Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / Link tussen drukte en entiteiten?
Ingezonden:  14 Sep 2013 11:49
Het is me verteld en ik merk het dan ook elk jaar weer: Als de feestmaanden er aankomen zullen er meer entiteiten om hulp zoeken. Nu een vraag. Waar heeft dit vooral mee te maken? Ik dacht zoal aan:
- Drukte, daarvan worden zij ook druk.
- Meer sterfgevallen? Veel mensen komen met stressproblemen in het ziekenhuis, dus wie weet.
- Van stress worden entiteiten natuurlijk opgejut.

Dit lijkt te kloppen maar is er een duidelijke reden voor?
Ingezonden:  16 Sep 2013 00:02
Eigenlijk nog simpeler. Mensen zitten dan meer binnen in de schemer en staan er daardoor ook meer voor open. Plus verhalen over geesten met Halloween en kerst helpen daar ook wel erg bij mee. De punten die jij noemt zouden ook nog wel een rol ermee kunnen spelen.
Ingezonden:  16 Sep 2013 16:03
We roepen het dus een beetje op, wat de drukte betreft... En die verhalen ja dat is een logische verklaring eigenlijk. Bedankt voor je antwoord!
Ingezonden:  20 Nov 2013 22:03
beste shadow slayer ik vind jou vraag niet van door denken,( niet genererend bedoeltd)maar het is toch haast een normalen zaak dat de entiteiten aan voelen dat de mensen met kerst sensitiver zijn,dus ongemerkt beter openstaan voor hun,en daar dankbaar gebruik van maken( dus echt niet zo simpel)om zo te proberen contact te maken tussen de aarde en gene zijde,om hulp en aandacht,dat er meer mensen over gaan komt, dat met deze dagen de eenzaamheid toeslaat,en dus meer zelf moorden gepleegd worden.Helaas is het niet ander,s wij kunnen echt niemand verwijten dat ze weinig of nooit naar hun ouderen gaan,daar de huidige maatschappij nu is ingestelt dat de mensen allebij moeten werken haast zeven dagen lang,dus is er weinig tijd over voor bezoek,daar zij toch ook hun huis en anderen zaken op orde willen hebben,en daar zelfs geen tijd voor hebben,,,,hopelijk heb ik jou daar mee geholpen,,,met veel zon op jou levens pad met grt  van antota.....
Ingezonden:  22 Nov 2013 19:51
Wat er gezegd word klinkt wel logisch ja.
Ze zoeken niet voor niks mensen die er gevoelig voor zijn.
Laatst ook toen ik in de bus zat. Iemand zocht via mij contact ofzoiets. Ik zei dat ik hem niet kon helpen, hij zei oke en toen zag ik hem bij de andere mensen in de bus langsgaan
Ingezonden:  04 Dec 2013 17:14
Quote:
beste shadow slayer ik vind jou vraag niet van door denken,( niet genererend bedoeltd)maar het is toch haast een normalen zaak dat de entiteiten aan voelen dat de mensen met kerst sensitiver zijn,dus ongemerkt beter openstaan voor hun,en daar dankbaar gebruik van maken( dus echt niet zo simpel)om zo te proberen contact te maken tussen de aarde en gene zijde,om hulp en aandacht,dat er meer mensen over gaan komt, dat met deze dagen de eenzaamheid toeslaat,en dus meer zelf moorden gepleegd worden.Helaas is het niet ander,s wij kunnen echt niemand verwijten dat ze weinig of nooit naar hun ouderen gaan,daar de huidige maatschappij nu is ingestelt dat de mensen allebij moeten werken haast zeven dagen lang,dus is er weinig tijd over voor bezoek,daar zij toch ook hun huis en anderen zaken op orde willen hebben,en daar zelfs geen tijd voor hebben,,,,hopelijk heb ik jou daar mee geholpen,,,met veel zon op jou levens pad met grt  van antota.....

Hm? Bedoel je dat je mijn bedachte verklaringen niet doordacht of logisch vindt?
Ingezonden:  04 Dec 2013 23:01
Grappig dat die vraag toch vaak terugkomt speciaal rond deze tijd van het jaar.

Hebben jullie al eens nagedcaht over het volgende:

Als je een geliefde moet missen zeker rond de kerstdagen die toch meestal in het teken van familie staan is het dan niet heel logisch die juist die entiteiten ons bezoeken om erbij te horen?

Tja en als je daar als gevoelige persoon voor openstaat sta je dus ook automatisch open voor andere entiteiten die zich toch ook graag erkend willen zien rond die tijd.

