»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / vreemd voorstel
Ingezonden:  12 Jun 2013 09:49
Ik maak hier iets heel aparts mee

Iemand in het buitenland heeft mij een voorstel gedaan met de vraag of diegene (vijf miljoen vierhonderdduizend USD) op mij bankrekening mag storten. degene die mijn foto kan lezen zal wel begrijpen wat er aan de hand is.

wat moet ik daarmee aan.
b.v.d.
Ingezonden:  12 Jun 2013 13:20
Echt niet doen. Ik weet niet wat er precies zou gebeuren maar het kan niet echt zo zijn. Ik heb ook wel een keer zo'n e-mail gekregen, niet op gereageerd want dan moet je je gegevens geven en wieweet wat er mee gedaan wordt.
Ingezonden:  12 Jun 2013 17:29
zeker niet doen krijg hier rare gevoelens bij en voel me er zeer slecht bij deze man heeft het niet goed voor met je besteed er geen aandacht meer aan ook al ziet het er aanlokelijk uit het is het niet vere van.disneyfreakje
Ingezonden:  12 Jun 2013 19:00
Zoek maar eens op internet naar Phising. Dan wordt alles duidelijk

gr
Rolleke
Ingezonden:  12 Jun 2013 19:28
Heb niets gedaan hoor maar dat was ik ook niet van plan.

Het bericht hieronder is wat ik kreeg:

Mijn Liefste een,

Hoe gaat het vandaag? Ik hoop dat prima. Ik ben meer dan gelukkig in je reactie op mijn mail. Ik hoop dat alles goed beweegt met u daar in uw land samen met je werk?. Mijn naam is Miss Marry Yaya uit Ivoorkust in West-Afrika. Ik ben 24 jaar oud, maar leeftijd doet er niet toe, wat het belangrijkst is ware liefde en begrip. Ik ben een eerste jaar medische student voor het incident dat leidt tot mijn wezen in deze huidige toestand. Ik hoop om verder mijn opleiding in deze carrière. Ik ben vrijgezel en nooit eerder getrouwd. Ik ben eerlijk in teint en van gemiddelde lengte, zullen mijn foto beter uit te leggen aan u. Momenteel ben ik woonachtig in het vluchtelingenkamp weeshuis hier in Dakar Senegal als gevolg van de burgeroorlog die werd uitgevochten in mijn land. Wijlen mijn vader Dr Donald Yaya die was een van de meest succesvolle ondernemer in mijn land, ik nu leven als een wees en ik was het enige kind dus ik erin geslaagd om mijn weg te maken naar een in de buurt van land Senegal waar ik ben op zoek naar asiel nu . Ik heb niet eindigen mijn opleiding en ik moet een vertrouwen waardig persoon die het gebruik van de rijkdom mijn overleden vader zal maken en me door in het leven. Hier is mijn foto voor u om Mij te kennen, al ben ik niet zo fotogeniek, ik hoop dat je zou het niet erg ik zal graag uw eigen foto te zien, ik wacht van u te horen afgelopen. En weer ben ik erg jammer als ik kan hebben overtreden uw polis of op welke wijze dan je gevoelens gekwetst door binnendringen in uw privacy.

