»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / aurellia conculten
Ingezonden:  03 Aug 2013 17:59
weet iemand wat er met haar is gebeurt of haar site? heb een reading aangevraagd maar heb nooit meer iets van haar gehoord en daar baal ik enorm van
Ingezonden:  04 Aug 2013 16:21
Nee sorry, ik heb geen idee, Dacht dat 1 van die drie wel eens contact met haar had maar kan helaas zo snel niet ontdekken wie.
Ingezonden:  05 Aug 2013 14:16
ben benieuwd voel me wel een beetje opgelicht namelijk
Ingezonden:  08 Aug 2013 00:37
Heb je ervoor betaald dan?
Ingezonden:  08 Aug 2013 12:43
gaat niet om het geld,was ook niet veel. Gaat om het vertrouwen die ik had in haar. zij biedt iets aan en ik betaal er voor... vervolgens laat ze niks meer van zich horen. vind dat jammer
Ingezonden:  08 Aug 2013 12:56
Ik had ook eens foto's gestuurd die ze zou bekijken, er zat iets in mijn kamer maar ik kon het niet weg krijgen.
Ik heb ook niks meer van haar gehoord. Niet meer achteraan gegaan ook. Volgens mij kan je haar wel vertrouwen maar ik zou niet weten waarom ze niet reageert.
Ingezonden:  08 Aug 2013 17:02
Dat ze te vertrouwen is, denk ik ook wel. maar denk dat er wat met haar is. heel vervelend maar meld het dan even. het gaat niet om het geld meer om dat ik har juist als een vand e weinige vertrouwde
Ingezonden:  09 Aug 2013 13:25
Google de 3 die ik eerder genoemd had, mogelijk dat zij het weten.
Ingezonden:  09 Aug 2013 21:38
Skye ) Aurelia consulten is verder gegaan onder een andere naam ze heet tegenwoordig Fiora hoewel ze dit stellig blijft ontkennen.
Het is haar manier om weg te lopen voor de bovengenoemde zaken jammer maar ik kan er verder ook niets aan doen ze was beheerder op mijn forum en van de ene op de andere dag geen reakties op mailtjes en oproepen meer.
Heel veel mensen hebben me al benaderd wat er met haar is, meerdere mensen krijgen nog een reading van haar die hebben ook betaald maar nooit wat ontvangen.
Is niet zoals je dingen hoort af te ronden.
Vooral als je dan gewoon na een poosje verder gaat onder een andere naam en doet alsof je die persoon niet bent.
Maar ik weet zeker van wel en heb daar ook de bewijzen voor.
Helaas is dit haar les en kan ik er verder niets aan doen dan alleen de waarheid vertellen hopelijk komt ze ooit uitleg geven van het waarom aan mensen die ze hier toch mee raakt en kwetst.
Ingezonden:  09 Aug 2013 21:47
oh oke. nou lekker dan. heb er al gevonden en inderdaad onder een andere naam :S! wat erg zeg. ik vertrouwde haar zo en ben ook echt overtuigd van haar gavens en goede bedoelingen! ze was zo lief jeetje. maar misschien heeft ze er een reden voor? want ze werkte wel in der eentje, misschien te druk?
Ingezonden:  09 Aug 2013 22:00
Ik kende haar ook van andere fora, en spontaan verdween ze uit beeld, door persoonlijke omstandigheden.
Erg jammer, want ze reageert niet op welke wijze dan ook. Haar leerles, en hopelijk maakt ze haar beloften nog wel waar, want ze is wel goed!!!

Maar Ajada, ik ben benieuwd waar ze nu te vinden is.... hoewel ik een vermoeden heb...
Ingezonden:  09 Aug 2013 22:02
Ja ze was heel goed en een van de weinige die echt concreet was en dingen zei die uitkwam. bij de witte duif sorry, maar is het steeds iets anders wat ze zegt.
Ingezonden:  09 Aug 2013 22:03
Op de forum Jotin.nl is ze te vinden. ik baal er echt van. aangezien ze echt heel goed was en ook nog is een heel lief mens,
Ingezonden:  09 Aug 2013 22:21
op veel fora is ze te vinden....
maar niet meer actief....
Ingezonden:  09 Aug 2013 22:48
Verder wil ik hier niet op in gaan, ik vond alleen dat de waarheid gezegd mag worden het is niet aan mij om er verder uitspraken over te doen.

liefs Ajada-Miracles
Ingezonden:  10 Aug 2013 02:47
Ah Fiora, die heb ik idd vaak gezien. Misschien dat ze iets teveel hooi op haar vork had genomen, vind dat ze nu ook alweer erg veel aan het doen is. Is niet erg, maar het kan dan wel in ene omslaan.
Ingezonden:  10 Aug 2013 09:26
Ajada, vind dat je al heel wat uitspraken hebt gedaan. met alle respect!  En idd Psylor denkt dat ze veel te veel doet en dat er te veel geworden is. Het is een goed mens, in tegenstelling tot vele andere die hier zitten en zeggen dat ze wat kunnen.