Ik bedoel als ik mijn vader mis rond de feestdagen omdat die gewoon niet meer hetzelfde zijn sinds zijn overlijden dan is het toch logisch dat hij dat ook heeft en juist in die tijd wat dichter in de buurt is?

Tja en des te verder je open staat hiervoor des te meer trek je aan en ja dus ook de entiteiten waar je niet op zit te wachten. Je bent tenslotte bijna vergelijkbaar met een vuurtoren in het pikkedonker en daar gaan alls schepen ook op af dus waarom niet de entiteiten?

Ik wens jullie alvast hele fijne dagen en mocht je visite 'krijgen' bedenk dan maar dat als het bij jou gezellig is tijdens de feestdagen je familie ook graag langskomt dus waarom niet je overledene dierbare?

groetjes
Rolleke
Ingezonden:  04 Dec 2013 23:13
Rolleke zoals je dat beschrijft geeft het over de familie een fijn gevoel. Ik merk niet speciaal meer drukte die naar mij komt. Wel dat er zo nu en dan eentje komt en een.boodschap wilt overbrengen
Ingezonden:  05 Dec 2013 11:34
Dat zijn ook andere vormen van energie. Ik trek meestal de entiteiten aan die je liever niet in je huis hebt, die hier niet horen en waar ik last van heb. Maar familie die langs komt is natuurlijk logish en prettig. Alleen merk ik daar dan weer niet veel van.
Ingezonden:  05 Dec 2013 21:54
Aan Shadowslayer: blijkbaar sta je er toch voor open maar ligt je focus meer bij diegene waar je niet op zit te wachten. Misschien stem je je teveel af op degene die je wel wilt horen en pik je de kleine seintjes niet op want je dierbaren zijn er echt hoor . Heb je niet al eens ervaren dat je ineens iets ziet, hoort of ruikt dat je aan vroeger doet denken en wat dan toch met je eigen familie te maken heeft? dat zijn die kleine seintjes waar ik het over heb.

Aa SOmeone: blijkbaar heb je een taak om boodschappen over te brengen en wordt je daar van tijd tot tijd op geattendeerd. Als dat voortdurend gebeurd terwijl je er even geen tijd voor hebt of zin in hebt moet je heel duidelijk grenzen stellen.
Ikheb daarover een soort deal gemaakt, overdag werk ik en tenzij er iets heel belangrijks is, wil ik gewoon kunnen functioneren en dus niet constant 'lastig' gevallen worden. Als ik thuis kom heb ik een ander aandachts gebied en sta ik er meer voor over (heb meer tijd en rust) en 's nachts wil ik graag slapen en mogen de antwoorden best in mijn dromen verschijnen maar ik wil er geen nachtmerries over hebben. Onthoud dat jij de baas bent over je eigen lichaam en je eigen huis en als men boven vind dat je jezelf in dienst moet stellen van dit soort zaken is het niet meer dan eerlijk dat het op jouw voorwaarde gebeurd.
Zolang jemaar duidelijke afspraken maakt daarover en met jezelf zul je merken dat er wat meer rust komt.
Net zo goed als je voortdurend oplet of er iets gebeurd zul je dus continu 'lastig' gevallen worden.

Jij moet zelf de balans vinden en de grenzen aangeven.
succes
Rolleke
Ingezonden:  05 Dec 2013 22:14
Bedankt voor je antwoord rolleke. Ik zal in dit leven een redelijk grote taak krijgen ik denk dat ik niet zo veel mag zeggen er over in zo openbaar op het forum. Zou u misschien mail contact willen hebben? Ik zou u dan wat dingen willen vragen aangezien ik er in mijn omgeving nou niet echt mensen heb die er voor open staam zeker niet er dingen van weten die verder gaan als niet glaasje gaan draaien.
Ik breng ook graag boodschappen over zolang de gene die komt alleen goede bedoelingen heeft. Helaas ben ik ook nog wel eens amgstig en zijn er wat minder goede geesten. (ik voel mij in het donker niet fijn en niet zo veilig en ben 's avonds ook gevoelligervolgensmij).
Op dit moment is er een vrouw. Ik vind het zoiezo al wat eng om in het donker naar de wc te gaan, nu merkte ik laatste tijd dat er een vrouw in de woonkamer staat en mij opmerkt. Ik weet niet zeker of ze ook op me af komt lopen/haasten. Ik weet wel dat net toen ik dus tegen haar zei dat ik wil dat ze uit de buurt van mijn dieren en gezin blijft en zoals k nu wel eens doe als ik bijna van de trap af ben denk blijf uit mijn buurt en een soort schild van me afduw. Maar goed ik liep de trap weer op en ik voelde een branderige plek op mn rug. Er zit niks mijn moeder zag ook niks (heb jaar niet verteld dat ik denk dat iemand dat deed of liet merken). Ze is nu dus ook in mijn kamer maar als ik wat zeg of vraag antwoord ze niet. Nu voel ik ook een tocht zoals meestal bij aanwezigheid die zich wil laten merken bijv op die manier. Of wamneer mijn pendel mn aandacht wilt.
Maar ik weet nu dus niet wie ze is. In het begin voel ik me vaak bangig als er een aamwezigheid is terwijl dat soms niet nodig is. Dus haar meteen bot wegsturen is ook niet fijn voor haar.
Groet Aïcha
Ingezonden:  05 Dec 2013 23:05
Hallo lieve Aicha