Eigenlijk is het zo dat ik je niet persoonlijk kennen en het is niet verplicht dat je me moet helpen, maar voordat dat, zal ik graag willen dat u ervoor zorgen dat u dit geheim en vertrouwelijk te houden. Als u geïnteresseerd bent om mij te helpen uit vluchtelingenkamp waar ik vandaag ben, ben ik enige dochter van mijn overleden ouders Dr.and Mrs Donald Yaya. Toen wijlen mijn vader nog leefde deponeerde hij de som van ($ 5.400.000 US DOLLAR) (vijf miljoen vierhonderdduizend USD) in een van de leidende bank die hij gebruikt mijn naam om het geld te storten bij de bank als zijn enige dochter, alsmede de nabestaanden om het geld. Ik zal graag willen dat u mij helpen dit geld overmaken op uw rekening. De enige persoon die ik ken is hier Rev godwill anthony wie ik gebruikte zijn kantoor computer u deze e-mail te sturen en ik zijn kantoor binnengaan alleen als hij is minder druk. Hij is de eerwaarde pater die belast is met een plaatselijke kerk hier in het vluchtelingenkamp bedoeld voor het weeshuis. Hij is erg aardig voor mij geweest sinds ik hier kwam, The Rev Vader telefoonnummer is (+221778783424) en zijn e-mailadres is (godwill_anthony@yahoo.in). U kunt hem schrijven voor meer informatie over mij en mij ook via zijn telefoonlijn bellen, zodat je kunt spreken met mij. Gelieve wanneer u belt vertel hem dat je wilt met Miss trouwen te spreken, hij zal sturen voor mij van mijn hostel te komen en uw oproep te beantwoorden. Gelieve uw suggesties en ideeën zal sterk worden beschouwd. Ik nam contact op met je vertrouwen en geloof. Ik kon niet zomaar op een ochtend wakker en belasten de laatste fortuin meer voor mij door mijn overleden ouders aan een wildvreemde, als je moet weten, het heeft een goddelijke leiding. Ik kwam in contact met u direct na mijn 7 dagen vasten en bidden, en ik ook vertelde de man van God hier in het kamp over jou en hij bad voor mij en vroeg me om verder te gaan met je mee dat je alle zegeningen en vertrouwen te staan ​​voor mij omdat de bank heeft gevraagd dat ik moet zoeken naar een betrouwbare buitenlandse trustee partner namens mij te staan ​​om dit fonds te claimen omdat ik een verblijf in het vluchtelingenkamp en mijn standbeeld kan me niet zorgen voor rechtstreekse aanspraak van dit fonds.

Nu sta mij toe deze paar vragen stellen: -?

1. Kun je me als je vriend of wat dan ook eerlijk helpen?
2. Kan ik je volledig vertrouwt?
3. Welk percentage van het totale bedrag dat goed voor je zal zijn nadat het geld is in uw positie?
4. Kunt u mij helpen om mijn vluchtelingen identiteitskaart en paspoort krijgen om te komen om mee te doen dan op mijn aankomst ik rechtstreeks van toepassing zal zijn op mezelf, zodat de bank dat de bank het geld zal overmaken op uw bankrekening?

Ik ben angstig wachten op uw dringende reactie, zodat ik u de bankgegevens waar het geld wordt gestort zal geven,
Ingezonden:  12 Jun 2013 20:19
Dat lijkt sterk op wat ik een keer had.
En zie eens hoe "correct" het geschreven is, dat is echt door een vertaalmachine ofzo gedaan.

Volgens mij gaat het hun om je gegevens.
Ingezonden:  12 Jun 2013 20:33
id.    dat dacht ik ook  had ook al de vraag gesteld of ze Nederlands kunnen spreken  geen reactie terug   ga ik ook niet meer doen. zonde van m'n tijd en Energie. 
Ingezonden:  13 Jun 2013 19:02
Ik zocht eens op google wnat ik ken dit soort mailtje sook (krijg ze zelf op mijn werk en ik werk bij een bank kan je nagaan)

Deze tekst vond ik, toch wel grappig dat ms Yaya in jouw mail zegt dat haar vader een dokter was en hij in dit stukje een hoge officier was....

How are you today? I hope fine. I am more than happy in your response to my mail. I hope everything is moving well with you over there in your country together with your work?. My name is Queen Yaya, from Ivory Coast in west Africa. I am 23 years old but age does not matter, what matters most is true love and understanding. I am a first year medical student before the incident that lead to my being in this present condition. Please don't be discouraged for hearing this. I am hoping to further my education in this career. I am single and never married before. I am fair in complexion and of average height, my picture will explain to you better. Presently i am residing in the refugee camp orphanage home here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country. My late father Dr. Donald Yaya was one of the high officer in my country, and he was unlucky to be among those that were killed by the rebel, On that fateful day I was just like a person whose life has finished on this earth seeing my father and pregnant mother being killed in a minute, now living me as an orphan and i was the only child so i managed to make my way to a near by country Senegal where i am seeking asylum now. In fact, I don't like telling this story because it causes me a lot of pain and sorrow all the day. I haven't finish up my education and i need a trust worthy person who will make use of my late father's wealth and get me through in life. here is my picture for you to know me, though I am not all that photogenic, i hope you wouldn't mind i will like to see your own photo, I wait to hear from you soonest. And again I am very sorry if i may have violate your policy or in any way hurt your feelings by intruding into your privacy.

