Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Kaartleggen / Kaart leggen.
Ingezonden:  26 Jun 2013 15:10
Hoii
Hoii,

Zou er iemand een kaart voor mij willen leggen? Ik heb geen idee of het op deze manier kan. Maar uit oudere forum berichten hebben jullie waarschijnlijk al gezien dat ik mijn ex zielserg mis. En tot op de dag van vandaag is hier geen verandering in gekomen. Nu zou ik graag op de manier van een kaartlegging willen weten of er ooit nog enig verband tussen mij en hem komt. Of dat we ooit nog in contact raken. Ik droom nog wel altijd dat het weer goed komt en we bij elkaar komen wat het gekke is.. Er blijven zoveel vragen voor mij onbeantwoord.

Zelf heb ik een paar weken geleden een fotolezing van mijn opa laten doen en daar is ook uitgekomen met dat ik me niet op deze manier mag voelen. Volgensmij had dit er ook mee te maken dat ik me zo slecht voel over mijn ex en dat ik geen stap verder in mijn leven zet. Zoveel dromen verwijzen er ook op dat er nog iets van contact komt of dat het weer goed komt. Maar aangezien dromen meestal bedrog zijn ga ik hier niet teveel op in. Maar het zet me wel aan het denken en slaat me hoofd zo op hol. Ik wil graag duidelijkheid.

Zou iemand hier voor mij een kaart op kunnen leggen Als dat mogelijk is? Ik wil meer duidelijkheid ik loop zo met alles vast. Of is het hier beter om er een fotolezing over te laten doen want dan plaats ik een topic bij fotolezingen

Liefs.
Ingezonden:  26 Jun 2013 16:37
Uit de kaarten krijg ik het idee dat jouw ex verder is gegaan. Soms kan een gebeurtenis zo traumatisch zijn, dat het je zelfs in je dromen blijft achtervolgen.

Mijn advies is, verder te gaan... Uit de kaarten blijkt dat je weer gelukkig zult worden, en hierbovenop zult komen... In het engels is er een spreekwoord; there is no better revenge than being happy.....

Wat betreft je toekomst.... Je hebt nog een weg te gaan, maar op deze weg zul je je kracht terugvinden, en wanneer je hier bent beland vind je ook weer een nieuwe partner...
Ingezonden:  26 Jun 2013 20:13
Ja hij is inderdaad verder gegaan met zijn leven. Waarschijnlijk om zich van me af te sluiten aangezien elke keer dat ik contact zocht hij weer vrienden wilde worden en dan ineens hield iets zich tegen.

Het is denk ik voor in mijn ogen een traumatische ervaring op dat gebied en dat ik zo erg blijf hopen dat het goedkomt terwijl hij geen seconde meer aan me denkt.

Ik hoop ook dat ik er snel boven op zal komen want ik sta wel op het punt door mijn ex om het alsnog uit te maken met mijn huidige vriend. Maar word er met een nieuwe partner dan eigenlijk bedoeld dat het toch wel uitzal gaan met deze vriend? Of word hij in de kaarten niet als mijn vriend benoemd omdat hij niet aanvoelt als mijn vriend? .. Er blijven zoveel vragen in me op komen sorry hiervoor. En er komt dus eigenlijk ook uit dat er geen enig contact meer zal komen tussen mij en mijn ex in geen enkele weg? Dat is zeker een beangstigende verklaring voor mij maar aan de andere kant geeft het je een ander inzicht.

Mijn ex heeft zelf ook geen vriendin en zelf denk ik dat hij die voorlopig nog niet krijgen gaat ook. Dat was de reden dat ik dacht dat we misschien bij elkaar zouden terug komen dat we misschien toch voor elkaar waren gemaakt.

En word met 'je hebt nog een weg te gaan' bedoeld dat er nog dingen staan te gebeuren wat niet al te positief is? Is er misschien ook uitgekomen wat? Want ik weet wel dat ik nu in een twijfelachtige situatie zit ben wel benieuwd dus wat hier mee word bedoeld.