Ik had me voorgenomen even afstand te nemen van het forum maar zoals ik ook de afspraak heb gemaakt dat als het echt nodig is ik even mijn oor te luisteren leg en indien nodig wat doorgeef ben jij daar maar weer een mooi voorbeeld van.

Goed ga er even voor zitten want ik ben helaas soms wat lang van stof zonder dat ik erg in heb maar als de informatie stroomt moet ik neerzetten wat er door komt en kan ik pas stoppen als dat er staat en helaas werken mijn handen niet zo snel als mijn hersens dus zie ik vaak na afloop pas wat een enorm verhaal er weer staat.

Excuses alvast daarvoor maar hier gaan we:

Allereerst even op het stukje dat je schrijft dat je niet zoveel mag zeggen hierover.

Als het werkelijk de bedoeling is dat je in dit soort zaken een taak hebt mag men je niet aan banden leggen maar je moet wel voor jezelf zuiver blijven en goed leren inschatten tegen wie je wat zegt.

Als ik in de bus 's morgens ineens iemand tegen mij zou horen zeggen "er staat iemand naast je met een boodschap" zou ik mezelf helemaal rot schrikken en uiteraard wel geinteresserd zijn maar om die reden zal ik nooit zomaar ongevraagd advies geven. Als ik er al van schrik kan je je voorstellen wat diepersoon wel niet moet denken

Als ik duidelijk het gevoel heb dat iemand iets wil weten vraag ik netjes of ik alles mag zeggen en als er een moment is waarop ik aan de oren getrokken wordt om iets door te geven vraag ik eerst netjes toestemming omdat sommige mensen het weliswaar heel interessant vinden maar ook doodeng en juist die mensen kan je niet overtuigen van hetgeen je te zeggen hebt want die zitten zodra ze een antwoord krijgen op een brandende vraag nog met 100 vragen.

Ik heb bv geleerd dat als iemand zegt "mag ik wat vragen" ik zeg je mag 1 vraag stellen omdat ik weet dat er anders velen volgen.

Dus ja je hebt gelijk je mag niet overal over praten maar vergis je niet in te denken dat er een soort pact gesloten moet worden tussen jou en je lijntje boven die bepaald wat je wel en niet mag doen en wanneer.

Ik heb het al 100 keer gezegd en ik zeg het nog maar eens 'JIJ bent de baas"

Jij bepaald wat er gebeurd en wanneer en jij mag op zijn minst verwachten dat als men van jou verwacht dat je helpt dat je zelf ook eisen mag stellen op welke momenten je dat mag doen, anders loopt je dagelijkse leven straks over in het esoterische en ben je niet meer met beide voeten op aarde en trek je uiteindelijk veel meer aan dan je lief is.

Dat je angstig bent is alleen maar goed want daardoor heb jij de touwtes in handen en bepaal je de grens. Ik wil ook niet midden in de nacht wakker geschud worden omdat er zo'n haast bij is, want je kan ook gewoon rustig in mijn droom verschijnen om contact te zoeken op een vriendelijke rustige manier.

Dus goede afspraken maken en je daaraan houden.

Je praat over een vrouw die duidelijk contact zoekt en je spreekt jezelf ook tegen want je zegt aan de ene kant "blijf uit de buurt van mijn dieren en gezin" maar tegelijk vraag je als ze in je kamer is aan haar wat ze wil en geeft ze geen antwoord.

Ja lieverd als je eerst heel duidelijk aangeeft niet lastig gevallen te worden en vervolgens zegt wat wil je is dat ook voor hun verwarrend.