Dus als dit soort mailtjes weer binnenkomen gewoon weg gooien.

OP mijn werk hebben we zelfs de strikte opdract dit te melden bij de fraude afdeling.

gr
Rolleke
Ingezonden:  13 Jun 2013 19:39
Ja wat een oplichters

heb ik ff vertaalt met vertaal machine bing

Hoe gaat het met je vandaag? Ik hoop het boete. Ik ben meer dan blij in uw antwoord op mijn mail. Ik hoop dat alles gaat goed met u daar in uw land samen met uw werk?. Mijn naam is koningin Yaya, uit Ivoorkust in west-Afrika. Ik ben 23 jaar oud, maar leeftijd maakt niet uit, welke kwesties de meesten is ware liefde en begrip. Ik ben een eerste jaar medische student vóór het incident dat tot mijn wezen in dit huidige toestand. Please don't be afgeraden voor het horen van dit. Ik hoop om verder mijn opleiding in deze carrière. Ik ben nooit getrouwd vóór en één. Ik ben eerlijk in teint en gemiddelde hoogte, zal mijn foto uitleggen aan u beter. Momenteel ben ik woonachtig in de vluchtelingen kamp weeshuis huis hier in Dakar Senegal als gevolg van de burgeroorlog die werd uitgevochten in mijn land. Mijn overleden vader Dr. Donald Yaya was een van de hoge officier in mijn land, en hij was ongelukkig te zijn onder hen die werden gedood door de rebellen op dat noodlottige dag ik net als een persoon wiens leven was op deze aarde zien van mijn vader en zwangere moeder vermoord in een minuut, nu het leven van mij als een wees is voltooid en ik het enige kind was, zodat ik in geslaagd om mijn weg naar een in de buurt van door land Senegal waar ik ben die asiel aanvragen nu. In feite, hou ik niet dit verhaal te vertellen omdat het veroorzaakt mij veel pijn en verdriet de dag. Ik heb niet eindigen met mijn opleiding en ik moet een vertrouwen waardig persoon die gebruik van mijn overleden vader rijkdom maken zal en krijg me door in het leven. Hier is mijn foto voor u om te weten mij, hoewel ik niet zo fotogeniek ben, ik hoop dat je zou het niet erg dat ik zal graag uw eigen foto's, wachten ik om te horen van u afgelopen. En weer I 'm very sorry als ik kan uw beleid schenden of op geen enkele manier pijn uw gevoelens door binnendringende in uw privacy.

het waren wel mooie foto's van het meisje.
Ingezonden:  13 Jun 2013 23:44
Vaak vragen ze ook een bedrag over te maken zodat ze naar Nederland kunnen vliegen, maar met dat geld gaan ze mooi andere dingen doen. Ik had van zulke versie over Poolse en andere oost Europese dames gehoord. Altijd mee oppassen, evenals b.v. ING die om je gegevens vraagt of GMAIL om je wachtwoord. Erg doorzichtig maar helaas trappen er nog steeds mensen in.
Ingezonden:  02 Jul 2013 18:25
Als ik zoiets binnen krijg geef ik het een ere plaatsje als WC rol en denk dan bij me eigen Lekker belangrijk. :P

Ben totaal niet geraakt door de emotionele waarde die het uit moet stralen en eerlijk gezegd kan je dit soort mails toch niet serieus nemen in de wereld waarin we leven..

Doe je dit wel dan moet je zeker wegblijven uit de wereld van het "Paranormale"