Sorry voor de vele vragen
Ingezonden:  27 Jun 2013 07:27
Ik ben ook (kinder) psycholoog dus misschien kan ik je ook even raad geven via de 'normale' weg. Eigenlijk is je huidige relatie gedoemd te mislukken, en dit is door jouw eigen toedoen. Klikt even hard, maar zal het uitleggen haha

Jij hebt je relatie met je ex nog niet afgesloten, waardoor je huidige vriend maar een deel van jou heeft. De weg die je nog te gaan hebt, is het terugkrijgen van jezelf, daarmee bedoelde ik geen verder ernstig leed hoor.. Maar het is als een puzzel. Er liggen nu nog veel stukjes vd puzzel bij je ex, en jij moet je stukjes terug gaan halen om weer volledig te worden en je kracht weer terug te krijgen. Op dat moment kun je weer openstaan voor een nieuwe relatie, wat niet wil zeggen dat je huidige relatie geen kans van slagen heeft, mits jij er voor de volle 100% aan wil werken, en hij het geduld kan opbrengen om te wachten tot je weer de oude bent... Maar als je weer in je volle kracht staat, wil je hem dan nog wel?

Ik heb ze,f  vriendjes gehad, en dacht steeds, is dit hem? Ga ik hiermee oud worden. Totdat ik mijn huidige man ontmoette en het me nooit meer heb afgevraagd, het was hem gewoon. Ik heb ook zo'n ex als jij... Als ik heb tegenkwam was ik weer weken van slag etc, en het opvolgende vriendje had bij voorbaat de wedstrijd al verloren! Langzaam maar zeker verdween hij steeds meer naar de achtergrond en vond ik mijn kracht terug, totdat ik hem 2 jaar later weer tegenkwam en echt dacht van waaaaaaaat??? Vond ik hem nu zo leuk?? Hahaha.... En nu 15 jaar later kan ik me niet voorstellen met hem een gezin te hebben (letterlijk juckie)

Het is ouderwets, maar tijd heelt alle wonden, en je leert hier zoveel van... Van geluk valt weinig te leren, het is verdriet die ons de grootste lessen brengt, ik voel erg met je mee, we zijn allemaal al eens geweest waar jij bent geweest, maar het komt echt goed... En laat het rustig gaan, als jij en je ex bij elkaar horen is er niets, maar dan ook niets wat dat kan tegenhouden, of dat jij daaraan kunt doen. ik woonde in Spanje, toen mijn man over mij een droom had, en besloot mij weer eens te bellen, nu 6 jaar later en 2 kids verder heeft dus zelfs zo'n afstand de liefde niet tegen kunnen houden.

In jouw levenslijn staat al beschreven met wie je gaat trouwen en kids gaat krijgen. Laat het lekker op je afkomen, heel jezelf, ga leuke dingen ondernemen , en ontwikkel jezelf!  Zodra je de touwtjes loslaat en alles op je af laat komen zul je zien dat alles vanzelf goed komt.

Ik heb weer een kaart voor je getrokken en zie weer de trouwkaart, dus het komt uiteindelk goed! En ja met wie? Denk dat dat het mooie van het leven is, het blijft een verassing ;-) en wil je het ook weten? Stel, ik zeg, deze jongen word het niet.... Dan ontneem ik jou misschien een hartstikke gave tijd met deze jongen en ga jij wachten op bijv iemand met bruin haar, waardoor je veel zal missen....

Dikke knuffek, voel dat je die nodig hebt, jess
Ingezonden:  27 Jun 2013 09:29
Hmm ja ik kan me daar wel in vinden inderdaad.. Het zal zeker tijd kosten ookal is het inmiddels al een half jaar of langer.. Ik moet m'n weg zien terug te vinden. En af en toe heb ik van ik stop met mij en m'n huidige vriend maar dan snap ik niet waarom. Als ik dat doe blijf ik in het verleden hangen maar als ik blijf door gaan dan lijkt het alsof ik hem gebruik om het verleden te vergeten aangezien hij veelste goed voor mij is.