Probeer in de toekomst je instructies aan te passen door bv te zeggen "ik vind het niet fijn dat je me zo laat schrikken en aangezien je ongenodigd in mijn huis bent zal je wel een goede reden hebben en ben ik bereid daarnaar te luisteren maar bv wel als ik op mijn eigen kamer ben en ik er de tijd voor kan nemen zonder dat je de rest van mijn gezin laat schrikken"

Je laat dan de mogelijkheid open voor contact maar wel op jouw voorwaarden.

En uiteraard geldt dat als je er niet prettig bij voelt je gewoon heel duidelijk kan zeggen dat hij/zij ergens anders heen moet voor hulp en als dat niet werkt vraag je je opa (want ik las dat die dicht bij je is) om hulp om deze entiteit naar het licht te brengen.

Dan heb je er ook geen last meer van.

Verder helpt het als je goed gegrond/geaard bent en ik hoop dat je geleerd hebt dat te doen en je huis of je kamer af en toe reinigen met witte salie of gewoon door een simpele witte kaars te branden helpt ook.

Dat helpt ook om de ruimte schoon te houden.

Je kan heel simpel met de gedachten door je huis heen lopen van boven naar beneden en van voor naar achteren tot aan de deuren en duidelijk in gedachten zeggen, ik wil niet dat er ongevraagd iemand binnen komt.

Net zo goed als je voordat je visite krijgt even een moment bij de voordeur kan gaan staan en denken, ik bescherm alles en iedereen die binnen is tegen hetgeen er van buiten komt en in niet binnen wil hebben.

OP die manier zorg je ervoor dat je zegt "je bent welkom maar laat je problemen bij de drempel achter"

Nogmaals geef duidelijk je grenzen aan jouw wil is wet en daar moet naar geluisterd worden.

Als jij je in dienst stelt van hetgeen er boven door moet komen mag je zelf het contract bepalen.

En als er ooit eens een boodschap komt die zegt, je mag er moet niemand over praten en zeker niet op een openbaar forum dan moet je jezelf even de vraag stellen of dit wel terecht is.

Dit forum is er niet voor niets en jij bent hier ook niet zonder reden terecht gekomen.
Er zijn velen mensen die je kunnen helpen, naar je willen luisteren en die in sommigen aspecten velen malen sterker en beter zijn dan het advies dat ik je kan geven dus grijp die gelegenheid met beide handen aan.

Zo leer je meer en krijg je ook veel antwoorden op je vragen.

En als je niet graag in het donker naar de wc gaat laat je gewoon een lampje branden.

Angst is wat wij er van maken en entiteiten of negatieve mensen of gedachten groeien van angst dus zolang je die hebt zul je ook gevoeliger zijn en blijven voor de dingen die je liever niet mee maakt.

Wat je je wel moet realiseren is dat je een keer voor een keuze wordt gesteld of je je gave ten goede of ten slechte wilt inzetten en om die reden moet je ook een keer in contact komen met het slechte zodat je weet wat dat is en je een bewuste keuze kan maken.

Wees geduldig, neem je tijd en als je vragen hebt gewoon stellen want zelfs als ik de antwoorden niet heb (of je advies kan geven) zijn er velen anderen die dat wel kunnen want zo heeft iedereen zijn/har specialiteit.

Je bent nog jong en er komt nog zoveel op je pad dus loop niet te hard van stapel, neem je tijd, denk na over de dingen, voel of de dingen goed zijn of slecht en stem je dan daar op af.

Je zult dan ook merken dat je ineens met iemand in je directe omgeving over dit soort zaken zit te praten en ik hoop dat je dan even stil staat en denkt "hoe bijzonder is het dat ik hier nu met jou over dit onderwerp praat"

Je zult zien dat er veel meer hulp in je directe omgeving is dan je denkt maar omdat je bang bent om raar aangekeken te worden omdat je waarschijnlijk in je eigen gezin tegen onbegrip bent aangelopen (angst voor dit soort zaken is bijna vergelijkbaar met het onbegrip dat jij dan ervaart) praat je er waarschijnlijk niet zoveel en zomaar over met iedereen.

Je leert uiteindelijk de nieuwsgierigen (die denken dat je een trucje kan en daarvan bewijs willen zien) te scheiden van de mensen die echt willen luisteren en mogelijk advies hebben voor je.

Dan merk je ook dat er mensen zijn die met een simpele nuchtere opmerking juist niet datgene zeggen wat je wilt horen maar die juist daar zijn om je even met beide benen terug zetten in de realiteit en dat is soms ook even nodig.

Als je met een probleem worstelt kan je iemand om raad vragen maar hou er rekening mee dat als je om iemands inzicht of mening vraagt je die ook gewoon krijgt en dat dit soms ook uitspraken zijn die je niet wil horen.

Langzamerhand kom je dan wel waar je moet zijn.

