Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Ik heb hulp nodig ben erg bang
Ingezonden:  26 Aug 2013 13:48
Hallo mensen om te beginnen stel ik mezelf eventjes voor, mijn naam is damian ik ben 16 jaar. ik heb al vanaf klein af aan het gevoel dat ik niet alleen ben in een kamer of plek terwijl ik niemand zie maar het begon allemaal toen mijn vader stierf (20-10-11)ik hoopte op een seintje van hem om te weten of hij er was.. ik vroeg erom en dacht er heel veel aan, na ongeveer 3 maanden kreeg ik een seintje het keukenlicht begon te knipperen s'morgens toen ik alleen beneden was en ik kreeg er een speciaal gevoel bij.. kan het eigenlijk niet echt uitleggen.. maar het ging steeds verder en nu heb ik het gevoel dat niet alleen mijn vader bij mij is maar meerdere geesten.. hier zijn een paar dingen die ik heb waar ik heel erg bang voor ben:

* Mijn bed trilt als ik wil gaan slapen
* Ik heb het gevoel alsof ik continu word aangestaard
* Mijn bed deukt in (net alsof er iemand op gaat zitten)
* Rare geluiden/Voetstappen
* Enorm warme of koude gloed over heel mijn lichaam en dan krijg ik kippenvel
* Mensen horen praten als ik wil gaan slapen
* as ik aan het gamen of tv aan het kijken ben zie ik weerspiegelingen in de tv
* Uit het niets schrikken

Ja.. dat is een hele reeks..
en er is nog veel meer maar er zijn ook dingen waar ik niet meer zo bang van ben zoals schimmen... ik zie ze de hele dag door
Even terug over het horen praten van geesten.
ik hoor dat alleen maar als ik wil gaan praten en het is heel erg raar.. soms hoor ik bijvoorbeeld iemand zeggen Damian?? Damian?? of rare dingen zoals ik een keer een vrouwen stem hoorde zeggen; Dit is mijn stem. of gewoon random woorden ik word zo bang en begin te zweten als ik dit heb Hoop dat jullie me alles een stuk duidelijker kunnen maken M.V.G. Damain
Ingezonden:  27 Aug 2013 19:01
Door erover te lezen in boeken, ontstaat er meer duidelijkheid, en inzichten waardoor de angst wegvalt. 
Je kan gewoon tegen ze praten, net als tegen vrienden. Zo ook wegsturen als je het niet wilt.

De spirits proberen iedereen die hun kan waarnemen aan te grijpen, omdat ze vaak nog iets willen doorgeven, maar die persoon het niet in de gaten heeft, omdat die er niet voor open staat om welke reden dan ook.
Ingezonden:  04 Sep 2013 11:21
maar als ik vraaag of ze weg willen gaan gebeurt dat niet...
Ingezonden:  04 Sep 2013 11:29
misschien nog eens vragen? en doe je dat hard op of in je hoofd? laat echt duidelijk merken dat je ze weg wilt hebben, gha maar naar het licht schijnt ook te helpen
Ingezonden:  04 Sep 2013 20:18
ik heb het vaak als ik zit op me stoel voor de computer
net of iemand aan de leuning zit.
ook eng .
Ingezonden:  18 Sep 2013 15:58
Hoi Damian

Ik heb hier ook ervaring mee, een geest riep mij om hulp,  deze persoon is eerder gestikt ( ongeluk in kolenmijn in de jaren 50-60) en ik had hier ook last van op een bepaalde locatie in Limburg, ik heb deze persoon gezegd dat hij naar het licht toe moest gaan en dat Hij niet meer op deze aarde woonde, vlak daarna een flits van licht en sterk gevoel door mijn lichaam heen, ik heb een flits gezien en daarna heb ik nooit meer iets gevoelt of last gehad van deze overleden persoon.

Ook thuis kan ik energieen voelen, had last van overleden vrouw, werd telkens om 3 uur wakker warm en bezweet en zeer onrustig, 3 uur tijd van overlijden, heb haar in gedachten doorgeven dat zij hier niet meer woont maar overleden is, nu geen last meer van deze vrouw.

PS probeer je zelf te beschermen met WIT licht om je heen, en vraag of ze naar het licht willen gaan en zeg dat ze heir niet meer wonen op deze aarde, je krijgt dan meer rust..Zeg tegen je zelf IK ben hier de baas en niet jij ik heb een lichaam en niet jij ga naar het licht dit alles heeft mij geholpen was ook heel lang bang ook thuis maar NU niet meer want ik ben de baas over mijn lichaam en niet de geest:

Hopenlijk heeft je dit gehol

Groet peter Thans
Ingezonden:  18 Sep 2013 16:29
damian1613, angst maakt het alleen maar erger je mag nooit angst tonen daar maken ze alleen maar gebruik van je moet boven hen staan ze kunnen je niks doen ze zijn overleden maar soms verward en sommige weten dat niet daarom zet jezelf in een bol van wit, blauw en goud licht als bescherming en zeg gewoon alles wat hier niet thuis hoor ga naar het licht ver laat mijn huis doe dit desnoods elke dag zelfs een maand of 2 maanden als het moet tot je tot rust komten rustig kan slapen . veel liefde en licht disneyfreakje
Ingezonden:  25 Sep 2013 07:49
Hoi Damian,

Ik denk dat je op zoek moet gaan waar je precies bang voor bent? Wat is het ergste wat je zou kunnen overkomen? Ik denk dat je bang bent voor het onbekende. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar loslaten is hierin het beste. Niet bang zijn dus! Zielen kunnen je niets aandoen. Wel eens gehoord dat een ziel een mens iets ergs heeft aangedaan? Juist!
Voor een veiliger gevoel zou je een ballon om je lichaam kunnen maken en deze ballon opvullen met het gevoel van liefde.
Veel liefs, Feme