Of witte duif heb daar ook nare ervaringen mee, je vraagt haar iets en steeds is haar antwoord iets anders, in mijn ogen flauwekul dus.
Ingezonden:  10 Aug 2013 09:56
Ik heb de waarheid verteld en kan het niet anders maken, ze weet dit zelf ook.
Recht is recht en krom is krom , zonder haar verder aan te vallen het is een constatering van feiten oordelen is niet aan mij wie wijst naar een ander wijst altijd met drie vingers naar zichzelf het is een leerles voor iedereen trouwens.

Zelf heb ik altijd een hele nauwe vriendschaps band gehad met haar waarvan ik heel veel het voor haar heb opgenomen ten opzichte van anderen die haar negatief neer zetten.
Helaas heb ik moeten constateren dat ze mij wel als een baksteen heeft laten vallen en nergens op reageert zonder dat er iets is voorgevallen, je kan altijd even een mailtje sturen en uitleggen dat je het druk hebt en dan weet iedereen waar hij staat.
Ze is na velen links te hebben laten liggen gewoon weer verder gegaan onder een andere naam en doet alsof ze je niet kent dit is in mijn gevoel niet te rijmen...en eerlijk gezegd is mijn mening hoor en dan verval ik waarschijnlijk in een oordeel niet de manier om met mensen om te gaan die je een warm hart toedragen en je in hun hart hebben gesloten.
In ons contact was het echt niet zo dat dingen niet bespreekbaar waren maar liegen daar kan ik niet tegen en tolereer ik ook niet. In het contact was het zo dat we allebeide readingen gaven voor elkaar en elkaar steunden op een eerlijke manier respectvol.
Het is jammer dat ze daar vanaf is geweken.
En mij blijkbaar het niet waard vind om eerlijk te zijn. Is haar keuze ik laat het dan ook bij haar.
Ik ben zelf ook een medium en ga toch wel op een andere manier met mensen om als ik iets beloof kun je ervan op aan dat het ook gebeurd. Als ik iets vergeet mag je me eraan herinneren en als je een klacht heb dan word die serieus genomen.
Ik geef ook altijd gratis readingen en vraag daar niet voor. Omdat ik mijn hart open heb staan voor andere mensen en echt van ze hou met alle respect.
Fiora Skye kan dan wel een goede reader zijn en lieverd maar zwijgen lost in deze zaak niets op iedereen is verantwoordelijk voor zijn gedragingen en mag daar dan ook op aangesproken worden door anderen indien nodig.
Ze is niet aan te spreken op dit gedrag omdat ze je gewoon negeert en als je haar vraagt naar het waarom van deze handelingen zich er onderuit kletst en niet komt met de waarheid ze is daarover niet eerlijk.
Ja dan zeg ik idd heel wat maar wel de feiten zoals ze zich voordoen.
Meer en iets anders kan ik er niet van maken.
We leven tegenwoordig in deze tijd in waarheid en willen geen dingen meer onder het vloerkleed schuiven die tijd hebben we wel gehad met elkaar als mensen.
Zeg ik nu te veel?
Nee ik vind van niet.
Het gaat om openheid waarheid integriteit en liefde.

liefs Miracles/Ajâda
Ingezonden:  10 Aug 2013 11:50
Ik snap dat het voor jou inderdaad anders is zeker als je haar persoonlijk kent. en dat is heel pijnlijk. maar toch denk ik dat iedereen wel eens fouten maakt, bewust dan wel onbewust. kijk ik  heb meerdere readings bij haar gehad dit tot in de details uitgekomen zijn, ik heb dit bij geen enkele medium ooit ervaren, en ze doet het voor gratis/ al dan een hele kleine vergoeding, geeft zelfs nog een soort van na begeleiding. vind dat wel iets zeggen over haar zuiverheid.