Neem je tijd en als je vragen hebt kan je die het beste hier stellen zodat meerdere mensen er op kunnen reageren en je misschien meer dan een oplossing krijgt voor je probleem.

Voor nu een fijne avond en een dikke knuffel en als je gaat slapen, gewoon netjes zeggen dat je ongestoord wilt rusten. Kan je een keer lekker doorslapen en wordt je morgen misschien wel wakker met een heel ander inzicht in zaken.

's Nachts ben je gewoon wat gemakkelijker benaderbaar omdat je overdag mogelijk heel strak kunt aangeven dat je tijdens school vanwege een examen bv niet wil worden lastig gevallen maar ook 's nachts mag je aangeven dat je gewoon een keertje rust wilt hebben.

Onthoud jouw wil is wet.

Dikke knuffels
Rolleke
Ingezonden:  06 Dec 2013 14:48
Lange teksten geeft niet die vind ik soms toch wel beter te begrijpen, zelf heb ik er ook last van haha :$. En bedankt dat je toch even er naar luistert.

Ik mag over mijn taak praten, maar ik wist niet zeker of ik dat wel op zo openbaar forum moet zetten. Aangezien ik waarschijnlijk behoorlijk belangrijke dingen zal gaan door geven later dit leven.

Ik begin vaak ook niet zomaar haha, meestal vraag ik eerst of ze zo iemand kennen (bij de mensen die er vanaf weten ik doe dit nog niet zo lang en nog geen onbekende gehad waar ik iets aan moest doorgeven).

En zelf ben ik ook wel zo iemand met vele vragen, ik ben ook bereid alles te leren wat er te leren valt en wat ook zeker belangrijk is op dit moment.

Okeej dus angst is helemaal niet zo heel slecht in dit geval?

Ja klopt ik vond het alleen zo sneu toen ze mijn raam uit wilde gaan, dus ik heb toch met haar gepraat. Ze is vaak in onze woonkamer omdat ze zich hier fijn voelt en het niet zo strak modern is. Ze is wat verdrietig dat haar familie haar niet merkt. Ze kwam inderdaad wel eens naar me toe gelopen als ik naar de wc ging omdat ik haar kan merken. Ze heeft gezegd me helemaal niet bang te willen maken. En ik hoorde haar niet omdat de afstemming nog niet helemaal goed was eerder dat ik dat zei. Ze wist ook niet zo goed eerst hoe ze me moest benaderen om me niet bang te maken.
We zouden binnenkort verder praten.

En dat van die voorwaarden die u zei hoe ik hem kan aanpassen is wel een goede ja dat brengt duidelijkheid voor allebei.

Het aarden kan bij mij beter, ik wil ook gaan leren mediteren en ik moet nouja moet, mijn basischakra gaan openen. Een aantal chakra's zijn wel open en een enkele niet waaronder de basischakra die toch erg belangrijk is.

Ik kan geen witte salie gaan branden vanwege de luchtwegen van mijn ratjes, maar heb vanochtend wel 2 witte kaarsen gekocht. Maakt het ook uit waar ze staan? Moet ik er iets bij zeggen? Hoe lang moeten ze branden? En wanneer ik hem gewoon aan heb mag ik dan gewoon oefenen om die vlam te ''sturen'' of heeft dan invloed op het reinigings effect van de kaars?

Ik kan toch niet bij elke keer dat er iemand voor mijn moeder komt op die manier bij de deur gaan staan?:P

Nouja ik kan wel begrijpen dat sommige niet willen dat hun boodschap op een openbaar forum komt en dat iedereen het weet?

Ik heb een tijdje aan de slechte kant gestaan, ik wil die kant niet meer op. Wel voel ik een grote macht/kracht. Maarja.

Overdag is het denk ik omdat ik dan met andere dingen bezig ben.

Is goed dankuwel.
Dikke knuffels
Ingezonden:  06 Dec 2013 15:17
Hallo Aicha

Je hoeft niet iedere keer bij de deur te gaan staan, als je een keer goed reinigt bij de voor- en achter deur dus de plekken waar mensen mogelijk door binnen komen met witte salie (daar hebben je ratjes geen last van tenzij ze in de woonkamer staan en in dat geval breng je ze even in een andere ruimte) en je geeft een duidelijke intentie mee dat mensen hun problemen buiten moeten laten is het voor een lange tijd goed zo.

Als je dan weer merkt dat er ongevraagd toch wat mee is gekomen met iemand dan kan je best nog een keer reinigen maar mijn ervaring is een keer goed doen een duidelijke regel neerleggen bij de deur zo van "problemen hebben hier niets te zoeken en mensen met slechte intenties al helemaal nïet" is dat vaak voldoende.

