelen en/of zien alsof je door een derde oog kijkt. Dit is dus niet een tinteling.
Ingezonden:  18 Jun 2013 13:18
oke, bedankt
Ingezonden:  20 Jun 2013 18:42
Hallo ik zou ook graag willen luchtsturen ik heb vaak geoefend met een psi wheel is dat ook een soort van lucht sturing of is dat gewoon iets met gedachten kracht grt joey
Ingezonden:  20 Jun 2013 19:49
Dat is telekinese. Dat is ind kortgezegd dingen met je gedachten laten bewegen
Ingezonden:  21 Jun 2013 14:34
dat dacht ik al maar hoe zou je de lucht dan moeten sturen???
Ingezonden:  26 Jun 2013 00:21
Staat hierboven
Ingezonden:  21 Aug 2013 18:03
hoi, ik ben een jongen van 17 en al van kleins af voel ik dat ik speciaal ben maar ik weet niet precies wat het is bvb ik zou graag elementen kunnen sturen maar na al die jaren oefenen lukt het me gewoon niet pleas help me het te vinden.
Ingezonden:  21 Aug 2013 18:12
Hallo dieter.
Begin met mediteren. Elke dag min. Kwartier en bouw het steeds op. Zo kan je je beter concentreren om energie te voelen. Ik had laats opeens een inkeer en voelde de energie van alles om mij heen. Nu moet ik nog keren die te kunnen beïnvloeden.Het lukt al aardig met vuur lucht en natuur maar water is en blijft zo moeilijk. Als je het wilt leren moet je eerst je element kennen. Zoek uit welke dat is. Zo kan je verder gaan
Ingezonden:  21 Aug 2013 21:46
Dankjewell!! @justdoit
Ingezonden:  22 Aug 2013 15:54
ik denk dat ik al weet welk element ik heb als ik by vuur in aanraking kom doet het soms rare dingen bvb het vergroot of komt naar me toe, en lucht ook alleen kan ik dit niet echt beschryven.
Ingezonden:  25 Aug 2013 17:20
Dat is inderdaad het begin van energie sturing. Bedenk, alles bevat energie, je moet deze leren voelen als justdoit al zij. Door met in het begin door met jou element vuur te oefenen, doe het wel op een veilige plek voor als er per ongeluk een steekvlam ontstaat. Van vuur af kan je met andere elementen aan de slag gaan welke lager in energie zijn. Simpel gezegd, hoe warmer een element hoe meer energie het heeft. Vast, ofterwijl aarde heeft het minste energie, daarna vloeibaar als water, vervolgens gas en dan plasma (vuur). Voor vinden velen het makkelijkst door de hoge energie die het heeft. Heb je dit eenmaal onder controle dan kan je verder gaan met bijvoorbeeld een bloem groter te laten groeien dan zijn soortgenoten door hem extra energie te geven. Doe dit alleen niet op dieren of mensen, dit kan zeer ongewenste effecten hebben als je niet weet wat je doet. Plus het is absoluut niet netjes om zonder toestemmen aan andermans energie te zitten.
Ingezonden:  25 Aug 2013 17:59
Hoe kan ik erachter komen wat MIJN element is
Ingezonden:  26 Aug 2013 06:44
Het element waar je de meeste affectie mee hebt
Ingezonden:  26 Aug 2013 22:05
Dus als  ik vuur heel mooi vind om naar te kijken is dat mijn element zeg maar hahah
Ingezonden:  26 Aug 2013 22:09
Quote:
Alicee
je neemt het niet serieus dus ga ik je niet helpen. Ik wil iedereen helpen maar dan moet je het serieus nemen
Ingezonden:  27 Aug 2013 14:31
Nee ik neem t wel serieus!! Maar ik bedoelde eigenlijk dus als ik vuur mooi vind enzo isdat dan mijn element sorryals je t anders opvtte dat was niet mn bedoeling want ik neem het echt serieus en het was maar een voorbeeld

Nogmaals sorry x
Ingezonden:  27 Aug 2013 18:14
Ik kan luchtsturen maar de laatste tijd wil het niet meer zo goed lukken
Heeft iemand mischien tips om mij terug op gang te laten komen?
Ingezonden:  27 Aug 2013 18:17
Oke dan. Je moet kijken waarmee je het het meeste hebt. Niet of je het mooi vind maar waar je je het meest aan bind. Zolang je je element niet weet ben je er nog niet klaar voor. Je weet vanzelf je element en zo ook wanneer je er klaar voor bent.
Ingezonden:  27 Aug 2013 18:19
Kacper je kan verschillende technieken proberen. Bv op internet opzoeken of zelf leren ontdekken. Als iemand wie dan ook vragen heeft over iets kan je me altijd mailen naar xcookielady@gmail.com
Ingezonden:  27 Aug 2013 19:21
Justdoit ,hoe weet jij al die dingen eigenlijk?
(als ik dat mag vragen natuurlijk)