Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / contact met mijn vader?
Ingezonden:  06 Aug 2013 14:05
hallo allemaal.

Ik had een vraag, mijn vader is in maart 2012 overleden na een zeer kort ziekbed. Ik heb zelf nooit meer iets gevoeld of meegekregen van ook maar enig teken dat hij ooit wel eens hier is. Het zou voor mij een grote rust brengen als ik weet dat het hem goed gaat. Zou erg helpen met de verwerking van het grote gemis.
Ingezonden:  09 Aug 2013 21:50
Blijf tegen hem praten, op vaste tijden, en niet te groot zoeken, maar juist in het kleine
Ingezonden:  12 Aug 2013 11:26
hoi Roosmarie,

Het is zeker de moeite van het proberen waard, bedankt voor je tip!
Ingezonden:  31 Aug 2013 09:26
Mijn vader is in 2011 gestorven. Ik heb nooit het gevoel gehad dat hij bij mij was. Ik heb een as-kettinkje, maar heb nooit gedacht dat hij gebleven zou zijn. Tot op een gegeven moment, meer dan een jaar daarna. Ik was 5 of 6 maanden zwanger, had veel ruzie met mijn vriend, veel financiële problemen ook,... Ik keek naar zijn foto en ben beginnen huilen. Tot ik op een gegeven moment aan mijn vader dacht, en net op dat moment een soort van sluier van rust over mij heen viel. Ik voelde me rustig, kalmeerde onmiddellijk, stopte gelijk met wenen, ik voelde me goed. En ik, ik weet gewoon dat dat mijn vader was. Voor héél even voelde ik zijn armen rond mij.


Mijn punt? Vroeg of laat, wanneer je het het minst verwacht, is hij er toch voor je. En vergeet nooit: niemand is echt dood zolang hij wordt herinnerd.
Ingezonden:  01 Sep 2013 19:02
Bij mij in 2004 toen ik 6 was + op kerstmis midden in de nacht. (die tsunami was precies op dat moment toen mijn moeder verdrietig schreeuwde)

Ik zag hem soms maar volgens mij was dat mijn verbeelding, ik dacht gewoon aan hem.

Maar veel sterkte, ik kan niet helpen om contact te zoeken, sorry.