Je zult dan ook merken dat de klagers wegblijven uit je huis omdat die zich gewoon niet meer op hun gemak voelen van de positieve energie (is hier in huis zeker het geval).

Die witte kaarsen kan je neerzetten waar je wilt en als je de 1e keer dat je ze brandt ook weer de regel stelt die je wilt hebben in die ruimte (bv: ik wil niet dan er iets ongevraagd binnenkomt) is dat ook genoeg.

Meestal brand ik het kaarjes even net nadat de visite weg is, gewoon om even alles weer schoon te maken.

Wel is het goed om witte kaarsen te gebruiken aangezien die het witte licht vertegenwoordigen en dus voor zuiverheid staan.

Dus steek ze een keer aan in je kamer, spreek desnoods hardop (mag ook in gedachten als je het gek vind want dat is net zo krachtig) uit dat jouw wil wet is en deze ruimte van jou en men er alleen in mag mits je toestemming geeft.

Dat voorkomt onverwachte verassingen.

Je kan natuurlijk ook die regel zo formuleren dat je afspreekt dat men alleen in noodgevallen ongevraagd mag langskomen.

Zo stel je jezelf wel open maar wel met duidelijke
regels.

Mocht de kaars niet voldoende helpen ga dan eens naar een nieuwe tijds winkel en koop een stukje seleniet.

Je kan dan kopen in de vorm van een knuffelsteen die je zelfs bij je kan dragen en in de vorm van een lampje of een stukje in de vorm van een pilaartje.

Kost niet de wereld want de kosten varieren van € 2 voor een steentje (of goedkoper als ze klein zijn) tot ongeveer € 10 max voor een lampje.

Seleniet is de ENgelensteen en zorgt ervoor dat het rustig wordt, schoon blijft en helpt je ook met aarden dus 3 vliegen in een klap.

Bovendien zal je merken dat het een mineraal soort is dat je bijna altijd wel even aanraakt omdat het zelfs zacht aanvoelt.

Let wel op dat je die steensoort alleen reinigt met salie want water lost de steen op.

Als je dan straks wat rustiger bent ga dan eens gewoon rustig op je bed liggen met zo'n stuk seleniet in de hand en laat de rust over je heen komen.

Seleniet heelt ook wonden en is een fijne steen om mee te mediteren als je zover bent om dat te gaan doen.

Verder kan je bv een seleniet steentje op je basischakra leggen om je te helpen te aarden.

Ik had er zelf ook last van en kon daardoor niet in mijn meditatie blijven (werd voortdurend afgeleid) maar sinds ik met seleniet werk gaat dat veel beter en heb ik inmiddels al heel wat inzichten gehad over mezelf en andere problemen waar ik even niet mee wist wat ik ermee moest doen.

Kortom absoluut een aanrader.

Ga er maar eens mee aan de slag en je zult snel resultaat zien en merken.

Succes
Dikke knuffel
Rolleke
Ingezonden:  06 Dec 2013 15:32   Laatst gewijzigd door: Someone
Is goed heel erg bedankt.
Ik wil een soort altaartje gaan maken met mijn rozenkwarts steen die ik nu ongeveer een week heb.
Die seleniet klinkt wel goed ja. Misschien eens gaan kijken of ze die hebben in wageningen waar ik mn pendel en rozenkwarts heb gehaald .
Okeej bedankt over het reinigen aangezien ik mijn rozenkwarts reinig met water en oplaad met maanlicht.
Maar zal de rozenkwarts en seleniet geen invloed op elkaar hebben? Of elkaar zelfs verstoren?
En waar zou ik witte salie kunnen krijgen? Bij de tuinen? Of zou ik dat moeten bestellen bij het winkeltje waar ze ook die stenen en mineralen en alles hebben?
Mijn pendel draag ik trouwens ook altijd bij me het is vermoed ik agaat mijn pendel, dus ik weet niet wat dan de invloed is op seleniet?

Weet u ook of ik rozenkwarts moet activeren? Ik heb wel gereinigd en op geladen maar ik heb het idee dat ik er nog iets mee moet doen. En hoe zou ik hem het beste kunnen activeren? Mijn opa zocht deze steen uit en hield hem in de winkel tot ik er kwam.

(Edit: weet u misschien waar ik een pentagram kan krijgen? ik ben heel rhenen wageningen en tiel doorgelopen)
Dankuwel
Dikke knuffel
Ingezonden:  06 Dec 2013 22:02
Allereerst Rozenkwarts is er voor innerlijke rust dus het is niet vreemd dat je opa die heeft uitgezocht, het zorgt ervoor dat je even tot jezelf komt en helpt bij het ontspannen voor het slapen gaan.

