»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Contact overleden vader
Ingezonden:  23 Jul 2013 22:14
Hallo Allemaal,
Mijn vader is overleden op 5 juli jl. Ik heb zelf sterk het gevoel dat hij nog in ons midden is. Dit geeft mij veel rust en hierdoor kan ik makkelijk vertellen aan personen hoe hij is dood gegaan en vertel ik ook dat het voor hem nu beter is. Hij heeft rust en hoeft ook niet meer ziekenhuis in en uit. Hij heeft zijn best gedaan om zolang mogelijk bij ons te blijven en kon uit eindelijk zijn lichaam de klappen niet meer opvangen. Voel ik dit nu omdat het mij rust geeft en ik het overlijden van mijn vader nu iets makkelijker kan verwerken of is mijn vader die mij dit gevoel geeft door zijn aanwezigheid. Zou iemand mij iets meer over kunnen zeggen?
Groeten
Ingezonden:  24 Jul 2013 19:27
Nee, het is de rust die het jou geeft, maar je vader.

Overledenen blijven inderdaad nog bij de nabestaanden zolang er veel verdriet is.
Ingezonden:  03 Sep 2013 02:38
mijn vader kwam een warme hand over mijn hand strijken, twee dagen na zijn overlijden. Hij stond bij mij met dezelfde warmte als waarmee hij overleed. Daaraan herkende ik hem. Ik heb hem een dikke knuffel gegeven (jaja in het luchtledige).
Ik geloof echt dat jouw vader hetzelfde bij jou doet. Leven is liefde en dat wil hij jou laten voelen. Hou van hem en laat hem gaan. Loslaten en gedachten sturen dat het goed is zo.
Liefs Lorre