»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / een vlinder tijdens de uitvaart van mijn mama
Ingezonden:  04 Jul 2013 15:23
Mijn mama is overgegaan dit jaar op 06.02. Toen we haar gingen groeten leek het alsof zij heel erg boos was. Achteraf werd duidelijk dat zij nog niet klaar was om te gaan, ze had hier nog wat goed te maken.
Tijdens de uitvaartmis stootte mijn dochter mij aan en maakte me duidelijk dat er boven de kist en daarna doorheen de ganse kerk een vlinder fladderde.
Begin februari, het was die dag ook berekoud, zijn er nog geen vlinders, en in die kerk?
Ik schilder soms, een van mijn werken is een vlinder, mijn moeder was bij me toen ik eraan werkte, het was/is bijna dezelfde vlinder die rondfladderde.
Zij liet zich duidelijk opmerken, niet alleen mijn dochter en ikzelf praatten er achteraf over, ook andere mensen merkten dit op.
Later kregen we nog verschillende tekens. Plots uitvallen tv toestel, uitvallen electriciteit, plots aangaan van lichten (zonder de schakelaar te gebruiken) enzzz.
Iemand hier ervaring mee?
Dank
Mceeee de vlinderfeee
Ingezonden:  04 Jul 2013 18:58
Wat ontzettend mooi!

Ja, een vlinder die je opvalt zijn een teken van gene zijde.

Mijn vriend heeft meegemaakt dat een vlinder hem echt opzocht om bij hem te gaan zitten.
Maar zelf ook zoiets meegemaakt dat een vlinder mij echt opzocht, en toen ik aan de vlinder vroeg om bij me te komen dat die vlinder bij me op de arm kwam. Toen hij later weer wegvloog zei ik nog dat hij wel mocht blijven zitten, en kwam hij nog even terug.
Deze week was er ook een vlinder die heel bewust in onze tuin aan het fladderen was.
Ingezonden:  16 Jan 2014 22:49
Ach, ik ben maar heel gewoon. Ben daarna naar iemand geweest die contacten legt met overledenen. Wat ze daar vertelde klopt helemaal. Mss voor een volgend verhaal.
Ingezonden:  17 Jan 2014 11:48
Mooi , een vlinder een zeer wijd verbreid fenomeen bij begrafenissen.