De komst van Seleniet zal dat zelfs alleen maar versterken en zeker geen negatieve invloed hebben.

Witte salie kan je als het goed is bij elke nieuwetijds winkel kopen want als het goed is reinigen zij daar ook de stenen mee als die binnenkomen en anders heeft een goede reform winkel zoals de Tuinen het ook wel denk ik.

Je vroeg of Agaat (want je denkt dat daar je pendel van gemaakt is) invloed heeft op seleniet, het antwoord is nee, sommigen mineralen versterken elkaar maar ze zullen elkaar zeker niet tegenwerken.

Verder kan je je rozenkwarts nog activeren door deze persoonlijk te maken. Denk aan hetgeen ik uitlegde over de kaarsen en geef er een intentie aan zoals bv "ik wil als jij naast mijn bed staat lekker rustig kunnen slapen"

Een pentragram kan je het beste op internet zoeken of een keer naar een mineralenbeurs bezoeken. Daar word je er nl mee 'doodgegooid'.

Er staat meerdere keren per jaar een beurs in Rijswijk maar als je op internet zoekt op mineralenbeurs en je woonplaats zal je ongetwijfeld op een site komen waar alle beurzen vermeld staat en waar en wanneer die precies worden gehouden.

Er is een redelijk goede agenda die aangeeft waar en wanneer er iets is.

Kan je me trouwens vertellen wat je sterrenbeeld is? Dan kan ik even voor je uitzoeken wat je geboorte steen is, die kan je dan in de nieuwe tijds winkel als knuffelsteentje kopen (kost echt een drol) en bij je dragen.

Juist je geboorte steen is erg krachtig om bij jezelf te blijven en te aarden en zo'n klein steentje past bv gemakkelijk in je beha. Ik draag hem daar zelf ook, lekker dicht bij mijn hart en op de huid zodat ik weet dat ik hem altijd bij me heb.

Bovendien zegt je geboortesteen ook iets over je eigen persoonlijkheid en aan de hand van die info kan ik je misschien nog iets meer vertellen over jezelf waar je mogelijk iets mee kan doen.

Ik hoor het wel.

Oh en als laatste nog een vraagje, wat heeft je opa met een knuffelbeest te maken? Had je vroeger een speciale band met een konijn of zoiets?

Ben even nieuwsgierig want ik krijg dat beeld door en het hoeft niet perse je opa te zijn maar ik heb wel sterk het gevoel dat het een ouder persoon is in de directe familielijn met jouzelf.

dikke knuffel
Rolleke
Ingezonden:  06 Dec 2013 23:26
Bedankt voor je antwoord :3. Mijn sterrenbeeld is stier (22-04-1997) geloof datdat rozenkwarts is :P heb ooit een ketting met een stukje rozenkwarts er aan gekregen helaas viel hij een keer en is gebroken. Is weer aan elkaar gelijmt. Maar ik denk dat ik de lijm er af haal (niet natuurlijk). Ik bewaar hem wel. Ik heb de kaarsen op de vensterbank bij mijn hoofdeind met de rozenkwarts en het andere stukje rozenkwarts erbij liggen en mijn pendel ligt daar wanneer ik op mijn kamer ben. Soms ligt mijn pendel ook wel op bed als ik douche bijvoorbeeld.
Knuffelbeest? Ik heb een konijn gehad gestorven toen ze 10 was. Mijn ouders hebben veel konijnen gehad en mijn zusje nu 2. Ik slaap met een rolkussen die mijn oma maakte. En mijn overleden katje is net als mijn opa altijd bij me. Misschien hier iets van? En anders kunt u meer details geven? Dan kan ik verder bedenken:P. Heb mijn opa nooit levend gekent in zijn lichaam. Hij stierf een jaar voor mijn geboorte aan kanker. Volgensmij zat het bij zijn maag.
Liefs
Ingezonden:  06 Dec 2013 23:33
O mijn andere opa die wel leeft heeft mij ooit konijnensoep laten eten ze zeiden dat het kippensoep was. Had ik 2 kommetjes op bleek het konijn te zijn. Over de dood van mn konijntje vlekkie voelde ik me heel schuldig. dacht dat ik haar de dag er voor te erg had laten schrikken toen ik brandnettels weg sloeg en zij er tussen zat. ze lag de volgende ochtend dood in de tuin tussen de brandnetels
Ingezonden:  11 Dec 2013 15:27
Als stier zijn je geboortestenen: Toermalijn, Tijgeroog, Topaas of Smaragd.

