Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Geest die mij lastigvalt
Ingezonden:  25 Jun 2013 15:39   Laatst gewijzigd door: Lavender
Er is een vrouwelijke geest die mij lastig valt en mij wil overnemen. Ik heb laatst telefonisch een medium gecontacteerd omdat ik er al maanden last van heb.
Zelf haat ik homo's e.d. en zegt de geest dat ik bi moet worden. De medium vertelde me dat die vrouwelijke geest mij wil overnemen en het seksuele leven via mij wil leiden. De vrouw is trouwens een vreemde die mij op straat heeft gezien en is gewoon achter me aangelopen en in me huis is binnengedrongen. Ik vind dit absoluut niet kunnen dat ik door een wildevreemde geest word lastig gevallen op een intimiderende manier. Is het normaal dat vreemde geesten achter je aankomen terwijl ze je niet kennen en je willen overnemen? Hoelang moet het duren voordat ik niet meer word lastig gevallen aangezien dit al 4 maanden gaande is.
Ik zet regelmatig salie in mijn huis en dat werkt ook al niet.
Ingezonden:  25 Jun 2013 16:33
Sorry hoor maar ehh,
Waarom haat je homo's dan, er is helemaal niks mis mee hoor..
Ingezonden:  25 Jun 2013 16:42
Ik vind dat er wel wat mis mee is en dat is mijn mening. En vooral als ze je lastig vallen en homo wil maken ofzo. Maar los van dat vind ik het niet normaal dat er wildvreemden in mijn woning komen en mij over willen nemen. Dat is namelijk een strafbaar feit en niet toegestaan volgens de Nederlandse wet.
Ingezonden:  25 Jun 2013 18:43
Quote:
Ik vind dat er wel wat mis mee is en dat is mijn mening. En vooral als ze je lastig vallen en homo wil maken ofzo.

Dat kan niet, dat zit in je dna, maar er zijn voldoende mensen die er niet vooruit durven te komen. Maar goed, deze discussie wil ik ook niet met je aangaan ofzo.

Quote:
Maar los van dat vind ik het niet normaal dat er wildvreemden in mijn woning komen en mij over willen nemen. Dat is namelijk een strafbaar feit en niet toegestaan volgens de Nederlandse wet.


haha, en wil je ze dan voor het gerecht gaan slepen ofzo omdat ze zich niet aan "regels" houden?
Mensen hebben ooit eens regels bedacht, die ervoor zorgen dat mensen niet zichzelf kunnen zijn.
Regels zijn wel nodig, maar echter niet alle regels.

Maar goed, negatieve geesten. Ze zullen mensen niet snel "lastigvallen" tenzij er een opening voor hun is ontstaan. Vaak bij de levende persoon.

jij zal je aura moeten gaan veranderen/versterken op een positieve manier. want hoe hoger je trillingsgetal, hoe minder snel je negatieve spirits zal aantrekken.

Een manier hiervoor is ook om te zorgen dat je goed gaat aarden. Ga ergens zitten waar het rustig is, sluit je ogen en stel je voor dat er wortels vanuit je voeten omlaag de aarde ingaan, net als een boom. laat alle negatieve energie hierdoor omlaag gaan, en door moeder aarde om laten zetten in positieve energie die weer bij je terug komt.
Daarnaast ga je een bol om je heem voorstellen, waarin alleen positieve energie zit, met een rozenhaag eromheen, waar negatieve energie niet doorheen kan komen.

Iedere keer als je die vrouw hoort, vraag je haar vriendelijk om naar het licht toe te gaan, en ga je je die bol om je heen voorstellen, waar zij niet doorheen kan komen.
Ingezonden:  26 Jun 2013 00:04   Laatst gewijzigd door: Psylor
Ik heb vaker gehoord dat mensen last hebben van stemmen die hun lastig vallen met homo seksuele gedachten. De mensen die dat hebben zeggen zelf dat ze zeker weten hetero zijn. Niet dat ze wat tegen homo's hebben maar dat ze het absoluut niet zelf willen zijn.
Nu geloof ik niet dat homo seksualiteit perse in je DNA zit, het kan inderdaad in sommige gevallen zijn maar in andere gevallen kan het meer een psychisch iets zijn. Als je namelijk walgt van het zelf uitvoeren van homoseksuele acties dan lijkt het me sterk dat je het ooit zal worden. Ik herhaal, dit hoeft niet perse te betekenen dat je iets tegen homo's hebt. In dergelijke gevallen waarvan ik op de hoogte ben is het nooit voorgekomen dat de stem het overwint. Bedenk, jij bent de baas over je eigen lichaam, als jij dus hetero wil zijn dan ben je dat. Gewoon die stem negeren, over het algemeen gaat die dan weg.

De methode welke Roos omschrijft werkt er ook tegen, je moet zelf kiezen waar je voor gaat.