Helaas heb je, zoals hier op het forum mensen die maar zwetsen, en bijv dingen zeggen die zo algemeen zijn. of dingen als laat het los, komt goed, kijk naar jezelf. tsja dat zijn natuurlijk beetje algemeende uitspraken, die je zelf ook wel weet. daarvoor hoef je geen medium te zijn, alhoewel die mensen zich wel medium noemen helaas. of mensen zoals W-D die steeds hun verhaal verdraaien, vind dat heel onbetrouwbaar.

Integenstelling tot haar, is zij wel iemand die geen oordeel velt en echt heel erg concreet kan zijn.

Meen het, ik ben nog nooit zo iemand tegen gekomen.

En dat vind ik zeer bijzonder, daarom baal ik zo omdat ik graag nog 1 reading van haar zou willen hebben !!
Ik snap alleen niet als iemand zo zuiver en goed hart heeft dan zo omgaat met mensen, maar zoals ik al zei misschien heeft ze daar een reden voor. Het is natuurlijk ook niet niks als je zoveel mensen probeert te helpen, met oa verdriet.
Ingezonden:  10 Aug 2013 14:42
Het belangrijkste vindt ik, dat de persoon die een vraag heeft of geholpen wilt worden maar geholpen wordt. Soms is het zelfs nodig om iets algemeens te zeggen. Sommige mensen vragen immers liever eerst dan dat ze het opzoeken. Ik heb er ook genoeg gezien die het al op een aantal andere fora dezelfde vraag heeft gesteld, maar omdat het antwoord dan niet naar hun zin is vragen ze het weer op een ander forum. Die zijn bijna onmogelijk om puur via een forum te helpen. Maar al met al is al het advies op veel fora gratis, mensen die hun tijd toch in andere mensen steken om te helpen. Is het dan dus wel eerlijk dat als ze het gratis doen te gaan klagen als het niet is wat je gehoopt hebt.
Ik geef ook nog wel eens een algemener antwoord, puur omdat die vraagsteller niet de moeite heeft genomen even te zoeken in het forum of op andere plekken op internet. Dan had die het al makkelijk geweten. Ik poeier die persoon niet af, probeer nog steeds te zorgen dat ze geholpen zijn, maar als je voor de 10e of 20e keer dezelfde vraag krijgt dan neigt iedereen ernaar om die minder gemotiveerd te beantwoorden.
Is het een betaalde dienst dan vind ik het een ander verhaal, dan betaal je die persoon en mag je ook veel eisen stellen.

Dit is trouwens niet aanvallend naar iemand bedoeld hoor, sorry als het zo overkomt.
Ingezonden:  10 Aug 2013 22:17
Ik ben geen medium of paragnost, ook al krijg ik heel soms iets door. Toch kunnen mijn antwoorden heel goed mensen helpen. en misschien is het algemeen, als iemand ermee geholpen wordt, en het antwoord vanuit mijn hart komt, is het goed.
Ingezonden:  10 Aug 2013 23:58
Eenzelfde hier btw, ik ben en noem mezelf ook geen medium of paragnost ondanks dat ik wel zaken door krijg. Ik heb tot nu alleen nooit echt iets van overleden personen doorgekregen, dit is het gebied van mijn vriendin. De enkele keer dat ik hier over schreef zat zij eigenlijk achter mijn account i.p.v. de hare.
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:10
Ik vind het echt teleurstellend dat fiora, sky of hoe ze nu heet gewoon weer een eigen site heeft en gratis readings geeft :S waarom reageert ze niet?
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:27
Oja, welke als ik vragen mag?
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:34
fiora-lichtwerker.webnode.nl
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:35
niet om haar zwart te maken,want vind het nog steeds een hele lieve meid, maar reageer dan ff? ik heb gewoon betaald voor een reading en geeft ze ze gratis weg :S  en ze reageerd weer niet
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:39
Je bent helaas niet de enigste hierbij.
Ooit zal ze zich bewust worden van wat ze heeft gedaan en de gevolgen voor de anderen ervaren....
En hopelijk het dan goedmaken...
Ingezonden:  26 Aug 2013 18:48
nee weet ik roosmarie! laten we t hopen snap er namelijk niks van :S
Ingezonden:  03 Sep 2013 14:31
Ze was ook tijd actief op het forum van BianCiona, maar nu al een maand niet meer gezien helaas.
Ingezonden:  04 Sep 2013 10:43
en dat snap ik dus niet, waarom niet reageren op emails en wel vrolijk door forummen?! heel apart