Al deze stenen hebben een specifieke werking waarbij allen ook wel iets hebben wat jou persoonlijk kan helpen.

Degene die er het meeste uitsprong is zwarte toermalijn omdat die niet alleen de basischakra stabiliseert maar ook tegelijk beschermt en zorgt voor goede nachtrust (als je deze bv onder je matras legt).

Als je dat niet kunt krijgen dan is tijgeroog een goede vervanging aangezien die staat voor algehele bescherming, jezelf beter te kunnen aarden en ervoor te zorgen dat negatieve energie niet aan je blijft kleven en er ook voor zorgt dat je niet extreem gevoelig bent voor andermans energie.

Wat betreft je rozenkwart die viel, dat houdt in dat als een steen zijn werking heeft gedaan deze niet meer nodig is. Uiteraard kan je deze plakken en je moet hem zeker niet weg doen maar de bescherming die je nodig had is nu overbodig daarom is het steentje stuk gevallen.

Je opa liet mij een konijn zien omdat jij dit blijkbaar direct herkent omdat dit een persoonlijk stukje informatie is dat jij herkent.

Ik heb inmiddels geleerd dat ik, hoe vreemd het beeld ook is, gewoon maar moet zeggen wat ik zie aangezien ik het zelf niet begrijp maar jij blijkbaar wel.

Het was niets meer en minder dan een herkening voor jou aan een stukje jeugd en zijn manier om te laten zien dat hij je al heel lang in de gaten houdt.

Je hebt hem niet gekend maar hij komt op mij over als een hele lieve zorgzame man.

En ik weet niet of je het nog bij iemsnd kan navragen maar hij laat mij duidelijk een maag voelen die van streek is, alsof hij een maagzweer had of zo.

Het knuffel konijn staat voor het feit dat je je zeker niet schuldig hoeft te voelen over de dood van je konijntje want dat was niet jouw schuld. Het knuffelige van het konijn symbolissert dat je er veel van gehouden hebt en het konijn ook van jou.

Door middel van de knuffel variant wil hij laten zien dat je net als een klein kind dat dol is op een lievelings knuffel je heel goed bent omgegaan met de zorg voor het konijn. Je hebt hem net als een lievelings knuffel erg veel liefde gegeven en veel geknuffeld.

Je andere opa klinkt gewoon als een grapjes maker en dat moet je koesteren. Hij laat je zien dat je niet zo zwaar moet tillen aan de dingen om je heen.

Hij zorgt voor wat luchtigere momenten.

Tot zover even.

Ga op zoek naar je geboorte steentje, al dan niet in de vorm van een sieraad als je dat graag draagt (oorbellen of zo) en je zult snel merken dat je een stukje meer balans krijgt.

Dikke kus
Rolleke
Ingezonden:  11 Dec 2013 16:48
Ik zal er zeker eens naar opzoek gaan bedankt!

Ahh dat is lief van hem. Volgensmij is hij zeker heel zorgzaam. En ook wel degelijk een hele lieve man.

Ik kon nooit zoveel met het konijntje dan rende ze weg, we moesten haar altijd in haar nekvel pakken. Maar ik hield wel echt van haar. Ze is 1 keer weggelopen de poort uit haha. Ze liep laatste jaren los in de tuin en in de winter in haar hokje met veel stro uit de wind. Elke dag wat er en eten. Ze was echt leuk. Toen ze was overleden moest ik ook huilen.

Mijn opa had kanker aan zijn maag. En is daar ook aan overleden tenminste hij ging te laat naar de dokter en is in het ziekenhuis geloof ik overleden.

Ik had het er laatst nog over en wel vaker dat hij al zo lang bij me is. Ik zei nog maar u bent niet over gegaan, hij zei, ik voelde dat ik hier nog iets moest doen en inderdaad ik moest voor jou zorgen en op je letten. Echt heel lief van hem hij vind het niet vervelend zegt hij.

Ik weet niet of hij een grapjas was, hij was wel altijd een stille man die alleen zei wat nodig was. Maar nu praat hij ook veel (we kunnen echt hele lange gesprekken hebben van het een naar het andere en dat meerdere keren per dag). Dat ik niet zo zwaar moet tillen aan dingen klinkt wel logisch. Hij zegt eigenlijk best wel vaak het komt wel goed met je meisje. En dat hebben meerdere entiteiten al gezegd tegen me wanneer ik even met ze praat.

Is goed ik zal opzoek gaan .

Dikke knuffel
Someone