Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Vraagje
Ingezonden:  05 Jun 2013 21:17
Ik voel me vaak alleen. Wanneer ik mensen gelukkig zie word ik stiekem een beetje jaloers
Ik zou ook willen dat iemand van me hield. Krijg ik ook eens een relatie? Ga ik ook eens echt van iemand houden?
Ik heb een doel ik wil het zo ver mogelijk schoppen met school ga ik dat bereiken?

Ik schaam me echt om dit te vragen maar ik zit er echt mee

Dank u wel alvast

http://s1349.photobucket.com/user/xbirgul/med ...
Ingezonden:  05 Jun 2013 23:22
Ja, maar blijf wel open, blokkeer mogelijke relaties niet onbewust door je onzekerheid.

Je legt veel te veel druk op jezelf. Je moet van jezelf van alles, gaat daarin tot het uiterste, maar vergeet daarbij om aan jezelf te denken.

Begrijp me niet verkeerd, er is helemaal niks mis met idealen en doelen, maar je moet uitkijken dat je jezelf er niet in verliest. Dat je beseft dat er meer is dan dat er daar ook naar leeft.

Wanneer is het voor het laatst dat je echt genoten hebt met wat leuks doen met vriendinnen bijvoorbeeld? ik zie dat je wel bepaalde dingen onderneemt, maar alsnog blijf je in je hoofd met deze dingen bezig. Kijk je rond naar die ene persoon of vraag je je af wat het werkelijke nut is van lol hebben en plezier maken. Ik zie je, zelfs als je ontspant, teveel zorgen maken, teveel bezig zijn met je doelen.

Juist als je teveel gefocust bent, forceer je dingen. Dat leidt ertoe dat je doelen alleen maar verder weg lijken.

Ik kan je nu wel vertellen wat je carrière gaat worden en wie je zal vinden (en maak je maar geen zorgen!), maar wat draagt het bij om dat te weten? Het zal je verlangen alleen maar groter maken, terwijl het voor jou nu belangrijk is om je ook wat meer op andere dingen te richten. Wees blij me de motivatie die je hebt, want je moet er natuurlijk ook niet met je pet naar gooien. Probeer wat meer balans te vinden en vertrouw erop dat het vanzelf wel komt en dat je niet meer dan je best kunt doen.

Dat scheelt je een hoop piekeren in je hoofd, waardoor je weer wat meer in deze wereld kan leven i.p.v. in je gedachten .

- geschreven door Nyjama -
Ingezonden:  05 Jun 2013 23:30
Heel erg bedankt voor je reactie en de moeite die je ervoor hebt genomen Nyjama
Je hebt gelijk ik ben te veel met mezelf en gedachtes bezig
Komt dat denk je puur door mijn onzekerheid? Kan je me ook wat aanraden dat ik het op z'n minst verminder ?

Groet,
Pinar
Ingezonden:  06 Jun 2013 19:40
Nu toch maar even op mijn eigen account.

Het klinkt misschien heel stom, maar het heeft ook gedeeltelijk met je leeftijd te maken. Je zit nu eenmaal in een leeftijd dat je jezelf zoekt en je plaatst in deze wereld. Je hebt nog een leven voor je en je probeert daarin een weg te vinden. Accepteer dat. Hiermee bedoel ik dat je niet bij iedere onzekerheid bang hoeft te zijn 'dat dat niet hoort'.

Wel is het belangrijk om niet constant met deze dingen bezig te zijn en je er niet alleen maar door laat leiden. Echt goede tips heb ik denk ik niet, maar wel een paar.

- Begin klein. Als je 's ochtends in de spiegel kijkt, zeg dan eens 1 ding dat je goed, mooi, leuk vind van jezelf of iets waar je trots op bent. Dat mag van alles zijn. Het helpt je een beter beeld te scheppen en zorgt voor een gezonde dosis eigenwaarde.

- Koester je dromen, natuurlijk mag je je dromen volgen. Hoeveel citaten en gezegden wel niet terugslaan op "follow your dreams" zijn niet op twee handen te tellen. Het belangrijke is echter, wanneer je uit gaat of gewoon lekker ontspant, dat je wat meer probeert op te gaan in dat moment. De gedachten van toekomst en andere dingen iets makkelijker van je af laat glijden.

Kan het kloppen dat ik zie dat je ergens bang voor bent? Iemand in jou omgeving die een bepaalde toekomst heeft of een weg is ingeslagen die jij echt wil vermijden, zo wil jij niet worden? Ik voel een beetje, kan het het beste beschrijven als afkeer, jegens een bepaald persoon. Een soort boosheid die je liever niet uitspreekt, maar wel in je zit. Besef je dat jij een compleet eigen persoon bent, die zelf keuzes kan maken en zelf een weg in kan slaan.

Oja last but not least, wees jezelf!

Groet,

Nyjama
Ingezonden:  14 Jun 2013 19:18
Er wel een door iemand gezegd ga eerst van jezelf houden klinkt raar, maar daar zit heel veel waarheid in. als je van jezelf houd en vind dat je de moeite waard bent, dan pas kan je ook van iemand anders houden,  je straalt dat dan ook uit naar de ander.

even een tipje van mij.