Ik moet stoppen met op m'n ex te bouwen. Want ookal dacht ik het wel. Ik weet dat ik niet oud met hem zal worden al had ik het gehoopt en telkens als ik hem of iemand van zijn familie zie doet het me pijn omdat ik die sfeer daar mis en dat klinkt raar.

En ware liefde staat inderdaad niks in de weg.. Ik weet ook dat ik niet oud zal worden met mn huidige vriend. Waarvan ik weet dat ik er ooit een eind aan maak en dat hij er kapot aan gaat. Het lijkt alsof ik er op zit te wachten alsof ik het al precies weet. En dat vind ik zielig voor hem het is een te goed persoon voor mij.

En het valt me ook op als ik het loslaat en weer dingen onderneem dat het zoveel beter gaat en ik zoveel nieuwe mensen leer kennen en mensen anders tegen me opkijken. Toen ik even wat minder verdriet had over m'n ex had ik dat ik gelijk andere mensen leren kennen en ik leek een veel positiever persoon, mensen voelen dit zo goed aan..

Haha nou ik ga toch trouwen en kinderen?? Toch 1 van m'n grootste angsten dus echt gek om te horen had ik zelf niet zo verwacht haha. In m'n hoofd heb ik natuurlijk al heel m'n leven geplanned maar het zal er dan toch anders uit zien. Wel knap dat u kunt zien al met wie en etc. Ik hoop dat de toekomst er een stuk beter uit zal zien en dat ik het hoofdstuk van de afgelopen jaren met een gerust hart kan afsluiten want ik weet dat ik er voorlopig nog niet ben.

Bedankt.
Ingezonden:  04 Jul 2013 15:16
Ik heb gister toch contact gezocht met mijn ex. Ik heb hem een berichtje gestuurd meestal word ik niet genegeerd en krijg ik een kwade reactie met 'waarom praat je tegen me' maar in plaats van dat kreeg ik een lief antwoord terug en hij vroeg ook hoe het met mij gaat. Gek genoeg vroeg hij daarna gelijk hoe het met mijn huidige vriend gaat. We hebben een uurtje een gesprek gehad over vanalles en het ging super goed. Hij toonde intresse en vroeg me vanalles. Daardoor was ik redelijk van slag en meer dan ik zelf had gedacht. Ik heb erge ruzie gekregen met mijn vriend en hij zit er over na te denken om een punt achter de relatie te zetten. Toen het gesprek eindigde met mijn ex had ik verteld dat ik het fijn vond dat we praatte en of we af en toe nog een gesprekje konden hebben. Toen dwaalde hij al af en zei hij dat het voor hem niet uitmaakte.

Ik had mijn vriend verteld dat ik met hem had gepraat en hij was dus heel kwaad geworden maar ik kan het niet geheim houden voor mijn vriend. Ik kan niet liegen dat ik geen contact had en ik was helemaal van slag door al mijn gemengde gevoelens.

Ik kreeg vanmorgen om 6 uur weer een berichtje van m'n ex hij gaf antwoord op een vraag van me. En we zitten sinds 12 uur weer een beetje te chatten. Het is zo wisselvallig dan heeft hij heel veel intresse en dan is hij dat hij het gesprek wil afkappen. We hebben het er even over gehad dat ik hem nog miste. Ik ben bang dat als dit gesprek stopt dat weer heel het contact weg is. En ik hem weer kwijt ben. Hij heeft het ook alsmaar over het leger en ik zit al 2 jaar in angst dat hem ooit iets gaat over komen als hij zn certificaat voor het leger haalt.

Ik heb werkelijk geen idee meer hoe hij zich over dingen voelt en wat ik er mee moet doen. Alles is zo verwarrend..